fbpx

Какво казват за курсовете и уъркшопите с Мега

Какво казват за Нейрографиката с Мега

Било е предопределено да се срещнем с Нейрографиката, нямам никакви съмнения в това - в точното време се появяви проводникът, после и учителят! Ако се бяха наредили по друг начин събитията, надали срещата щеше да се осъществи!
Svilena Leondieva-Parusheva
Да рисуваш Нейрографика е магично преживяване!Вярвам,че всички на "тази честота"го виждат и усещат.Припознаваме техниката лично и от душа! Два дни бях част от присъствения клас на Мега в ателието...не ми се тръгваше...И четирите фокуса на внимание ми показваха ,че съм в Страната на чудесата! Благодаря ти Мега ❤ за знанието и всеотдайната подкрепа!
Veska Ilova
Препоръчвам с две ръце присъствения курс базово ниво! Ще получите море от допълнителна ценна информация от Мега на живо. Съвети, примери, идеи, и още много полезно знание."
Мега Нейрографика
В.В.
Това е моята работа в алгоритъм 8 - НЕЙРОЦЕЛИ. Много интересно предизвикателство! Не ми беше лесно. Може би, защото го започнах, прекъснах.....,пак го започнах.... Най-ме плашеше този прекрасен фойерверк! Бих казала, че е един от най-вдъхновяващите за действие алгоритми. Някои от по - краткосрочните ми цели се осъществиха доста бързо. За други, имам голямо желание да работя и действам по тях. А имаше период, в който се бях отказала. Изключително полезен!!! Препоръчвам от ♥️!!! Благодаря Мега!!! ♥️🌈🌺
Димитринка Рачева

Това е моята първа нейрографика от първи алгоритъм “Разкриване на намерение “. Имах съпротивления докато рисувах. Различни емоции и картини изскачаха на повърхността. Едва я завърших и определено не ми хареса.

Едва я завърших и определено не ми хареса. Днес получих и първата си супервизия от Мега, където получих много положителна обратна връзка, макар (явно подсъзнателно, според моите чувства и нагласи) да очаквах доста по-критични насоки.Благодаря, Мега 🙏 С радост искам да споделя, че след първата си ( тази ) рисунка открих пречките и блокажите си, продължих да рисувам и към днешна дата самонаблюдавам огромни креативни промени и рисунките ми драстично се промениха, вече ми харесват.❤️
Hadef Alabadi
Здравейте. Споделям две нейрографични рисунки от базово ниво. Първата е по алгоритъм АСО 2, втората е АСО експрес. И двете са на една и съща болезнена за мен тема... Имам случвания и първи стъпки в разрешаването на казуса, по който рисувах. Нейрографиката работи, независимо от това дали вярваме, можем и действаме... Благодаря, Мега. Продължавам смело напред със следващият курс. Рисувайте и вярвайте!
Diana Boneva
Човек, на който много се доверявам сподели че рисува с Вас. Видях, влюбих се. През време на карантината ми беше глътка радост в началото. Сега чувствам, че за мен е нещо повече. Иска ми се да изкарам няколко курса, но и това ще стане. При мен методът работи. Вече не е създаване на красота, а възможност за разговор с когото трябва и случването е някак нормално и реално. Благодаря Мега за удоволствието! Чувствам се наистина прекрасно като рисувам!​
Svetlana Tomova ​
Първоначално ме привлече красотата на картините, които видях. Дори не подозирах какво означават те и какво се случва с нас рисувайки. Но още след първите изречения в уоркшопа бях сигурна, че това идва при мен в точния момент. ❤️❤️❤️ Два дни бях част от присъствения клас на Мега в ателието...не ми се тръгваше...И четирите фокуса на внимание ми показваха ,че съм в Страната на чудесата! Благодаря ти Мега ❤ за знанието и всеотдайната подкрепа!
Teddy Lisheva
Здравй Мега 🌸 Днеска приключих първия ми курс "НИВО ПОЗВАТЕЛ" при теб на живо в ателие , реално беше 2 дена, но имах чувството че мина за 2 часа ⏱ Толкова интензивно, че дори не се сетих за ядене. Друго е да е на живо, на мен лично много хубави неща се сбъднаха като присъствам при теб 🍀⬆️. Винаги има събития и резултати. Ще продължавам и другите курсове с теб Благодаря ти много 💖🤩 Горещо го препоръчвам курса при Мега 🥰👍 после ще кача и рисунките !!
Hadef Alabadi
Това е моята рисунка от третия курс НейроЦвят- втори урок. Искам да се похваля със синхронни случвания. Докато я рисувах, се срещнах с един човек, който дообогати практически познанията ми за чакрите. За мен Нейрографиката работи като метод за личностно развитие.
ЛЕНА ДРАШАНСКА
Имах огромно желание като съм в България да се срещна на живо с МЕГА Нейрографика . Срещата ни беше за мен сбъдната мечта. В лицето на Мега разпознах сродна душа. Забавно, уютно, хармонично , приказно пъстро и спокойно място е сътворила. Останах изумена и имах усещането, че съм в Рай 🥰 БлагоДаря ти Мега за вдъхновението, добрината ти, за всичко което СИ. Истинско вдъхновение за мен.
Elena Chochova
Само с едно рисуване на нейрографика, се случиха чудеса 🥰 Нещо, което не успявах да открия от дълго време, се отключи. Много Успокояващ и Релаксиращ метод. Благодаря 🌹🌹🌹 Мега!
Мария Чангова-Фроликова
Благодаря Мега, за новите хоризонти!
Silvia Iv
И при мен се случи, като любов от пръв поглед 🙂...по един или друг начин целият ми смислен живот е бил свързан с творчеството,дори и работата ми❤️✨, така,че съвсем естествено бях привлечена от магията на Нейрографиката...оказа се,че в момента тя е моето нещо... По стечение на обстоятелствата пострадах при инцидент на 04.10.2018г. счупих си жестоко ръката,...и се отвори кутията на Пандора... усложнения от лекарска немърливост и грешка при операция... продължително лечение с много силни антибиотици, уви неуспешно, последвала животоспасяваща операция, отново лечение на инфекцията... множество прегледи,снимки, консултации, тревоги на семейството ми за мен...още операции последната бе в края на октомври миналата година, имплант отново, възстановяване... това наложи и без карантина,да си стоя в къщи и да се възстановявам,заради други появили се неразположения...та, когато видях рисунки с нейрографика си казах:Ето го моето нещо ❤️✨🙂....и после всичко тръгна от самосебе си,гледах видеа, участвах в уъркшопи...и продължавам да го правя...и рисувам...и всичко това от 25.02.тази година❤️✨ Благодаря на Вселената,че ме срещна с магията на Нейрографиката ❤️✨🌿...и всички замесени в нея...
Галя Бончева
След успешно завършен първи курс () мога да се похваля, че почти всеки ден рисувам Асо Експрес тъй като поводи не липсват () и съм изумена как това работи за мен. Сега вече си държа лист и черни маркери до мен на бюрото постоянно и само да усетя, че нещата отиват в посока, която не ми харесва, издрасквам за пет минути нещо и гледам как картината се променя (понякога не чудотворно, аз също има нужда да се понапъна, ама стават нещата!). И бързам да се гмурна във втори курс - НейроКомпозиция. А ето и първата ми композиция с кръгове след супервизия при Мега. Чудна работа! 🌈
Zoya Atanasova
Здравейте, споделям Нейрокомпозиции на тема: "Себеизразяване", "Аз избирам себе си". За мен нейрографиката се оказа изключително ефективен метод. С помощта на този метод успешно променям представите и разбиранията си и виждам как се променям към по-добро. Резултатите вече са налице. Благодаря Мега за ценното познание! Горещо препоръчвам базовите курсове по Нейрографиката на всички които искат да опознаят себе и да се усъвършенстват.
Sonia Stankova
Моята първа нейрографика към Алгоритъм за разкриване на намеренията. Отначало бях ядосана и объркана от обстоятелствата свързани с темата, но в момента, в който открих възлите и ги оградих, сякаш цялото напрежение започна да изтича. Аз съм приела като мисия да помагам на бездомни животни. Не е въпросът да нося само храна и да ги съжалявам, просто искам да няма бездомни животни. Да не са осакатявани и измъчвани, заради човешко безхаберие или жестокост. Те нямат избор. Та темата беше свързана с това - как да осигуря средства за да се решава проблема? Бях гневна заради факта, че винаги се намират и такива, които прекрасно печелят от това. Първото, което настъпи още при започването, че гневът изчезна и започнах да мисля по рационално. После самото оцветяване ми подейства като медитация - сякаш се стопяваш в картината. После минах през разни емоции, но накрая някак нещата бяха като направен списък. Стъпките на действие вече бяха ясни. И ги започнах още на следващия ден. Обаждах се, говорих с хора, които мислят като мен, давах някакви предложения, питах тях какво мислят да направим..... И нещата тръгнаха. Обадиха се да търсят коте за осиновяване. УРА! За едно вече имаше шанс. Друго можеха да вземат в приемен дом, докато му намерят постоянен. Такива неща. Мен ме радват, чувствам се победител. Правилната стъпка - хубавия резултат.😀
Ина Ина
Нейрографиката работи, независимо от това дали вярваме, можем и действаме... Благодаря, Мега! Продължавам смело напред със следващият курс. Рисувайте и вярвайте !
Diana Boneva
Благодаря ти Мега! Действа ми успокояващо, медитативно и вдъхновяващо! Дерзай!
Maqa Ivanova
Силно вярвам, че няма случайни неща! Така и "случайно" ми попадна информацията за курсовете. Още от първият път, докато само гледах, се унесох от начина, по който обясняваш и толкова внимателно следях процеса, че както има едно чувство при танцьорите (примерно на народна музика), които казват, че като чуят музика и душата им започва да танцува, аз се почувствах по същия начин. Сърцето и душата ми пожелаха да рисуват! Благодаря за възможността!
Стилиана Иванова
Рисувам нейрографика, защото е много увлекателно и приятно за мен. Аз също попаднах НЕслучайно на един от безплатните уъркшопи на Меги, реших да се включа от интерес и наистина се увлякох ... Вече имам 9 нейрографики. Аз съм творец и винаги съм се интересувал от влиянието на собствените мисли в/у собствения ни живот ... Нейрографика е естественото продължение на това. Толкова интензивно, че дори не се сетих за ядене... Друго е да е на живо, на мен лично много хубави неща се сбъднаха като присъствам при теб 🍀⬆️. Винаги има събития и резултати. Ще продължавам и другите курсове с теб Благодаря ти много 💖🤩 Горещо го препоръчвам курса при Мега 🥰👍
Павлина Аладжова
Когато моя приятелка ми каза за Вашите онлайн уроци, Вие вече бяхте провели няколко урока. Запознах се с това що е нейрографика от интернет и при първият линк, който получих реших да рисувам със Вас отново с надеждата, че може би това вече ще ми преоткрие света. Смея да призная, че след втория Ви уъркшоп бях безкрайно запленена. Въпреки, че свободното ми време е малко и дори по някога зарязвам всичко, сядам и го правя, защото ме пренася в един друг свят, далеч от проблеми и притеснения, просто забравяш за света около теб и потъваш в това, което се случва. Мога да говоря явно доста, но лично аз съм много доволна и безкрайно Ви БЛАГОДАРЯ. Сега не мога вече без Вас.
Tita Tit
Човек, на който много се доверявам сподели че рисува с Вас. Видях, влюбих се. През време на карантината ми беше глътка радост в началото. Сега чувствам, че за мен е нещо повече. Иска ми се да изкарам няколко курса, но и това ще стане. При мен методът работи. Вече не е създаване на красота, а възможност за разговор с когото трябва и случването е някак нормално и реално. Благодаря Мега за удоволствието! Чувствам се наистина прекрасно като рисувам!
Svetlana Tomova
Приятелка Cvetanka Cholakova ме покани да се присъединя към вашата страница . Още не съм съвсем на ясно с методиката. Но се разбира,че това е уникален метод да изчистиш съзнанието си в процеса на работа върху нейрографиката. Осъзнавайки първо,какво искаш,какво трябва да промениш за да постигнеш желаното. Освобождавайки ума си ,за средоточавайки се в рисуването (медитация),следвайки определени стъпки постигаме яснота и осъзнатост.
Antoaneta Stoineva
Научих от моя приятелка, която ми прати линк и за групата. В началото любопитството ме поведе да разбера какво е това Нейрографика. Още при първия уъркшоп разбрах, че това е моето нещо,още повече че молитвите ми винаги са някъде покрай мен ✏ ♽. Нейрографиката ме успокоява, действа ми медитативно ❤️🙏🕊️, кара жужащтия ум да притихне и да се отдаде изцяло на тази магия 🧝‍♂️❤️✨
Марианна Ляскова
Случайно ми излезе като реклама някъде из Фейса и понеже бях луднала покрай това "стой си вкъщи", търсех отдушник и реших да пробвам различни неща. Едно от тях беше нейрографиката. На първият за нас, иначе си беше не помня кой номер уъркшоп, рисувахме заедно с дъщеря ми, която е на 12год. Спомням си, че тя каза тогава - за мен е оки, но аз предпочитам да си правя моите си неща. А пък аз бях вдъхновена. Не вярвах, че нещо толкова лесно на вид, може да действа толкова надълбоко. Още повече, че съчетаваше "неангажиращо" рисуване - нещото, от което аз имах нужда, крещяща нужда в онзи момент, защото след обявяването не извънредните мерки, престанах рязко да творя. Просто не исках да се докосна нито до тетрадките, в които пиша моите истории, нито до листата за рисуване. Пълен блокаж. И се оказа, че нейрографиката не само е моят отдушник, но буквално ме спаси от поредната депресия. Огромно благодаря от цялото ми сърце, Мега!
Mihaela Sidera-Scott
Благодаря ,Мега, за прекрасния уъркшоп!"Как да повишим женската си енергия" - четири "бързи техники",които могат да се изпълняват и като отделни "задълбочени практики",така че това за мен си беше един 4 -дневен мини курс!Горещо препоръчвам -много интересен ,с няколко силни "АХАаа-моменти" 🙂 ,затова с удоволствие го поставям в "кошничката си" с любими инструменти за ежедневни осъзнати "чудотворения"!😉🍀❤
Севгинар Ефраимова
4 урок от курс НейроМАНДАЛА - моята "Мандала на рода". Този курс беше най- продължителен за мен като време и се превърна в мой любим!Препоръчвам го с ентусиазъм!😃 Много интересен и вдъхновяващ - овладяване на четири различни инструмента за работа по всяка тема, казус или проект.Методологията е същата , но този алгоритъм е различен - както като технология на изпълнение, така и като енергийно усещане, хармонизация и процес на потапяне и трансформация! БЛАГОДАРЯ ❤️❤️❤️
Севгинар Ефраимова
Никога не съм предполагала, че аз ще нарисува нещо подобно 🙂 Благодаря!
Boriana Parashtilova
Нейрокомпозиция с квадрати, след промените по препоръка от Мега. Смени се изцяло енергията. Еуфорията от хвърчането се изпари и остана чуството за заземеност. Удебелих енергията на полето. Имаше случвания след тази работа, които си анализирах. Благодаря на Мега и на метода Нейрографика!
Galina Georgieva
Meglena Kostova Голямо, сърдечно, огромно благодаря! ❤️ Видеото "Нейролинии за напреднали Нейрографици" е може би най-ценното, което съм гледала в последно време. Толкова съм се опитвала да рисувам така, но все не ми се получаваше. Сега, докато рисувах това, усещах свобода, лекота и фриволност. Благодаря! Това е само първи опит, но вече ми е любим 😘
Yanka Mandicheva
Алгоритъм Нейро цвят. Енергията на чакрите. Изключително ценен алгоритъм, осъзнах много неща за себе си и ги промених в рамките на един час! Всеки път се изумявам и възхищавам на този уникален метод Нейрографика! Сърдечни благодарности!❤🙏
Maria-Margarita Ivanova-Getova
Ето ги и моите реализирани мечти, чиито семена посях преди време.... два пъти... Първия път поникна един трънлив жив плет. Вторият път беше по-успешен - цъфнаха прекрасни жълти рози. .... и ето днес уханието им оформи ефирен облак от Сбъднатост. Благодаря, Меглена! 🙂
Мария Нанева
Може да се повтарям, но това е може би най-бързо действащия метод за положителна промяна в живота ми. Благодарна съм, че започнах да го практикувам. Ако искате магията наистина да подейства в живота ви, чрез магическа пръчка, започнете от тук. Благодаря! 💖💖💖💖💖
Dimitriyka Spasova
Миналият първи юни с моята дъщеря попаднахме пред масата за нейрографика, на която беше и ти. Въпреки убеждаването, че тя е много малка още за това, Анджи настоя да пробва, аз също се заинтригувах ( обичам всичко свързано с абстракцията). След това, като се прибрахме седнах е двете и направихме по една рисунка (естествено много далеч от правилата, знаещи само че върху драсканица , направена без вдигане на ръката, трябва да закръглим всички ъгли). Впоследствие случайно открих и страницата за детските курсове по рисуване, след което Мега е нашата най-добра неделна приятелка . В момента страшно страда, че не може да ходи на рисуването, и от време на време се радва, като гледам някое видео
Vera Gerovska
Ти. В много прекрасен курс, споделен с дъщеря ми, ти ни запали. След това Чудесата просто се случваха понякога въпреки мен и така до днес. Да, днес показвах на майка ми рисунките си и осъзнах всъщност какво без дори да усетя е направило за мен това изкуство... Благодаря ти!
Keti Konstantinova-Dimitrova
Преди около 40 години, като дете рисувах, много! И сега с такова невероятно въодушевление и удоволствие се връщам към това, особено и след дългият Път към себе си. Аз виждам невероятна магична връзка във всичко, низ от съвпадения и знаци, всяко, когато му е дошло времето! ❤ Благодаря на Вселената за подкрепата! Благодаря Meglena за отделените и вложени енергия и време и споделени знания! ❤
Galina Georgieva
И един Светъл ден си казах, не знам има ли нещо което може да ме впечатли и щтрак, попаднах на първия уъркшоп на Мега арт. Да кажа, че бях впечатлена е малко -бях пленена. Аз съм инженер и всичкото това окръгляне, чертане, оцветяване ме хвърля в медитацията на творчеството. Благодаря ти Мега.
Величка Гурджанова