Партьорско предложение

От Меглена Костова, блогър, художник, eстетически коуч и инструктор по Нейрографика, със сoбствена платформа за обучение с над 1000 курсиста. Имам над 10 000 реални последователи в социалните мрежи: Фейсбук, Тик Ток, Ютуб, Инстаграм. По образование съм художник и имам наколко бизнеса в сферата на изкуствата и образованието. Автор съм на седем учебника в нашата образователна система, няколко книги за трорчески занимания. Създател на програма за „Рисуване с двете ръце“ за балансиране на двете ни мозъчни полукълба и курса „Отключи художника в теб“ в който ви уча да мислите творчески.

 

Предложение как ефективно да си сътрудничим и така взаимно да увеличим броя на последователите си с взаимопиар и общи събития

Колаборацията между нашите две социални аудитории, може да има добри положителни резултати и за двете страни – като разширяване на собствена аудитория, популяризиране на бизнеса ни и разбира се търсене на финансов резултат. 

Предлагам 3 стъпки за успешен взаимен PR или как взаимно да привлечем безплатно нови последователи

СТЪПКА 1. Мега Костова и Вие Всеки подготвя свои малък подарък/магнит за новите си последователи.

 

От личен опит препоръчвам видео формат 5 – 10 минутки. Нещо леко като информация, за да могат да се запознаят с вас и да анонсирате нещо от вас или вашия бизнес, като пoдарък – нещо полезно, интересно.

СТЪПКА 2. Всеки от нас да направи кратко видео представяне на госта си в своята общност.

Мега Костова: Видеопредставяне пред аудиторията на Мега
За да Ви представя ще ми трябват 3 факта за вас, които да включа в моята презентация.
Вие: Видеопредставяне във вашата аудиторията
Да разкажете в кратко видео пред вашата аудитория 3 факта за Меглена Костова и нейните обучения и какъв подарък ще получат от мен след като се абонират на моята страница.

Пример. Ето моите три факта които можете да включите в презентацията за мен пред вашата аудитория:

Приятели искам да ви запозная с човека, който може да научи ВСЕКИ, с помощта на лесни, абстрактни рисунки и вашето подсъзнание да разрешава своите житейски казуси или проблеми. Това е художничката Мега Костова, сертифициран инструктор по Нейрографика.

ПЪРВО което искам да споделя за нея: това е човека, които може да ви научи вие САМИ да управляватe живота си, с помощтa на красиви абстрактни рисунки. Аз лично съм рисувала с нея и …….

И ВТОРО: Обучението при нея става много лесно и удобно, в нлайн платформа, всеки раноти със своето си темпо, вече над 1000 нейни курсисти управляват живота си с помощта на тези рисунки.
И ТРЕТОТО, НАЙ ГЛАВНОТО и НАЙ ГОТИНОТО: заедно ви приготвихме един чудесен ПОДАРЪК: Абонирайте се на нейната страница във FaceaBook https://www.facebook.com/megart.bg и под първия пост сложете коментар „МНОГО БИОНИЧНО“ и тя ще ви прати подаръка: уъркшоп по Нейрографика „Как за три дни да сбъднете едно свое желание“

СТЪПКА 3.  Мега Костова и Приветствия за мовите ни последователи

Всеки от нас ще запише кратко 1 мин. видео приветствие за новите си последователи. След като Вие ме представите пред вашите последователи, ще пуснете и моето Приветсвтие, за да ме видят и лично да ги поканя да доидат на моята страница и да получат подаръка си. Аз ще ви предоставя специално за вашата аудитория такова видео.

Вие Приветствие от Вас 1-2 мин. видео. Ефекта ще е максимален ако, след като разкажа за Вас в моята страница, и Вие да отправите приветстие към моята аудитория, за да ви видят и лично да ги поканите на вашата страница и да разкажете какво ще получат от вашия подарък.

Примерен текст: Приветствам всички последователи на Мега. Аз съм …… експерт в …… Пишете ми тук ……. и аз ше ти изпратя моя подарък, който ……

Моите последователи са хора любопитни, търсещи решения хора, желаещи успех.

Нейрографиката е перфектен инструмент за всеки, който се интересува от личностно и професионално израстване. Метод които може да се използва във всяка една сфера в личния ни живот и бизнеса.

Ако ви харесва моето предложение за взаимо PR между нашите последователи, свържете се с мен

телефон 0896717188