fbpx

Курс Нейро Спирали

с водещ Мега Костова

Структурирай, развий и балансирай своите проекти и цели

В Курс Нейро Спирали

 • ще научите няколко техники как сами да построявате спирала
 • как да вложите смисъл или плана си в нея и да задвижите енергията да работи за вас
 • ще разберете как това може да подсилва развитието на вашите проекти
 • ще се научите какво е структуриране с формите на сакралната геометрия и как заедно с метода Нейрографика да повлияете на нещата, които ви вълнуват 
 • ПРИГОТВЕТЕ си пегел, линия, цветни моливи, 2-3 дебелини черни маркери 
 • водещ: Мега Костова
 • курсът е част от поредицата Курсове  Сакрална геометрия
 • всеки курс има 2 видео урока
 • курсовете могат да се вземат самостоятелно и не са свързани в последователност
 • във вашият личен профил в сайта ще имате неограничен достъп до видеозаписите
 • цена: 180 лв./курс

Какво са Спиралите

За да сме осъзнати и живеем живота си в красота и хармония, трябва да изучим принципите на Сакралната геометрия.
Всичко в Света е енергия в постоянна промяна, която може да бъде описана математически и геометрически. Енергиите във Вселената не се увеличават или намаляват, а непрекъснато се трансформират от един в друг вид.
Няма начало и край, само промяна.
Краят на един цикъл бележи началото на друг.
От танца на атомите до спираловидните Галактики всеки тип движение и нарастване се управлява от един и същ набор математически закони и в тези закони, показани чрез геометрични символи се крие древната тайна на Сътворението.

Нейро спиралите в метода Нейрографика са четирите посоки на движение и смисъла които им придаваме и как да ги прилагаме в нейрографичните рисунки. Със спиралите се работи за материални и духовни цели, залагайки растеж (разтягане) или намаляване, за желани промени с разбиране за скритите сили, които ги предизвикват. От нея може да разберем причините за всяка заплетена ситуация и да намерим изход.

Изследователите смятат спиралитре за изявена енергия, която може да открие в растежа на растенията, в полета на птиците, във въртенето на Земята, в структурата на клетките, в ДНК. Със рисуване на структурите на спиралата можете да разбере мисията си в живота – тук и сега, да откриете най добрите дествия и посока, в която да поемете, да погледнете през нова пизма миналото и бъдещето си.

В основата си спиралата представлява безкрайните цикли и ритми на живота. Точно както една спирала се движи в посока нагоре или надолу, докато непрекъснато се върти около централна точка, самият живот е съставен от различни цикли – раждане, растеж, разпад и прераждане. движение, свиване, разгъщане…

Като се приведем в съответствие с ритмичния поток на спиралата, ние се научаваме да се справяме с предизвикателствата на живота по-лесно. 

Вместо да се съпротивляваме или да бъдем завладени от хаотични ситуации, можем да намерим стабилност. Спиралата ни учи да се адаптираме и променяме, да приемаме както възходите, така и паденията и да поддържаме чувството на вътрешно спокойствие по време на пътуването.

Стани творец на живота си със структурите на Сакралната Геометрия и метода Нейрографика!

Аз съм Мега Костова 

Художник, дипломиран инструктор, специалист и естетически коуч по Нейрографика, изследовател на творческия потенциал, създател на МегАрт Център, авторски курсове Сакрална геометрия,  “Отключи художника в теб” и метода “Рисувай с две ръце”.

 

Преподавам и уча хората, че могат сами, с маркер в ръка, да управляват живота си.

Мисията ми е да разблокирам заключения творец във вас и да ви науча как сами да създавате новата си реалност.

В платформата ми за обучения ще намерите над 100 сертифицирани курса и авторски уъркшопи