Обучение в метода Нейрографика – 9 курса​

9 курса сертифицирано обучение – девет алгоритъма в Нейрографика

🖌️ Алгоритъм 1. Основен Курс Нейрографика ПОЛЗВАТЕЛ

🖌️ Алгоритъм 2. НейроКомпозиция

🖌️ Алгоритъм 3. НейроЦвят

🖌️ Алгоритъм 4. НейроСкици

🖌️ Алгоритъм 5. НейроМандали

🖌️ Алгоритъм 6. НейроЧовек

🖌️ Алгоритъм 7. НейроКомуникация

🖌️ Алгоритъм 8. НейроЦели

🖌️ Алгоритъм 9. НейроВреме

Нейрографиката е метод, с който можете съзнателно да подобрите живота си в желана от вас посока с помощта на прости графични изображения.

Девет са  курсовете, наречени Алгоритми на Нейрографика. Те са мощен инструмент за решаване на житейски ситуации и успешна самопомощ. 

Всеки курс обхваща конкретен проблем, цел или взаимоотношения и предоставя инструменти за решаването или трансформирането му.

Сертифицираните курсове по Нейрографиката се провеждат от Меглена Костова, дипломиран инструктор и специалист по Нейрографика

Какво получаваш в обучението

всеки Курс - Алгоритъм включва 4 основни видео урока по 120 минути (общо 36 видео урока за 9-те курса) + въвеждащи уроци и информация, която ви е необходима за да се обучавате в Нейрографика

Създавате свой Личен профил в платформата за обучение megart.bg

Можете да се включите в курса по всяко време и да започнете веднага. Обучението в онлайн платформа ви дава възможност да се обучавате в удобно за вас време и със собствено темпо

Водещ Меглена Костова, инструктор и специалист по Нейрографика от 2019 г и над 1000 курсисти успешно преминали обучението в Нейрографика

всяка седмица - обратна връзка с вашия инструктор - супервизии на ваши рисунки, Zoom срещи за въпроси за обучението и метода Нейрографика

получавате международен сертификат от Института по психология на творчеството при успешно предадени и одобрени от вашия инструктор необходими рисунки

достъпът до курсовете ви е неограничен

Екип, който е на разположение в месинджър и винаги помага за въведение в сайта, технически въпроси

Можете да се присъедините към нашата Фейсбук група Мега Нейрографика с над 10 000 човека, в която споделяме нашите МЕГА резултати, общуваме, задаваме въпроси

В метода Нейрографика се изучават 9 алгоритъма, в които са включени 51 техники.

Курсовете по тези алгоритми могат да се вземат в произволен ред и в достатъчен за вас обем. За да преминете който и да било алгоритъм, трябва да сте взели успешно основен курс – Ползвател. Алгоритъм 1. 

За да получите максимума от възможностите на Нейрографика, трябва да се обучите във всички алгоритми и за Вас имаме специална пакетна цена:

320 лв.

1 алгоритъм в Нейрографиката – Основен курс ПОЛЗВАТЕЛ

Сертифициран курс

Оттук започва изучаването на метода Нейрографика - техники, принципи на метода и как вие да работие с него. Ще излезете от програмирания си свят и ще направите първи стъпки да управлявате живота си сам.

Научи повече за курса ⇒

Купи курса

320 лв.

2 алгоритъм в Нейрографиката – НейроКомпозиция

Сертифициран курс

Тук се изучава азбуката в Нейрографиката и как да моделираме темата в нейрографичната рисунка. Запознавате се с трите основни фигури – кръг, квадрат и триъгълник, и как точно да ги ползваме най-ефективно.

Научи повече за курса ⇒

Купи курса

320 лв.

3 алгоритъм в Нейрографиката – НейроЦвят

Сертифициран курс

Курса НейроЦвят е третият по важност алгоритъм в Нейрографиката. Тук се изучава цветознание и как да ползвате енергията на цветовете в нейрографичната рисунка.

Научи повече за курса ⇒

Купи курса

320 лв.

4 алгоритъм в Нейрографиката – НейроСкициране

Сертифициран курс

Ще освободим от задръжките, които сте поставили пред твореца в себе си. Тук ще се научите да скицирате бързо с цел постигане на бързи промени в състоянието и отношението към изобразения обект или тема.

Научи повече за курса ⇒

Купи курса

320 лв.

5 алгоритъм в Нейрографиката – НейроMандали

Сертифициран курс

Тук изучавате основни принципи и закони при рисуването на 7 степенната мандала, с която правим мощна трансформация по актуални за вас теми.

Научи повече за курса ⇒

Купи курса

320 лв.

6 алгоритъм в Нейрографиката – НейроЧовека на бъдещето

Сертифициран курс

Курса е за всеки, който иска да се научи и подготви за това бъдеще, което вече е дошло, да започне да живее свободния си живот, да бъде истински и да може бързо да се адаптира към текущите промени.

Научи повече за курса ⇒

Купи курса

320 лв.

7 алгоритъм в Нейрографиката – НейроКомуникации

Сертифициран курс

Това е алгоритъмът за влияние на човешките взаимоотношения. Формиране на образа на желаните партньори, управление на конфликти от А до Я.

Научи повече за курса ⇒

Купи курса

320 лв.

8 алгоритъм в Нейрографиката – НейроЦели. Достижения. Резултати.

Сертифициран курс

Цел, постижение и резултат са три категории, с които работим в процеса на планиране на своя живот. Всеки от тях има свой собствен графичен израз, поради което можем да „програмираме“ чрез тях.

Научи повече за курса ⇒

Купи курса

320 лв.

9 алгоритъм в Нейрографиката – НейроВреме

Сертифициран курс

С този алгоритъм ще работим с нашето минало, настояще и бъдеще. С времевата линия ще създаваме програма за събития и желаните успехи.

Научи повече за курса ⇒

Купи курса

За метода Нейрографика

Човек е съвкупност от впечатления и модели на мислене и поведение. Невро пластичността е свойството на човешкия мозък да се променя под въздействието на опита, желанията или под осъзнатото влияние като нейрографското рисуване. С помощта на абстрактни рисунки Нейрографиката работи с нашето подсъзнание и ни помага да излезем от програмирания свят, дава ни свободата и правото на избор как да живеем.

Метода Нейрографика и нейролинията са създадени от Павел Пискарьов, основател на Института по психология на творчеството, Доктор на психологическите науки, коуч треньор, архитект и художник. Автор е на уникaлни програми за личностно и бизнес развитие.

Нейрографиката е новаторски метод за самопомощ. „Нейро“ – са нашите невронни връзки, а „графика“ е графичното им изображение. С нейрографичното рисуване невро връзките във вашия мозък се активират или се създават нови и енергията започва да тече през тях, променяйки начина, по който мислите и действате и така си помагате за:

  • да визуализирате и отворите път за желани промени и така да управлявате живота си
  • да се справите с чувството на страх и гняв и неудовлетвореност
  • да управлявате отношенията между вас и вашето обкръжение: (семейство, приятели, колеги и др.)
  • да създавате хармония и баланс вътре във вас и около вас
  • да организирате и моделирате вашите битови задачи
  • да превърнете мечтите си в постижими цели

Нейрографика е метод, който има за цел да подобри резултатите ви и се фокусира върху „тук и сега“, а не върху далечното минало или бъдеще. 🌈 повече за нейрографика

В Основен Курс нейрографика Ползвател. Алгоритъм 1. ще получите основните знания и умения за ползването на метода във вашия живот.

В Нейрографика се изучават 9 алгоритъма, в които са включени 51 техники, всеки от които решава конкретни проблеми – алгоритъма за взаимоотношения е различен от този за освобождаване от ограничения или от този за поставяне на цели и резултати.

За да рисуваш Нейрографика, НЕ се изискват специални умения или опит в рисуването.
Нейрографиката се разбира лесно и няма възрастова граница

МЕГА Курс 9 алгоритъма e подходящ за Теб

Ако искаш успешна реализация или преследваш по-големи цели

Ако искаш да се освободиш от пречките и мислите, които блокират живота ти

Ако търсиш своята мисия или талант.

Ако искаш да имаш инструмент за решаване на проблеми

Ако искаш да хармонизираш и балансираш себе си

Ако искаш ефективно да планираш и управляваш времето и събитията в живота си

Ако искаш да се освободиш от гняв, страх, тревожни състояния и стрес

Ако искаш да създадеш или подобриш взаимоотношения с близки, работна среда или конфликтни ситуации

Ако търсиш енергия и вдъхновение

Ако искаш ефективно да планираш и управляваш времето си

Изучаването на метода Нейрографика винаги започва от първия курс за начинаещи – Основен Курс Ползвател – Алгоритъм 1.

Стартирай сега своята промяна и успех.

За по-обширни знания и умения за справяне с нещата от живота  – може да изберете между Базов пакет от първите 3 курса или МЕГА Пакет от девет курса Нейрографика, в които влиза и Основния курс Алгоритъм 1:

Основен курс Нейрографика за начинаещи. Алгоритъм 1

Метода Нейрографика започва да се изучава от Основен курс – Ползвател на Нейрографиката. Ще научиш техники, правилата и принципите на метода. 

Още от Основния курс  ще можеш да прилагаш метода за желани промени в живота си – постигане на цели, подобряване на взаимоотношения, справяне с емоционални състояния.

Базов Пакет – 3 курса Нейрографика

Може да изберете трите базови курса. с които ще придобиете необходимите базови знания и техники за да решавате почти всички ваши казуси с метода Нейрографика. 

С първи алгоритъм започва изучаването на метода Нейрографика. Ще се запознаете с една техника за разкриване на намерението и три техники за премахване на ограниченията. 

Тук се изучава азбуката в Нейрографиката и как да моделираме темата в нейрографичната рисунка. Запознавате се с трите основни фигури – кръг, квадрат и триъгълник, и как точно да ги ползваме най-ефективно.

Курса НейроЦвят е третият по важност алгоритъм в Нейрографиката. Тук се изучава как да ползвате енергията на цветовете в нейрографичната рисунка и това да допринесе повече и в желаните резултати. отговори, успехи.

МЕГА КУРС – пакет от 9-те курса Нейрографика

Девет  са всички курсове и  Алгоритми в метода Нейрографика  • №1 Основен ПОЛЗВАТЕЛ • №2 НейроКомпозиция • №3 НейроЦвят • №4 НейроСкици • №5 НейроМандали • №6 НейроЧовек • №7 НейроКомуникация • №8 НейроЦели • №9 НейроВреме. 

Всеки курс включва от четири до осем техники и предоставят всякакви инструменти и насоки за решаване на житейски ситуации, взаимоотношения и цели. Всеки преминал успешно 9-те Алгоритъма получава сертификат като Ползвател на метода Нейрографика от Института по Психология на творчеството.
повече за пакета>>

Защо да ми се довериш

Аз съм Меглена Костова,

Инструктор по Нейрографика от 2019 година

Повече от 1000 мои курсисти вече знаят как сами да управляват живота си с маркер в ръка

Преподавам 9 сертифицирани курса по Нейрографиката и над 100 авторски уъркшопа, които са в помощ, за да преминеш през трудни ситуации, да програмираш своя успех, да се заредиш с вдъхновение и усетиш хармонията.

Като художник и изследовател на творческите възможности на човешкия ум, моята мисия е да ти помогна да отключиш творческата си същност и енергия, a това може да промени всяко твое решение оттук нататък…

Това са умения и знания, които остават с вас за цял живот.
Можете да използвате обучението си и самите вие да станете сертрифицирани инструктури, практици и посланици на този удивителен метод.

ВЪПРОСИ за онлайн обучението

Първо ще получите потвърждение за поръчката ви, както и имейл за достъп в платфорамата за обучение на МегАрт. В секцията Моят профил ще откриете своя курс и можете веднага да започнете. 

В своя курс ще видите няколко въвеждащи информационни урока, които ще отговорят на повечето ви първоначално възникнали въпроси. Нейрографиката е визуален метод и тук рисуваме по своите теми. За ефективно обучение и резултати при провежданите курсове се предават няколко рисунки/задания с описание след всеки от 4-те урока. Как се предават – имате инструкции в информационна секция Задания-супервизия-сертификат. Обсъждане и препоръки на предадените задания ще получите във видеофайл лично. Освен това всеки петък има онлайн среща с вашия инструктор Меглена Костова в Zoom за въпроси и отговори за Нейрографиката.

Курсът се преподава и съпортва от 

Меглена Костова

Официален инструктор по Нейрографика, специалист и супервайзър за България в Института по психология на творчеството.

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този уникален метод както в личния си живот, така и във вашия бизнес.

Не. Обучението с инструктор по Нейрографика ви помага да усвоите метода правилно и да осъществите пълния му потенциал и да имате резултатите, към които се стремите. С инструктор ще изучите техническите умения в рисуването на нейрографичната рисунка и ясно ще разберете как работи и какво да очаквате от нея.

Материалите и видеоуроците по Нейрографика са защитени с патент и авторски права. Видеата в youtube са с информационна цел и не отразяват целия обем на темата.

За да се затвърдят знанията, важно е методът да се практикува редовно.

*Можете да се свържете с руския Институт по психология на творчеството и да ви информират за всеки оторизиран инструктор.

Достъп до материалите в курса ще имате 365 дни. Рисувайте в удобно за вас време и със свое темпо. Връщайте се, припомняйте си, рисувайте отново – всяка нейрографика е различна и за някои по-трудни теми са необходими няколко рисунки. Препоръчваме на седмица по един урок. 

Какви са ползите от Нейрографиката

След курсовете ще можете сами успешно:

Да преодолявате страховете и несигурността си

Да овладявате сложни ситуации и лесно да намирате разрешението им

Да разрешавате проблеми

Да достигате до дълбините на своя ум и с рисуване да контролирате несигурността и да насочвате амбициите си

Да хармонизирате и балансирате вашата личност и среда

Да използвате времето по невероятен начин

Да подобрявате живота си и да постигате целите си с лекота

Да разрешавате взаимоотношения, които ви притесняват

Да откривате по-добри и полезни за вас решения в личен и професионален план

Да намерите визията и мисията си

Да посявате семената на вашите желани бъдеще и настояще и да ги превръщате в постижими цели

Какво казват за обучението по Нейрографика с Мега

Нейрографика и как да работите с нея. Кое е наистина Важно!

Tехнически умения

Ако сте решили сами да изучавате метода, първо трябва да научите основните принципи и техники , така че Нейрографиката да е ефективна за Вас, и ясно да разберете как работи и какво да очаквате от нея. Нейрографиката не е чудо, а съпътстваща практика на вашите лични промени и постигане на цели. И за да бъде тази подкрепа ефективна, към всичко трябва да подходите и да бъде направено правилно. Стартирайте своето обучение с Основен курс Алгоритъм 1. Ползвател Нейрографиката, където се изучават основите на метода.

Защо да учим с инструктор

Бъдете изключително внимателни за да избегнете нереалистични очаквания и резултати. Kачествено обучение по Нейрографика може да бъде осигурено само от официални сертифицирани инструктори. Вземете обучение или работете само със сертифицирани инструктори и специалисти по Нейрографика, които имат отговорността и умението да ви предадат правилно и да ви помогнат в усвояване на знанията. Подробна информация и визитки за българските инструктори и специалисти можете да видите в сайта на Института по психология и творчество Павел Пискарьов - https://graduates.metamodern.ru/

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ

За всеки, който не е обучен да преподава, не се препоръчва да обяснява на други хора как да рисуват Нейрографика, тъй като методът е свързан с дълбоки знания по психология и е защитен от авторски права от автора на метода Павел Пискарьов. Всеки, който рисува Нейрографика, може свободно да споделя своите резултати, но обученията трябва да се водят от квалифициран инструктор. Обучението в 9те алгоритъма на Нейрографиката ви дават възможност да работите и разрешавате свои лични казуси  и придобитите знания можете да прилагате цял живот.  Ако проявявате интерес Нейрографиката да стане ваша професия, можете да се свържете с мен за подробности. Пиши ми тук: m.me/megart.bg

Нейрографика – позитивната промяна в твоите ръце

курс
0
само ви е необходим, за да започнете промяната в живота си
години
-10
години вече Нейрографиката помага на хиляди хора
държави
0
 изучават Нейрографика
човека
0
разбраха как да управялват живота си с метода в моите курсове и уъркшопи