Защо ги нарекох „Мартеници срещу една прегръдка“

Аз съм Мега и обичам да творя. Създавам своите малки забавни сувенири повече от 10 години – мартеници с марката на НИК. 

Забавно е да създадеш или избереш за всеки приятел индивидуална закачлива мартеничка. Празнично е на 1 март да виждам моите артистични мартенички закичени на палтата на хората. Приятно е с настъпването на пролетта да ги видя да украсяват цъфналите дръвчета. Малки симпатични фигурки на забавни животинки и приказни герои, бели мечета, розови мишки, лилави слончета, оранжеви котета, дори зеленчуци и зодии.

Защо „Мартеници срещу една прегръдка“

Когато прочетох книгата “Пилешка супа за душата” от Джак Канфийлд и Марк Хансен, много ми хареса разказа за прегръдките Съдията, който прегръща. След като осъзнава и вижда страхтното въздействие на прегрдката,сдията измислля нещо, което нарекъл „Комплект за прегръщане“. На външната му страна е написано: „Сърце, в замяна на една прегръдка“. Вътре има тридесет червени бродирани сърчица с малки щипки за прикрепване от обратната страна. Лий Взема „Комплекта за прегръщане“, спира хората, които среща, и им предлага да получат по едно червено сърчице срещу една прегръдка. Прочетете сами, това е една вдухновяваща история.

Така дойде идеята да подарявам моите мартеничките заедно с прегръдка. И когато на 1 март видях в действие силата и свойствата на прегръдката, реших и следващата година отново да го направя, да подарявам и прегръщам за здраве за берекет и за благословенна България

Защото „Мартеници срещу една прегръдка“ е нещо повече от витамини!

Да прегръщаш е здравословно! Прегръдките помагат на имунната система, правят те по-здрав, лекуват депресията, намаляват стреса, помагат да заспиш по-лесно, въодушевяват, подмладяват, нямат неприятни странични ефекти. С една дума, прегръдките са вълшебно лекарство.

Защото съставът им е напълно естествен

Да прегръщаш е нещо напълно естествено – екологично чисто, с естествена сладост, без пестициди, без изкуствени съставки и е 100% здравословно.

Мартеничка подари, приятел прегърни, България благослови!

Прегръщането няма никакви недостатъци

Няма подвижни части, няма батерии, които да се износват, няма нужда от профилактични прегледи, има ниска консумация и висока производителност на енергия, няма инфлационни процеси, от нея не се напълнява, няма месечни вноски, не са необходими застраховки, защитена е срещу кражби, не се облага с данъци, няма замърсяващ ефект и разбира се, има стопроцентова възвращаемост.

Дозировка и приложение

  • Имаме нужда от четири прегръдки дневно, за да оцелеем.
  • Имаме нужда от осем прегръдки, за да поддържаме добра форма.
  • Имаме нужда от дванадесет прегръдки на ден, за да растем.

Kак да ги съхраняваме:

Да се пази на сигурно място, удобно за лесна употреба. И мартеничките…и прегръдките:)

Подарете мартеница срещу една прегръдка

НАШАТА КОЛЕКЦИЯ:

Лъв – мартеница гривна 

6.99 лв.

Ангел – мартеница за закрила 

5.99 лв.

Ноти – мартеница за музиканти 

5.99 лв.