Курс Нейро Спирали

Четирите посоки за трансформация на твоите проекти и цели –

Духовни, Материални, Разширяване и Концентрация

Спиралата в сакралната геометрия е мощен символ, представляващ различни аспекти на природата, вселената и човешкото съзнание. Тя е свързана с концепции като растеж, развитие, движение и еволюция. В сакралната геометрия, спиралата често се разглежда като символ на безкрайността и вечността, тъй като няма ясно начало или край.

 

В курса Нейро Спирали

  • Ще научите техники за построяване на различни видове спирали.
  • Ще откриете кои са четирите посоки на въртенето на спиралата и как да ги използвате.
  • Ще разберете каква енергия носи всяка спирала и как тя може да бъде насочена за постигане на вашите цели.
  • Ще се запознаете как с помощта на спиралите и метода Нейрографика да вложите смисъл или цел и да задвижите енергията да работи за вас.
  • Ще разберете как да организирате ваш проект, да го наситите със събития и ресурси, и да намерите стъпките, които трябва да направите за успешната му реализация.
  • Ще научите как да използвате спиралите за личностно развитие, преодоляване на предизвикателства и постигане на вътрешен баланс.
  • Ще откриете как да приложите научените техники в ежедневието си, за да подобрите своето благополучие и да постигнете хармония във всички аспекти на живота си.

Създайте в реалността си, стабилност и увереност със спиралите, като канализирате и моделирате общуването с вътрешния ви и с външния свят.

 

Какво са Спиралите

За да сме осъзнати и живеем живота си в красота и хармония, трябва да изучим принципите на Сакралната геометрия.
Всичко в Света е енергия в постоянна промяна, която може да бъде описана математически и геометрически. Енергиите във Вселената не се увеличават или намаляват, а непрекъснато се трансформират от един в друг вид.

В основата си спиралата представлява безкрайните цикли и ритми на живота. Точно както една спирала се движи в посока нагоре или надолу, докато непрекъснато се върти около централна точка. И самият живот е съставен от различни цикли – раждане, растеж, разпад и прераждане. движение, свиване, разгъщане…

Спиралите са навсякъде – в раждането от семенцето на растение, в полета на птиците, във въртенето на Земята, в структурата на клетките, в ДНК, галактиката, водовъртежите, циклоните…. 

Този курс е още един инструмент да станете  творец на живота си, с помощта на  структурите от Сакралната Геометрия и метода Нейрографика!

С метода Нейрографика и изучаването на спиралите можете да разберете и повлияете на мисията си в живота тук и сега, да ги насочите в най-добрите действия и посока, в която да поемете, и да погледнете през нова призма миналото и бъдещето си.

📢 Какво получаваш: ⭐️ Курс и много повече!

Получаваш Личен профил в платформата за обучения

Можеш да се включиш в курса по всяко време и да започнеш веднага

Обучаваш се със собствено темпо и в удобно за теб време

Онлайн курсът включва 2 видео урока

Не си сам в обучението: Всяка сряда, среща с Мега в ZOOM - 60 минути за въпроси и отговори за Нейрографика - следете FB месинджър

Достъп до курса имаш 365 дни, а ако си получил сертификат - достъпа ти става неограничен

За да получиш сертификат, трябва да предадеш до 2 рисунки на урок

Меглена Костова

Аз съм Мега Костова 

Дипломиран инструктор по Нейрографика, специалист и Естетически коуч и Нейро Педагогика, художник, изследовател на творческия потенциал, създател на МегАрт Център и невероятните курсовe по Сакрална геометрия с Мега, Отключи худoжника в теб и методът Рисувай с две ръце.  

Творчеството е нашият компас към нови идеи, нови решения и нови начини на мислене. То разпалва огъня на вдъхновението, който ни подтиква да изграждаме по-добър свят – за себе си и за другите.

Моята мисия е да отключа потенциала за творчество във всеки от вас, вдъхновявайки ви да откриете своите уникални способности и да създадете своята собствена реалност.

Какво казват за курсовете и уъркшопите с Мега