НОВОТО ДНК – поредица онлайн авторски уъркшопи Нейрографика с Мега

Поредица уъркшопи НОВОТО ДНК или как да подобрим нашата микросреда и да програмираме спокойствие и стабилност в своята Вселенa

Какви проблеми искаш да решиш

⭐ Повишаване на имунитета, Премахване 8 ограничаващи вярвания ⭐ Сбъдни едно желание с метода Нейрографика ⭐ Липсва ли ти ВРЕМЕ? Нарисувай си с Нейрографика ⭐ Как да активираме женската си енергия ⭐ Отвори осемте врати на любовта към себе си ⭐ Да намерим най-доборото попълнение за вашият екип ⭐ Как да планираме най-успешната си година с Нейрографика? ⭐ Нейрографика за благоденствие и изобилие ⭐ Нейрографика за хармонизиране на взаимоотношенията – Кaк да се справим с конфликтите и напрежението ⭐
Нейрографика за привличане на желания партньор в живота – Как да намеря идеалния партньор за мен? ⭐ Нейрографика за привличане на пари ⭐ Моят дом – моето щастие ⭐ Стабилност ⭐ Постоянство ⭐ Превърни идеите си в цели ⭐ Открий детето в себе си… и продължаваме!

Създай новата си реалност с Мега

Всички уъркшопи от Проекта Нарисувай новотo си ДНК с МЕГА Нейрографика са достъпни вече в Клуб МЕГА Нейрографика.

Нарисувай Новото си ДНК с Мега Нейрографика е подходящ за всеки, който иска:

  • да структурира, хармонизира и подрежда вътрешния си свят
  • да открие нови хоризонти
  • да развие силните си страни и отвори път за свой талант
  • да постигне баланс със себе, времето и вселената
  • да открие силата на родословното си дърво
    и много други лични и глобални теми, които да променят света

Материалите, представени във видео уъркшопите по Некрографика са защитени с патент и авторски права, и са с информационна цел, не отразяват целия обем на темата и не могат да бъдат използвани за преподаване на други хора на метода Нейрографика.

Внимавайте, работете само със сертифицирани инструктори и специалисти по Нейрографика само те могат да осигурят качествено обучение по метода. За да научите основните принципи на работа, така, че ефектите от Нейрографиката да са добри, и ясно да разберете как тя работи и какво да очаквате от нея – трябва да минете поне основния курс Основен курс – Ползвател на Нейрографика. Там ще получите основните знания и умения за ползването на метода във вашият живот. 

Повече информация за сертифицираните курсове вижте тук https://courses.megart.bg/certified/

А информация за Нейрографиката ще откриете тук ➡️ www.megart.bg/nevrografika/

Аз съм Мега Костова,

инструктор съм и преподавам Нейрографика. Вече няколко години помагам на много хора да променят живота си с тези красиви абстрактни рисунки. С метода можеш да намериш решение за всяка една област от живота си.

 Нейрографиката е метод за самопомощ Работи се лесно и приятно Не е необходимо да имаш специални умения по рисуване Ще работим стъпка по стъпка заедно онлайн  ⭐Опитай с мен.  

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този новаторски метод, както в личния живот, така и във вашия бизнес.

 

🖌️ Виж Курсове Нейрографика 
🌈 Влез в Клуб Мега Нейрографика

Галерия от нашите прекрасни рисунки Нейрографика