#4 Цветето на живота – шаблонът за цялото творение

Как да структурираш себе си и своите планове

“Цветето на живота” е един от най-известните структури в Сакралната геометрия. 

Наричаме го “Цвете” не само защото прилича на цвете, но и защото отразява жизнения цикъл на плодородното дърво. Цвета на дървото, които преминава през различните метаморфози и се превръща в плод. В този курс ще те науча как да построяваш цикълът на сътворението на живота. 

Също се приема и за символ на духовното съзидание и идеята за единността на всичко във Вселената, на сътворението, на хармонията и баланса. В него виждане как целият живот идва от един единствен източник – точката, центъра като символ на единното съзнание.

Геометричния модел на цветето на живота се състои от 19 пресичащи се кръга, разположени равномерно един от друг, които разкриват сложна фигура от припокриващи се симетрични цветя и илюстрира взаимосвързаността на целия живот.

Сътвори и разгърни своя проект, от твоята първа идея през “Семето”, “Зародиша’ и “Цветето на живота” до “Плодовете” на успешната реализация

цветето на живота

Този курс е за теб ако….

✅ искаш да се научиш сам да построяваш сакралната фигура на “Цветето на живота”

✅ искаш да узнаеш, как се появява и развива творението 

✅ искаш да се обучиш да разпознаваш структурите и етапите на сътворението на света

✅ искаш да настроиш тялото и ума си на честотата на Вселената

✅ търсиш връзка и начин да се зареждаш от природата

Цветето на живота

В този курс за “Цветето на живота”, ще…

✏️ те науча как да построяваш “Цветето на живота” и седемте елементи, които са включени в него 

✏️ с чертаенето на структурата на тази сакрална фигура, ще получиш шаблони, по който да реализираш своите идеи от мечтата до резултата 

✏️ разбереш как да използваш магическата сила на “Цветето на живота”

✏️ имаш винаги под ръка, няколко техники за успеха на твоите проекти

✏️ заедно ще съпреживеем процеса, защото изчертавайки тази сакрална структура, ние сътворяваме света около нас, нашите хармонични ситуации и емоции.

Свещената геометрия е използването на съотношения за създаване на форми, които помагат на търсещия да резонира правилно, и да постигне желаната духовна цел.
Сиг Лонегрен

📢 Какво получаваш: ⭐️ Курс и много повече!

Получаваш Личен профил в платформата за обучения

Можеш да се включиш в курса по всяко време и да започнеш веднага

Обучаваш се със собствено темпо и в удобно за теб време

Онлайн курсът включва 2 видео урока

Не си сам в обучението: Всяка сряда, среща с Мега в ZOOM - 60 минути за въпроси и отговори за Нейрографика - следете FB месинджър

Достъп до курса имаш 365 дни, а ако си получил сертификат - достъпа ти става неограничен

За да получиш сертификат, трябва да предадеш до 2 рисунки на урок

Меглена Костова

Аз съм Мега Костова 

Дипломиран инструктор по Нейрографика, специалист и Естетически коуч и Нейро Педагогика, художник, изследовател на творческия потенциал, създател на МегАрт Център и невероятните курсовe по Сакрална геометрия с Мега, Отключи худoжника в теб и методът Рисувай с две ръце.  

Творчеството е нашият компас към нови идеи, нови решения и нови начини на мислене. То разпалва огъня на вдъхновението, който ни подтиква да изграждаме по-добър свят – за себе си и за другите.

Моята мисия е да отключа потенциала за творчество във всеки от вас, вдъхновявайки ви да откриете своите уникални способности и да създадете своята собствена реалност.

Какво казват за курсовете и уъркшопите с Мега

Цветето на Живота е единственото изображение, което съдържа в себе си до един аспектите на творението, всички математически формули, всеки закон на физиката, всяка хармония в музиката и всяка биологична жизнеформа.

 Друнвало Мелхизедек в книгата „Древната тайна на Цветето на Живота“