Курс #2 Мандали – Първи принцип на Сакралната геометрия

Как се кодира информация в мандалите за да получиш желания резултат

Ще можете, следвайки инструкциите на Мега Костова, стъпка по стъпка,  да създавате своите връзки, да проектирате плановете си и да впрегнете сили и хармония.

Пригответе си лист хартия, цветни и черни маркери.


Можете да хармонизирате своята личност, взаимоотношенията с другите, трудните моменти или конфликтите, които ви мъчат. Хармонизираната личност има полет на духа, душевен мир и вътрешна сила да създава, преодолява и твори, да задейства сили за позитивна промяна, да развива интуицията си.

Мандалата е енергийна рисунка, медитация, молитва, хармония която променя нас и света около нас.
Мандалата е центърът на нашaта вселена. Всичко се развива около центъра и се разгръща със своите елементи, настроения и обстоятелства. Движение отвътре навън.

Рисуването на мандала е процес на успокоение на мисълта и себепознание.

На Санскритски думата Мандала има две значения – кръг и център. Кръгът представлява видимият външен свят, и Центъра – вътрешният свят на тялото и душата.

Светът е кръг. Форми на кръг откриваме в целия ни познат свят – нашата галактика, планетата ни, Слънцето, Луната, дори и сезоните или човешкият живот формират жизнен цикъл – кръг. Птиците вият гнездата си в кръг, паяците плетат кръгли паяжини, градовете започват да се развиват архитектурно от центъра си, цветята са своеобразни мандали. Много цивилизации имат своите обредни традиции и календари във концентричен кръг…

Кръгът е навсякъде, където има сила. Мандалата е модел на Вселената. А кръгът – символ на живота.

Искате ли да разберете как с рисуване да постигате вътрешен баланс и хармония в синхрон с вселенските закони

Мандалата е част от Сакралната геометрия, която е приложна наука. Тя се занимава с формите, структурите и съотношенията, по които е създаден и функционира светът.

Целта на мандалата е не само да събере вашата енергия, и да ви пре-зареди, но и да ви изпълни с хармонията.

Можете да се научите да рисувате мандали, дървото на живота, спирали за развитие и планиране, други сакрални структури като тор и метатрон, златното сечение и как да ги използвате да структурирате плановете си.

📢 Какво получаваш: ⭐️ Курс и много повече!

Получаваш Личен профил в платформата за обучения

Можеш да се включиш в курса по всяко време и да започнеш веднага

Обучаваш се със собствено темпо и в удобно за теб време

Онлайн курсът включва 2 видео урока

Не си сам в обучението: Всяка сряда, среща с Мега в ZOOM - 60 минути за въпроси и отговори за Нейрографика - следете FB месинджър

Достъп до курса имаш 365 дни, а ако си получил сертификат - достъпа ти става неограничен

За да получиш сертификат, трябва да предадеш до 2 рисунки на урок

Меглена Костова

Аз съм Мега Костова 

Дипломиран инструктор по Нейрографика, специалист и Естетически коуч и Нейро Педагогика, художник, изследовател на творческия потенциал, създател на МегАрт Център и невероятните курсовe по Сакрална геометрия с Мега, Отключи худoжника в теб и методът Рисувай с две ръце.  

Творчеството е нашият компас към нови идеи, нови решения и нови начини на мислене. То разпалва огъня на вдъхновението, който ни подтиква да изграждаме по-добър свят – за себе си и за другите.

Моята мисия е да отключа потенциала за творчество във всеки от вас, вдъхновявайки ви да откриете своите уникални способности и да създадете своята собствена реалност.

Какво казват за курсовете и уъркшопите с Мега