Голямото събитие в Нейрографиката в България

Ирина Зеленская

от Институт по психология на творчеството е тук

Очаквайте курса в МегАрт Център

Ирина Зеленская e инструктор по нейрографика, неврографски треньор, психолог, консултант. Автор и водещ на тематични уебинари, които използват нейрографиката и нейните инструменти за самостоятелно изучаване, моделиране на живота, премахване на ограничения и решаване на жизненоважни задачи.

 

Лични страници в социалните мрежи: Irina Zelenskaya fb

 

Последователите на този уникален метод знаят, че това е една безкрайна вселена, в която работим освен за себе си, учим се, израстваме но и сме посланици на тази практика, която променя човешки съдби и реализира мечти.

Това е изскуство и духовна практикка в която винаги намираш подкрепа и напътствие. Това е ресурс до който всеки може да достигне и да използва.

 

СЕРТИФИКАТЪТ

„Специалист по нейрографика“ и правото на работа с други хора се издават след успешното завършване на курса „Специалист по нейрографика“, когато са изпълнени всички изисквания за сертифициране.

Материалите, представени на каналите по Нейрографика са защитени с патент и авторски права. Видеата са с информационна цел и не отразяват целия обем на темата и не могат да бъдат използвани за преподаване на други хора на метода.
Бъдете внимателни, качествено обучение по Нейрографика може да бъде осигурено само от официални инструктори.

За по-задълбочено изучаване трябва да започнете обучение в базовото ниво със сертифициран инструктур. Вече и на български език в Основен Курс Ползвател на Нейрографикта с Меглена Костова, курсът, от където за почва всичко.

Базовото ниво на курса предоставя начални знания и алгоритми и право да работите за свои нужди с нейрографиката.  То не ви дава право да преподавате този метод на други хора.

Следващото ниво „Специалист“ ви профилира за работа с други хора, супервайзване на групии, преподаване на по-обширна материя от Hейрографиката и ви позволява по-задълбочено изследване на метода.

Направете мощна стъпка в професията, докато другите почиват!

Курсът “Специалист” включва:

 • модел TRUE;
 • модел „Качество на живота“
 • модел S.C.O.R.E.
 • алгоритъм „НейроДърво“
 • Подробно за училището по Нейрографика
 • 10 принципа на Нейтграфиката
 • Психологическата основа на неврографията
 • Права и ограничения на статута на специалист
 • Надзор, практика на отчитане и сертифициране

   Всички участници в курса     „Специалист“ получават           достъп до:

 • специална група от общността на специалистите с цел надзор и обмен на опит,
 • достъп до базата данни на уебинарите на тази тренировъчна програма
 • свободно да могат да изучават техниките на „НейроЛотос“ и „ШаманскиДъжд“

Неврографиката
и как да работите с нея

Кое е наистина Важно!

инструктор

Бъдете изключително внимателни когато избирате своя инструктор. Сега има много хора, които се преструват на инструктори, които ви обещават някои нереалистични ефекти. Подробна информация и визитки за българските инструктори и специалисти можете да видитев Фейсбук групата Нейрографика в България / Болгарии или на сайта на Института по психология и творчество Павел Пискарьов – ТУК и дали инструктура наистина и е преминал цялото необходимо обучение или е някакъв шарлатанин, който просто се крие зад красивата дума „нейрографика“.

технически умения

Първият риск е чисто технически. Ако сами сте се заели, първо трябва да научите основните принципи на работа, така, че ефектите от Нейрографиката да са добри, и ясно да разберете как работи и какво да очаквате от нея. Нейрографиката не е чудо, а съпровождане на вашите лични промени и постигане на цели. И за да бъде тази подкрепа ефективна, всичко трябва да бъде направено технически правилно. Следователно, като минимум, вземете основния курс Ползвател, за да сте сигурни, че правите всичко както трябва.

към курсовете МЕГА Нейрографика

Меглена Костова е сертифициран инструктор

към календара МегАрт Ценър

всички курсове и събития