Настоящ статус
Не е записан
Цена
35.00 лв./месец

Клуб Мега Нейрографика с Меглена Костова

Това е клуб за пристрастени към този нов и удивителен метод Нейрографика. На ежеседмични срещи ще рисуваме заедно, ще общуваме, ще разберем за възможностите на метода, ще тренираме да постоянстваме и заедно ще трансформираме новата си реалност. Тук ще продължим и поредицата “Новото ДНК”.

Този клуб е практически насочен и не е за обучение на метода. 

За да участвате в клуба и практиките да са успешни за вас е необходимо да сте минали поне Основен курс Ползвател на Нейрографиката или повече сертифицирани курсове.

Аз съм Меглена Костова, вашият инструктор по Нейрографика

Специалист и супервайзър за България в Института по психология на творчеството - Русия. Художник, изследовател, създател на МегАрт Център, курсовe "Отключи худoжника в теб" и метода "Рисувай с две ръце".
Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този новаторски метод както в личния ви живот, така и във въшия бизнес.

За кого е този клуб

 • За вас, преминали през различни обучения за метода
 • За вас, които сега стартирате изучаването на метода и имате нужда с малки стъпки да се запознаете и така да преминете постепенно на по високо ниво на обучение
 • За вас, които редовно рисувахте поредицата “Новото ДНК” 
 • За всички мои курсисти, които искат да продължаваме да рисуваме заедно, след като са преминали деветте курса за обучение
 • За тези, които искат да поддържат ритъм и постоянство в нейрографичното рисуване и искат да са в крак с новостите в метода

Как ще ви помогне този клуб

В този по-кратък и по-лек формат клубните занимания могат да ви помогнат леко да се адаптирате към разбиране на практиките на метода Нейрографика. Понякога е много по-полезно да рисувате редовно в група, за да си създадете навик. 

Всяка седмица ще ви напомням, че ви предстои среща за рисуване с мен, вашият инструктор по Нейрографика.

Колко струват клубните занимания и обвързват ли ви задълго

А най-хубавото е, че този практически курс може да си го позволи абсолютно всеки. Можете да започнете във всеки един момент и да прекратите участието си във всеки един момент. Присъединяването става с регистрация и плащане в платформата courses.megart.bg и неплащането на клубния абонамент ви изважда от клуба. Плащането е еднократно за месец и отвая достъпът ви до курса за 30 календарни дни.

Какво включва Клуб Нейрографика

Всяка седмица ще имаме по две онлайн срещи на живо. Целта ми е да създам приятна среда за общуване, рисуване и споделяне. Ще имаме малки предизвикателства, с които ще открехваме вратата към необятния свят на Нейрографиката.

 • Получавате месечен достъп до обучителната платформа на “МегАрт Обучения”. В личния си профил ще имате “Клуб Мега Нейрографика” и всички уроци и бонуси към клубната оферта.
 • Веднъж седмично (4 пъти в месеца) в платформата ZOOM ще се провеждат закрити срещи за въпроси и отговори за Нейрографиката. Ще отговарям на вашите въпроси, ще обсъждаме теми, по които да рисуваме, ще споделяме какво се случва в процеса на рисуване. 
 • Веднъж седмично ще имаме практическа среща (4 пъти в месеца) и в нея ще рисуваме Нейрографика по темата, която заедно сме избрали. Ще рисуваме онлайн на живо – уъркшоп от поредицата “Нарисувай си Новото ДНК

БОНУС 20% отстъпка

Получавате 20% отсъпка от курсове 9 алгоритъма на Нейрографиката с Меглена Костова е МегАрт Център - свържи се с Мега по месинджър или телефон

БОНУС

Получавате достъп до още четири тематични видео уъркшопа от поредицата “Нарисувай си новото ДНК”

Какво още получавате​

 • В клуба винаги може да разчитате на моята лична подкрепа като инструктор, специалист и художник.
 • В клуба винаги ще намерите хора, които са готови да ви подкрепят, одобрят, вдъхновят.
 • Всеки месец активно рисуваме и трансформираме себе си и света около нас.
 • Ще натрупате опитност и лични впечатления как работи за вас методът Нейрографика.
 • В клуба ще решаваме заедно темите, по които ще рисуваме.
 • На цената на 35 лв. в рамките на един месец ще можете да рисувате на по 8 различни теми
 • Ще можете да гледате многократно видеозаписите в удобно за вас време и място.
 • За цена 35 лв. на месец ще имате достъп до видео уъркшопи на стойност 200 лв.
 • Няма да пропуснете нито един уъркшоп на живо, защото след това ще можете да го гледате на запис. 
 • Ще можете да ми задавате лично въпроси в нашите ZOOM срещи.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ

Всички уъркшопи в клуб Мега Нейрографика не са обучителни, a авторски и представителни за метода. От тях не можете да придобиете достатъчно знания, които са ви необходими, за да използвате метода ефикасно и безопасно извън тези уъркшопи.

За всеки, който не е обучен да преподава, не се препоръчва да обяснява на други хора как да рисуват нейрографика, тъй като методът е свързан с дълбоки знания по психология и е защитен от авторски права от автора на метода Павел Пискарьов. Всеки, който рисува Нейрографика, може свободно да споделя своите резултати, но обученията трябва да се водят от квалифициран инструктор. Ако проявявате интерес Нейрографиката да стане ваша професия, можете да се свържете с мен за подробности.

🌈 Научете повече за Нейрографиката – www.megart.bg/nevrografika/

✍️ Курсове по Нейрографика в МегАрт Център – courses.megart.bg

Да рисуваме!