Какво е за вас богатството и финансовата свобода

Как да си привличем пари

Какво е за вас богатството и финансовата свобода

Всеки се е чувствал понякога отчаян от финансовото си състояние… При дълъг период на трудности отвътре започва да расте недоволство към себе си и ви се е искало да се вдъхновите за някакви действия, които да доведат до финансови резултати, искало ви се е да се отървете от безкрайно умуване и да се случи чудо и всичките ви усилията ви да бъдат най-после възнаградени, но не става…

Финансовата свобода не е самостоятела цитадела, а част от взаимосвързани събития, мисли и действия на цялостното ни съществуване.

Темата за парите не може да бъде решена без да промените мисленето си.

За да разберете доколко имате финансов комфорт преценете имате ли контрол над живота си или обстоятелствата ви притискат.

Вие можете да привлечете всякакъв вид богатство в живота си

Можете ли да си представите за момент, че сте богати, и вече не ви се налага да мислите за сметки и пари, да не работите за битието, да не оптимизирате разходите си и да живеете на промоции и внимателно планирани покупки, и да сте в схемата на безкрайно спестяване на пари и плащане на кредитни заължения.

Представете си че това се случи …..днес. Как? Може би се усмихнахте?

Помечтайте, представете си един ден, една седмица …а може би и година, как бихте живели, ако имахте финансите, които искате.

❓ Имате ли финансови затруднения които ви задушават?

❓ Мислили ли сте за какви пролеми ще ви разрешат парите?

💰 Знаете ли за какво точно искате да привлечете енергията на парите?

😃 Чувал ли ли сте, че за да получиш трябва и да дадеш, да благодариш, да вярваш, да не спираш…

🤑 Вярвате ли, че може да привличете необходимите ви пари?

 

Как да си отгледаме пари

Нейрографиката е една от онези практики, в които променяте отношението и нагласата си към казуса, свързвате се с неочаквани ресурси, намирате енергия и път и получавате резултата, който искате. С Нейрографика може да си помогнете за всеки проблем. Метода Нейрографика работи с прости графични рисунки, с нашето подсъзнание и с определени правила, с които може

✅ да изберете посоката
✅ да заредите нова финансова програма в живота си
✅ да определите своите ресурси
✅ да създадете ситуации
✅ да проектирате управлението на паричните ни потоци
✅ да приемете предизвикателството и изградите доверие в себе си

Защо Нейрографика

Нейрографиката е метод, който ви позволява лесно да взимате решения, да генерирате здраве, успех, сила, себе си, лични качества и хармонични отношения.

Това е осъзнато, тематично рисуване по личен казус, който превръща острите проблеми в нещо променимо, трансформира живота във всеки един аспект. Нейрографиката е начин за разширяване на хоризонтите и премахване на ограниченията, които обстоятелствата, обществото и самите ние си налагаме.

Темата за парите, доходите, благосъстоянието, тревожи всеки човек. И всеки по свой начин се стреми да реши проблема си. Методът Нейрографика може ефективно и лесно да ти помогнеш да решиш задачата. Като инструктор по Нейрографика, вече две години помагам на много хора да променят живота си. В този уъркшоп ще ви помогна как да привлечем и задържим енергията на парите.

Искаш ли да привличаш необходимите ти пари?

Програма 4 техники Как да си привлечем пари с метода Нейрографика, с Меглена Костова, инструктор по Нерографика е за теб

Рисувал ли си Нейрографика и знаеш ли как може да си помогнеш с този метод?

Това е уъркшоп, в който с помощта на абстрактни рисунки и методът Нейрографика, само за два часа, ще препрограмираш своите мисли за привличане на парите, които желаеш.

Аз Меглена Костова, инструктор по Нейрографика, ще те водя стъпка по стъпка, в режим “прави като мен”, онлайн пред екрана. Не е необходимо да имаш умения по рисуване! Само си набави черен маркер и няколко цветни молива или флумастери и заедно ще пренапишем нова програма за да привлечеш финансите, които са ти нужни в момента.

Нейрографиката е метод който има за цел да подобри резултатите ви и се фокусира върху „тук и сега“, а не върху далечното минало или бъдеще. 🌈 повече за Нейрографика