fbpx

Нейрографика – дълбока психология, излята в рисунка

Един любопитен метод за постигане на вътрешен баланс и хармония е арт терапевтичният подход нейрографика. Чрез него невровръзки в нашия мозък се активират или създават нови и енергията започва да тече през тях, променяйки начина, по който мислим и действаме.

Нейрографиката позволява да се обработват негативни емоции, гняв, страх и несигурност, превръщайки ги в обич, уважение, самоосъзнаване, подобряване на отношенията, определяне на намерения и много повече. Така ни позволява да моделираме нашите визия и цели.

Инструкторът по Нейрографика Меглена Костова обяснява, че този метод може да бъде използван за изобразяване на всяка тема, която ни вълнува, но най-важното условие е да имаме отношение към нея.

Ние настройваме точно това вълнение, точно това напрежение – от това, което съм в момента, към това, което искаме да се случи. Нейрографиката определено работи с нашето подсъзнание. Ние хармонизираме темата, даваме и насока, даваме и фиксация и в момента, в който нашето подсъзнание приеме, че ние сме решили тази задача, вече то наглася всичко останало.

Методът е абсолютно подходящ за всеки човек и не се изискват специални умения за рисуване. Целта е да управляваме в желана от нас посока живота си, подчерта Меглена Костова. Затова и много бързо биват постигнати резултатите, към които се стремим.

източник: споделено от сайта на Българско национално радио © 2021, публикувано на 10.06.2020Н

БНР – Меглена Костова за тънкостите на нейрографиката и очакваните резултати

Имаш проблем? Нарисувай си решението!

Аз да те науча как с рисунки на прости графични изображения , с правилата на метода Нейрографиката, да сбъдваш желанията си и да подобриш живота си.

Ако искаш:

  • да структурираш, хармонизираш и подреждаш вътрешния си свят
  • да откриеш нови хоризонти
  • да развиеш силните си страни и отвориш път за кариерното си развитие или своя талант
  • да откриеш силата на родословното си дърво
  • и много други лични и глобални теми, които да променят света

Аз съм Меглена Костова, вашият инструктор

Дипломиран инструктор  по Нейрографика в Института по психология на творчеството. Художник, изследовател, създател на МегАрт Център за творческо развитие, невероятните курсовe “Отключи худoжника в теб за 4 дни” и метода “Рисувай с две ръце”.

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този новаторски метод, както в личния живот, така и във вашия бизнес.

🖌️ Виж Курсове Нейрографика 
🌈 Влез в Клуб Мега Нейрографика

Previous slide
Next slide