Мега специални Оферти
за курсове, уъркшопи и Клуб Нейрографика

✅  Попитай за специалните ни оферти с 🎁 ПОДАРЪК в месинджър  не се колебай, пиши ни тук – m.me/megart.bg

Сертифицирани курсове по Нейрографика

Сертифицирани курсове по Нейрографика

Девет са Курсовете, които преподавам – 9  Алгоритъма в Нейрографиката и изследват всички сфери от живота

Стартирай своето обучение с Мега Костова, инструктор по Нейрографика.

Обучението в метода Нейрографика за лично ползване включва 9 алгоритъма, в които се преподават 51 техники, които можете да изучите и ползвате, за да направите живота си по-добър.

Усвояването им ви дава дълбока личностна трансформационна практика, техники и инструменти за управление на живота ви.

Алгоритмите на Нейрографика предоставят инструменти за решаването на стратегически проблеми, с подобряването на взаимоотношения и комуникации, с техники за моделиране на личността, с концепция и реализиране на целите, с решаването на казуси и постигане на резултати, с освобождаването от ограничения, с хармонизиране на личността и психологическия комфорт, със свързване с енергията вътре в нас и с вселенските ресурси.

Курсовете са сертифицирани от Института по Психология на творчеството и се провеждат онлайн. За присъствен курс попитайте.

Освен това, за да се затвърдят знанията, е важно да се практикува методът редовно. Обучението с инструктор по Нейрографика ви помага да усвоите метода правилно и да осъществите пълният му потенциал.

Рисувате по своята тема, показвате вашите работи на инструктора и той ви връща индивидуална видео супервизия за вашата работа. Коментира спазването правилата на метода, за да имате успех и резултати в разрешаването на своите задачи. Инструкторът е тук за подкрепа, напътствия и да отговаря всички ваши въпроси за Нейрографиката.

Искаш индивидулаен план – включи се в Менторската програма – научи повече тук

9-те курса Нейрографика – МЕГА пакет

Девет са всички сертифицирани курсове в  метода Нейрографика 
1 алгоритъм – Основен курс
2 алгоритъм – НейроКомпозиция 
3 алгоритъм – НейроЦвят 
4 алгоритъм – НейроСкици 
5 алгоритъм – НейроМандали 
6 алгоритъм – НейроЧовек 
7 алгоритъм – НейроКомуникация 
8 алгоритъм – НейроЦели 
9 алгоритъм – НейроВреме
Всеки курс включва от четири до осем различни техники. Това са 51 различни техники за справяне във всяка една сфера от живота ни.

С първи алгоритъм започва изучаването на метода Нейрографика. Ще се запознаете с една техника за разкриване на намерението и три техники за премахване на ограниченията.

Тук се изучава азбуката в Нейрографиката и как да моделираме темата в нейрографичната рисунка. Запознавате се с трите основни фигури – кръг, квадрат и триъгълник, и как точно да ги ползваме най-ефективно.

Курса НейроЦвят е третият по важност алгоритъм в Нейрографиката. Тук се изучава цветознание и как да ползвате енергията на цветовете в нейрографичната рисунка.

Ще освободите от задръжките и преградите, които сте поставили пред твореца в себе си. Тук ще се научите да скицирате бързо в Нейрографиката с цел постигане на бързи промени в състоянието и отношението към изобразения обект или тема.

Тук изучавате основни принципи и закони при рисуването на 7 степенната мандала, с която се прави мощна трансформация по актуални за вас теми. С НейроМандали  хармонизираме себе си и отношенията си със света. 

Курса е за всеки, който иска да се научи и подготви за това бъдеще, което вече е дошло, да започне да живее свободния си живот, да бъде истински и да може бързо да се адаптира към текущите промени.

Това е алгоритъмът за влияние на човешките взаимоотношения. Формиране на образа на желаните партньори, управление на конфликти от А до Я. Подобрете общуването си или създайте такова, където изглежда невъзможно или е блокирало  с метода Нейрографика.

Цел, постижение и резултат са три категории, с които работим в процеса на планиране на своя живот. Всеки от тях има свой собствен графичен израз, поради което можем да „програмираме“ чрез тях.

С този алгоритъм ще работим с нашето минало, настояще и бъдеще. С времевата линия ще създаваме програма за събития и желаните успехи. Ще се научим какд  аизползваме бавното, бързото време, ритмичните цикли и как да ги упраляваме.

За да рисувате Нейрографика, не се изискват специални умения или опит в рисуването.

Нейрографиката се разбира лесно и няма възрастова граница.

Аз съм Меглена Костова и ще се радвам да стана твоя инструктор по Нейрографика!

Аз съм инструктор, специалист и естетически коуч по Нейрографика в Института по психология на творчеството.  

Аз съм художник и преподавател, педагог и методист. Създател съм на МегАрт Център за творчески занимания, курса “Отключи художника в теб”, в които откривам скрития творец в нас и развивам метода “Рисувай с две ръце”, в който балансираме логичното и творческо мислене. Така се превърнах в изследовател на творческия човешки потенциал, което също е заложено в метода Нейрографика.  

Впечатляващото в метода Нейрографиката е, че ако имаш проблем, може да си нарисуваш решението! Това е уникален метод с който можеш да промениш посоката, действията и мислите си, и това да направи теб по-щастлив и успешен. Трябва ти ясна цел, рисуваш с прости графични изображения какво искаш да ти се случи за постигането на тази цел. Така препрограмираме нашето подсъзнание, а то ще помогне всичко това да се случи, и то по най добрия и лесен начин за теб. 

Решите ли да го изучите този метод, очаква ви удивително пътешествие на себепознание във вътрешния ви свят!

⭐ За да рисуваш Нейрографика, не се изискват специални умения или опит в рисуването. Само ти трябват два черни маркера и най-обикновени цветни моливи. 

😀 Нейрографиката се разбира лесно. През цялото време ще ти показвам стъпка по стъпка. 

👉 научи повече за метода Нейрографика 👉 

📢 Какво получаваш: ⭐️ Курс и много повече!

Получаваш Личен профил в платформата за обучения

Можеш да се включиш в курса по всяко време и да започнеш веднага

Обучаваш се със собствено темпо и в удобно за теб време

Онлайн курсът включва 4 въвеждащи урока и 4 видео урока по 120 мин.

Получаваш обратна връзка с видео супервизия на 4 нейрографични рисунки

Не си сам в обучението: Всяка сряда, среща с Мега в ZOOM - 60 минути за въпроси и отговори за нейрографика - следете FB месинджър

Достъп до курса имаш 365 дни, а ако си получил сертификат - достъпа ти става неограничен

Получвате международен сертификат Ползвател на Нейрографика от Института по психология на творчеството, при успешно преминато обучение и одобрени задания със супервизии от инструктор по Нейрографика.

специална пакетна цена за всички 9 алгоритъма в обучението по Нейрографика ​

Ще намерите моята подкрепа като ментор, ако искате Нейрографика да стане ваша професия

Препоръчително е да започнете с трите базови курса – Алготиритъм 1, 2 и 3 на Нйрографиката! 

Изучаването на Нейрографиката винаги започва от първия курс за начинаещи – Основен Курс Ползвател – Алгоритъм 1.

Стартирай сега своята промяна и успех.

За по-обширни знания и умения за справяне с нещата от живота  – може да изберете между Базов пакет от първите 3 курса или МЕГА Пакет от девет курса Нейрографика, в които влиза и Основния курс Алгоритъм 1:

Основен курс Нейрографика за начинаещи. Алгоритъм 1

Метода Нейрографика започва да се изучава от Основен курс – Ползвател на Нейрографиката. Ще научиш техники, правилата и принципите на метода. 

Още от Основния курс  ще можеш да прилагаш метода за желани промени в живота си – постигане на цели, подобряване на взаимоотношения, справяне с емоционални състояния.

Базов Пакет – 3 курса Нейрографика

Може да изберете трите базови курса. с които ще придобиете необходимите базови знания и техники за да решавате почти всички ваши казуси с метода Нейрографика. 

С първи алгоритъм започва изучаването на метода Нейрографика. Ще се запознаете с една техника за разкриване на намерението и три техники за премахване на ограниченията. 

Тук се изучава азбуката в Нейрографиката и как да моделираме темата в нейрографичната рисунка. Запознавате се с трите основни фигури – кръг, квадрат и триъгълник, и как точно да ги ползваме най-ефективно.

Курса НейроЦвят е третият по важност алгоритъм в Нейрографиката. Тук се изучава как да ползвате енергията на цветовете в нейрографичната рисунка и това да допринесе повече и в желаните резултати. отговори, успехи.

МЕГА КУРС – пакет от 9-те курса Нейрографика

Девет  са всички курсове и  Алгоритми в метода Нейрографиката  • №1 Основен ПОЛЗВАТЕЛ • №2 НейроКомпозиция • №3 НейроЦвят • №4 НейроСкици • №5 НейроМандали • №6 НейроЧовек • №7 НейроКомуникация • №8 НейроЦели • №9 НейроВреме. 

Всеки курс включва от четири до осем техники и предоставят всякакви инструменти и насоки за решаване на житейски ситуации, взаимоотношения и цели. Всеки преминал успешно 9-те Алгоритъма получава сертификат като Ползвател на Нейрографиката от Института по Психология на творчеството.
повече за пакета>>

Какви са ползите от Нейрографиката

След курсовете ще можете сами успешно:

ДА преодолявате страховете и несигурността си

Да овладявате сложни ситуации и лесно да намирате разрешението им

ДА достигате до дълбините на своя ум и с рисуване да хармонизираш и балансираш себе си

ДА одобрите взаимоотношения и комуникациите си

ДА откривате по-добри и полезни за вас решения в личен и професионален план

ДА посявате семената на вашите желани бъдеще и настояще и да ги превръщате в постижими цели

Да планирате и управлявате времето и събитията в живота си

ДА видите и препрограмирате себе си в своя по-добра проекция

Какво казват за Нейрографиката с Мега

Здравй Мега 🌸 Днеска приключих първия ми курс "НИВО ПОЗВАТЕЛ" при теб на живо в ателие , реално беше 2 дена, но имах чувството че мина за 2 часа ⏱ Толкова интензивно, че дори не се сетих за ядене. Друго е да е на живо, на мен лично много хубави неща се сбъднаха като присъствам при теб 🍀⬆️. Винаги има събития и резултати. Ще продължавам и другите курсове с теб Благодаря ти много 💖🤩 Горещо го препоръчвам курса при Мега 🥰👍 после ще кача и рисунките !!
Hadef Alabadi
" Препоръчвам с две ръце присъствения курс базово ниво! Ще получите море от допълнителна ценна информация от Мега на живо. Съвети, примери, идеи, и още много полезно знание."
Мега Нейрографика
В.В.
Първоначално ме привлече красотата на картините, които видях. Дори не подозирах какво означават те и какво се случва с нас рисувайки. Но още след първите изречения в уоркшопа бях сигурна, че това идва при мен в точния момент. ❤️❤️❤️
Teddy Lisheva
Рисувам нейрографика, защото е много увлекателно и приятно за мен. Аз също попаднах НЕслучайно на един от безплатните уоркшопи на Меги, реших да се включа от интерес и наистина се увлякох ... Вече имам 9 нейрографики. Аз съм творец и винаги съм се интересувал от влиянието на собствените мисли в/у собствения ни живот ... Нейрографика е естественото продължение на това 🙂
Павлина Аладжова
Преди време бих казала съвсем случайно, но днес съм сигурна,че няма нищо случайно в този свят и метода е дошъл в живота ми точно, когато е трябвало. Разбрах за него от една колежка, тя ме "Зариби", за което съм и много благодарна! Благодаря и на Вас, че правите възможно да се докоснем до чудесата на Нейрографиката!😊
Nikolina Takvorian

Нейрографиката и как да работите с нея. Кое е наистина Важно!

Tехнически умения

Ако сте решили сами да изучавате метода, първо трябва да научите основните принципи и техники , така че Нейрографиката да е ефективна за Вас, и ясно да разберете как работи и какво да очаквате от нея. Нейрографиката не е чудо, а съпътстваща практика на вашите лични промени и постигане на цели. И за да бъде тази подкрепа ефективна, всичко трябва да бъде подходено и направено правилно. Стартирайте своето обучение с Основен курс Алгоритъм 1. Ползвател Нейрографиката, където се изучават основите на метода.

Защо да учим с инструктор

Бъдете изключително внимателни за да избегнете нереалистични очаквания и резултати. Kачествено обучение по Нейрографика може да бъде осигурено само от официални сертифицирани инструктори. Вземете обучение или работете само със сертифицирани инструктори и специалисти по Нейрографика, които имат отговорността и умението да ви предадат правилно и да ви помогнат в усвояване на знанията. Подробна информация и визитки за българските инструктори и специалисти можете да видите на сайта на Института по психология и творчество Павел Пискарьов - https://graduates.metamodern.ru/

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ

За всеки, който не е обучен да преподава, не се препоръчва да обяснява на други хора как да рисуват нейрографика, тъй като методът е свързан с дълбоки знания по психология и е защитен от авторски права от автора на метода Павел Пискарьов. Всеки, който рисува Нейрографика, може свободно да споделя своите резултати, но обученията трябва да се водят от квалифициран инструктор. Обучението в 9те алгоритъма на Нейрографиката ви дават възможност да работите и разрешавате свои лични казуси  и придобитите знания можете да прилагате цял живот.  Ако проявявате интерес Нейрографиката да стане ваша професия, можете да се свържете с мен за подробности. Пиши ми тук: m.me/megart.bg

ВЪПРОСИ за онлайн обучението

Първо ще получите потвърждение за поръчката ви, както и имейл за достъп в платфорамата за обучение на МегАрт. В секцията Моят профил ще откриете своя курс и можете веднага да започнете. 

В своя курс ще видите няколко въвеждащи информационни урока, които ще отговорят на повечето ви първоначално възникнали въпроси. Нейрографиката е визуален метод и тук рисуваме по своите теми. За ефективно обучение и резултати при провежданите курсове се предават няколко рисунки/задания с описание след всеки от 4-те урока. Как се предават – имате инструкции в информационна секция Задания-супервизия-сертификат. Обсъждане и препоръки на предадените задания ще получите във видеофайл лично. Освен това, всяка сряда, има онлайн среща с вашия инструктор Меглена Костова в Zoom за въпроси и отговори за Нейрографиката.

Курсът се преподава и съпортва от 

Меглена Костова

Официален инструктор по Нейрографика, специалист и супервайзър за България в Института по психология на творчеството.

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този уникален метод както в личния си живот, така и във вашия бизнес.

Не. Обучението с инструктор по Нейрографика ви помага да усвоите метода правилно и да осъществите пълния му потенциал и да имате резултатите, към които се стремите. С инструктор ще изучите техническите умения в рисуването на нейрографичната рисунка и ясно ще разберете как работи и какво да очаквате от нея.

Материалите и видеоуроците по Нейрографика са защитени с патент и авторски права. Видеата в youtube са с информационна цел и не отразяват целия обем на темата.

За да се затвърдят знанията, важно е методът да се практикува редовно.

*Можете да се свържете с руския Институт по психология на творчеството и да ви информират за всеки оторизиран инструктор. (https://graduates.metamodern.ru/)

Достъп до материалите в курса ще имате 365 дни. Рисувайте в удобно за вас време и със свое темпо. Връщайте се, припомняйте си, рисувайте отново – всяка нейрографика е различна и за някои по-трудни теми са необходими няколко рисунки. Препоръчваме на седмица по един урок. 

Ако успешно завършите своя курс в този срок – достъпът ви става неограничен във време.

Защо да се абонираш за КЛУБ Мега Нейрографика?

Клуб Нейрографика е за пристрастени и любопитни към Нейрографиката ⭐ научавай новостите в метода ⭐

👍 Месечния абонамент включва, пълен достъп до над 100 авторски уъркшопа и много мини уроци и хитринки по Нейрографика  –  виж съдържанието на клуба
📌 Всеки месеца НОВ авторски уъркшоп
📌Всяка сряда:
/ 20:00 / LIVE / – клубна СУПЕРВИЗИЯ с Мега в ZOOM
/21:00 / LIVE / за всички курсисти Мега отговаря на вашите въпроси в ZOOM

Менторска програма с Мега

Реализирай своя успех! Тази програма е за теб, ако си готов да инвестираш в себе си, за да изследваш своята вътрешна вселена, амбиции и интереси. Ако търсиш наставник да те подкрепа и навигира. Ако имаш нужда да структурираш план за реализацията на твоите цели.

Нейрографика – позитивната промяна в твоите ръце!

курс
0
само ви е необходим, за да започнете промяната в живота си
години
-10
години вече Нейрографиката помага на хиляди хора
държави
0
 изучават Нейрографика
човека
0
разбраха как да управялват живота си с метода в моите курсове и уъркшопи