fbpx

Обучение в метода Нейрографика – 9 курса​

9 курса сертифицирано обучение – девет алгоритъма в Нейрографика

🖌️ Алгоритъм 1. Основен Курс Нейрографика ПОЛЗВАТЕЛ

🖌️ Алгоритъм 2. НейроКомпозиция

🖌️ Алгоритъм 3. НейроЦвят

🖌️ Алгоритъм 4. НейроСкици

🖌️ Алгоритъм 5. НейроМандали

🖌️ Алгоритъм 6. НейроЧовек

🖌️ Алгоритъм 7. НейроКомуникация

🖌️ Алгоритъм 8. НейроЦели

🖌️ Алгоритъм 9. НейроВреме

Нейрографиката е метод, с който можете съзнателно да подобрите живота си в желана от вас посока с помощта на прости графични изображения.

Девет са  курсовете, наречени Алгоритми на Нейрографика. Те са мощен инструмент за решаване на житейски ситуации и успешна самопомощ. 

Всеки курс обхваща конкретен проблем, цел или взаимоотношения и предоставя инструменти за решаването или трансформирането му.

Сертифицираните курсове по Нейрографиката се провеждат от Меглена Костова, дипломиран инструктор и специалист по Нейрографика

Какво получаваш в обучението

всеки Курс - Алгоритъм включва 4 основни видеоурока по 120 минути (общо 36 видеоурока за 9-те курса) + въвеждащи уроци и информация, която ви е небходима за да се обучавате в Нейрогрфика

Създавате свой Личен профил в платформата за обучение megart.bg

Можете да се включите в курса по всяко време и да започнете веднага. Обучениет в онлайн платформа ви дава възможност да се обучавате в удобно за вас време и със собствено темпо

Водещ Меглена Костова, инструктор и специалист по Нейрографика пт 2019 г и над 1000 курсисити успешно преминали обучението в Нейрогафика

всяка седмица - обратна връзка с вашия инструктор - супервизии на ваши рисунки, Zoom срещи за въпроси за обучението и метода Нейрографика

получавате международен сертификат от Института по психология на творчеството при успешно предадени и одобрени от вашия инструктор необходими рисунки

достъпът до курсовете ви е неограничен

Екип, който е на разположение в месинджър и винаги помага за въведение в сайта, технически въпроси

Можете да се присъедините към нашата Фейсбук група Мега Нейрографика с над 10 000 човека, в която споделяме нашите МЕГА резултати, общуваме, задаваме въпроси

В метода Нейрографика се изучават 9 алгоритъма, в които са включени 51 техники.

Курсовете по тези алгоритми могат да се вземат в произволен ред и в достатъчен за вас обем. За да преминете който и да било алгоритъм, трябва да сте взели успешно основен курс – Ползвател. Алгоритъм 1. 

За да получите максимума от възможностите на Нейрографиката тряба да се обучите във всички алгоритми и за Вас имаме специалана пакетна цена:

320 лв.

1 алгоритъм в Нейрографиката – Основен курс ПОЛЗВАТЕЛ

Сертифициран курс

Оттук започва изучаването на метода Нейрографика - техники, принципи на метода и как вие да работие с него. Ще излезете от програмирания си свят и ще направите първи стъпки да управлявате живота си сам.

Научи повече за курса ⇒

Купи курса

320 лв.

2 алгоритъм в Нейрографиката – НейроКомпозиция

Сертифициран курс

Тук се изучава азбуката в Нейрографиката и как да моделираме темата в нейрографичната рисунка. Запознавате се с трите основни фигури – кръг, квадрат и триъгълник, и как точно да ги ползваме най-ефективно.

Научи повече за курса ⇒

Купи курса

320 лв.

3 алгоритъм в Нейрографиката – НейроЦвят

Сертифициран курс

Курса НейроЦвят е третият по важност алгоритъм в Нейрографиката. Тук се изучава цветознание и как да ползвате енергията на цветовете в нейрографичната рисунка.

Научи повече за курса ⇒

Купи курса

320 лв.

4 алгоритъм в Нейрографиката – НейроСкициране

Сертифициран курс

Ще освободим от задръжките, които сте поставили пред твореца в себе си. Тук ще се научите да скицирате бързо с цел постигане на бързи промени в състоянието и отношението към изобразения обект или тема.

Научи повече за курса ⇒

Купи курса

320 лв.

5 алгоритъм в Нейрографиката – НейроMандали

Сертифициран курс

Тук изучавате основни принципи и закони при рисуването на 7 степенната мандала, с която правим мощна трансформация по актуални за вас теми.

Научи повече за курса ⇒

Купи курса

320 лв.

6 алгоритъм в Нейрографиката – НейроЧовека на бъдещето

Сертифициран курс

Курса е за всеки, който иска да се научи и подготви за това бъдеще, което вече е дошло, да започне да живее свободния си живот, да бъде истински и да може бързо да се адаптира към текущите промени.

Научи повече за курса ⇒

Купи курса

320 лв.

7 алгоритъм в Нейрографиката – НейроКомуникации

Сертифициран курс

Това е алгоритъмът за влияние на човешките взаимоотношения. Формиране на образа на желаните партньори, управление на конфликти от А до Я.

Научи повече за курса ⇒

Купи курса

320 лв.

8 алгоритъм в Нейрографиката – НейроЦели. Достижения. Резултати.

Сертифициран курс

Цел, постижение и резултат са три категории, с които работим в процеса на планиране на своя живот. Всеки от тях има свой собствен графичен израз, поради което можем да „програмираме“ чрез тях.

Научи повече за курса ⇒

Купи курса

320 лв.

9 алгоритъм в Нейрографиката – НейроВреме

Сертифициран курс

С този алгоритъм ще работим с нашето минало, настояще и бъдеще. С времевата линия ще създаваме програма за събития и желаните успехи.

Научи повече за курса ⇒

Купи курса

За метода Нейрографика

Човек е съвкупност от впечатления и модели на мислене и поведение. Невропластичността е свойството на човешкия мозък да се променя под въздействието на опита, желанията или под осъзнатото влияние като нейрографското рисуване. С помощта на абстрактни рисунки Нейрографиката работи с нашето подсъзнание и ни помага да излезем от програмирания свят, дава ни свободата и правото на избор как да живеем.

Метода Нейрографика и нейролинията са създадени от Павел Пискарьов, основател на Института по психология на творчеството, Доктор на психологическите науки, коуч треньор, архитект и художник. Автор е на уникaлни програми за личностно и бизнес развитие.

Нейрографиката е новаторски метод за самопомощ. „Нейро“ – са нашите невронни връзки, а „графика“ е графичното им изображение. С нейрографичното рисуване невровръзките във вашия мозък се активират или се създават нови и енергията започва да тече през тях, променяйки начина, по който мислите и действате и така си помагате за:

 • да визуализирате и отворите път за желани промени и така да управлявате живота си
 • да се справите с чувството на страх и гняв и неудовлетвореност
 • да навигирате отношенията между вас и вашето обкръжение: (семейство, приятели, колеги и др.)
 • да създавате хармония и баланс вътре във вас и около вас
 • да организирате и моделирате вашите битови задачи
 • да превърнете мечтите си в постижими цели

Нейрографика е метод, който има за цел да подобри резултатите ви и се фокусира върху „тук и сега“, а не върху далечното минало или бъдеще. 🌈 повече за нейрографика

В Основен Курс нейрографика Ползвател. Алгоритъм 1. ще получите основните знания и умения за ползването на метода във вашия живот.

В Нейрографика се изучават 9 алгоритъма, в които са включени 51 техники, всеки от които решава конкретни проблеми – алгоритъма за взаимоотношения е различен от този за освобождаване от ограничения или от този за поставяне на цели и резултати.

За да рисуваш Нейрографика, НЕ се изискват специални умения или опит в рисуването.
Нейрографиката се разбира лесно и няма възрастова граница

МЕГА Курс 9 алгоритъма e подходящ за Теб

Ако искаш успешна реализация или преследваш по-големи цели

Ако искаш да се освободиш от пречките и мислите, които блокират живота ти

Ако търсиш своята мисия или талант.

Ако искаш да имаш инструмент за решаване на проблеми

Ако искаш да хармонизираш и балансираш себе си

Ако искаш ефективно да планираш и управляваш времето и събитията в живота си

Ако искаш да се освободиш от гняв, страх, тревожни състояния и стрес

Ако искаш да създадеш или подобриш взаимоотношения с близки, работна среда или конфликтни ситуации

Ако търсиш енергия и вдъхновение

Ако искаш ефективно да планираш и управляваш времето си

Изучаването на Нейрографиката винаги започва от първия курс за начинаещи – Основен Курс Ползвател – Алгоритъм 1. А пакетът Мега Курс с 9-те алгоритъма покрива всяка сфера от живота.

Избери най-добрия формат за обучение за теб с Мега Костова инструктор по Нейрографика и започни своето приключение.
За по-обширни знания и умения за справяне с нещата от живота  – може да изберете между Базов пакет от първите 3 курса или МЕГА Пакет от девет курса Нейрографика, в които влиза и Основния курс Алгоритъм 1:

МЕГА Пакет от 9-те курса Нейрографика

Девет  са всички курсове и  Алгоритми в метода Нейрографиката  • №1 Основен ПОЛЗВАТЕЛ • №2 НейроКомпозиция • №3 НейроЦвят • №4 НейроСкици • №5 НейроМандали • №6 НейроЧовек • №7 НейроКомуникация • №8 НейроЦели • №9 НейроВреме. 

Всеки курс включва от четири до осем техники и предоставят всякакви инструменти и насоки за решаване на житейски ситуации, взаимоотношения и цели. Всеки преминал успешно 9-те Алгоритъма получава сертификат като Ползвател на Нейрографиката от Института по Психология на творчеството.

Базов Пакет – 3 курса Нейрографика

Може да изберете трите базови курса. с които ще придобиете необходимите базови знания и техники за да решавате почти всички ваши казуси с метода Нейрографика. 

С първи алгоритъм започва изучаването на метода Нейрографика. Ще се запознаете с една техника за разкриване на намерението и три техники за премахване на ограниченията. 

Тук се изучава азбуката в Нейрографиката и как да моделираме темата в нейрографичната рисунка. Запознавате се с трите основни фигури – кръг, квадрат и триъгълник, и как точно да ги ползваме най-ефективно.

Курса НейроЦвят е третият по важност алгоритъм в Нейрографиката. Тук се изучава как да ползвате енергията на цветовете в нейрографичната рисунка и това да допринесе повече и в желаните резултати. отговори, успехи.

Основен курс Нейрографика за начинаещи. Алгоритъм 1

Метода Нейрографика започва да се изучава от Основен курс – Ползвател на Нейрографиката. Ще научиш техники, правилата и принципите на метода. 

Още от Основния курс  ще можеш да прилагаш метода за желани промени в живота си – постигане на цели, подобряване на взаимоотношения, справяне с емоционални състояния.

За метода Нейрографика

Човек е съвкупност от впечатления и модели на мислене и поведение. Невропластичността е свойството на човешкия мозък да се променя под въздействието на опита, желанията или под осъзнатото влияние като нейрографското рисуване. С помощта на абстрактни рисунки Нейрографиката работи с нашето подсъзнание и ни помага да излезем от програмирания свят, дава ни свободата и правото на избор как да живеем.

Метода Нейрографика и нейролинията са създадени от Павел Пискарьов, основател на Института по психология на творчеството, Доктор на психологическите науки, коуч треньор, архитект и художник. Автор е на уникaлни програми за личностно и бизнес развитие.

Нейрографиката е новаторски метод за самопомощ. „Нейро“ – са нашите невронни връзки, а „графика“ е графичното им изображение. С нейрографичното рисуване невровръзките във вашия мозък се активират или се създават нови и енергията започва да тече през тях, променяйки начина, по който мислите и действате и така си помагате за:

 • да визуализирате и отворите път за желани промени и така да управлявате живота си
 • да се справите с чувството на страх и гняв и неудовлетвореност
 • да навигирате отношенията между вас и вашето обкръжение: (семейство, приятели, колеги и др.)
 • да създавате хармония и баланс вътре във вас и около вас
 • да организирате и моделирате вашите битови задачи
 • да превърнете мечтите си в постижими цели

Нейрографика е метод, който има за цел да подобри резултатите ви и се фокусира върху „тук и сега“, а не върху далечното минало или бъдеще. 🌈 повече за нейрографика

В Основен Курс нейрографика Ползвател. Алгоритъм 1. ще получите основните знания и умения за ползването на метода във вашия живот.

В Нейрографика се изучават 9 алгоритъма, в които са включени 51 техники, всеки от които решава конкретни проблеми – алгоритъма за взаимоотношения е различен от този за освобождаване от ограничения или от този за поставяне на цели и резултати.

За да рисуваш Нейрографика, НЕ се изискват специални умения или опит в рисуването.
Нейрографиката се разбира лесно и няма възрастова граница

Защо да ми се довериш

Аз съм Меглена Костова,

Инструктор по Нейрографика от 2019 година

Повече от 1000 мои курсисти вече знаят как сами да управляват живота си с маркер в ръка

Преподавам 9 сертифицирани курса по Нейрографиката и над 100 авторски уъркшопа, които са в помощ, за да преминеш през трудни ситуации, да програмираш своя успех, да се заредиш с вдъхновение и усетиш хармонията.

Като художник и изследовател на творческите възможности на човешкия ум, моята мисия е да ти помогна да отключиш творческата си същност и енергия, a това може да промени всяко твое решение оттук нататък…

Това са умения и знания, които остават с вас за цял живот.
Можете да използвате обучението си и самите вие да станете сертрифицирани инструктури, практици и посланици на този удивителен метод.

ВЪПРОСИ за онлайн обучението

Първо ще получите потвърждение за поръчката ви, както и имейл за достъп в платфорамата за обучение на МегАрт. В секцията Моят профил ще откриете своя курс и можете веднага да започнете. 

В своя курс ще видите няколко въвеждащи информационни урока, които ще отговорят на повечето ви първоначално възникнали въпроси. Нейрографиката е визуален метод и тук рисуваме по своите теми. За ефективно обучение и резултати при провежданите курсове се предават няколко рисунки/задания с описание след всеки от 4-те урока. Как се предават – имате инструкции в информационна секция Задания-супервизия-сертификат. Обсъждане и препоръки на предадените задания ще получите във видеофайл лично. Освен това всеки петък има онлайн среща с вашия инструктор Меглена Костова в Zoom за въпроси и отговори за Нейрографиката.

Курсът се преподава и съпортва от 

Меглена Костова

Официален инструктор по Нейрографика, специалист и супервайзър за България в Института по психология на творчеството.

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този уникален метод както в личния си живот, така и във вашия бизнес.

Не. Обучението с инструктор по Нейрографика ви помага да усвоите метода правилно и да осъществите пълния му потенциал и да имате резултатите, към които се стремите. С инструктор ще изучите техническите умения в рисуването на нейрографичната рисунка и ясно ще разберете как работи и какво да очаквате от нея.

Материалите и видеоуроците по Нейрографика са защитени с патент и авторски права. Видеата в youtube са с информационна цел и не отразяват целия обем на темата.

За да се затвърдят знанията, важно е методът да се практикува редовно.

*Можете да се свържете с руския Институт по психология на творчеството и да ви информират за всеки оторизиран инструктор.

Достъп до материалите в курса ще имате 365 дни. Рисувайте в удобно за вас време и със свое темпо. Връщайте се, припомняйте си, рисувайте отново – всяка нейрографика е различна и за някои по-трудни теми са необходими няколко рисунки. Препоръчваме на седмица по един урок. 

Какви са ползите от Нейрографиката

След курсовете ще можете сами успешно:

ДА преодолявате страховете и несигурността си

Да овладявате сложни ситуации и лесно да намирате разрешението им

Да разрешавате проблеми

ДА достигате до дълбините на своя ум и с рисуване да контролирате несигурността и да насочвате амбициите си

Да хармонизирате и балансирате вашата личност и среда

ДА използвате времето по невероятен начин

ДА подобрявате живота си и да постигате целите си с лекота

ДА разрешавате взаимоотношения, които ви притесняват

ДА откривате по-добри и полезни за вас решения в личен и професионален план

ДА намерите визията и мисията си

ДА посявате семената на вашите желани бъдеще и настояще и да ги превръщате в постижими цели

Какво казват за обучението по Нейрографика с Мега

Нейрографика и как да работите с нея. Кое е наистина Важно!

Tехнически умения

Ако сте решили сами да изучавате метода, първо трябва да научите основните принципи и техники , така че Нейрографиката да е ефективна за Вас, и ясно да разберете как работи и какво да очаквате от нея. Нейрографиката не е чудо, а съпътстваща практика на вашите лични промени и постигане на цели. И за да бъде тази подкрепа ефективна, всичко трябва да бъде подходено и направено правилно. Стартирайте своето обучение с Основен курс Алгоритъм 1. Ползвател Нейрографиката, където се изучават основите на метода.

Защо да учим с инструктор

Бъдете изключително внимателни за да избегнете нереалистични очаквания и резултати. Kачествено обучение по Нейрографика може да бъде осигурено само от официални сертифицирани инструктори. Вземете обучение или работете само със сертифицирани инструктори и специалисти по Нейрографика, които имат отговорността и умението да ви предадат правилно и да ви помогнат в усвояване на знанията. Подробна информация и визитки за българските инструктори и специалисти можете да видите в сайта на Института по психология и творчество Павел Пискарьов - https://graduates.metamodern.ru/

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ

За всеки, който не е обучен да преподава, не се препоръчва да обяснява на други хора как да рисуват Нейрографика, тъй като методът е свързан с дълбоки знания по психология и е защитен от авторски права от автора на метода Павел Пискарьов. Всеки, който рисува Нейрографика, може свободно да споделя своите резултати, но обученията трябва да се водят от квалифициран инструктор. Обучението в 9те алгоритъма на Нейрографиката ви дават възможност да работите и разрешавате свои лични казуси  и придобитите знания можете да прилагате цял живот.  Ако проявявате интерес Нейрографиката да стане ваша професия, можете да се свържете с мен за подробности. Пиши ми тук: m.me/megart.bg

Нейрографика – позитивната промяна в твоите ръце

0
курс
само ви е необходим, за да започнете промяната в живота си
-10
години
години вече Нейрографиката помага на хиляди хора
0
държави
 изучават Нейрографика
0
човека
разбраха как да управялват живота си с метода в моите курсове и уъркшопи