Как да напишем желание на новолуние за да се сбъдне

Фазите на Луната винаги са били част от магичните практики на всички народи. Мъдреците и жреците са използвали и са се съобразявали с движението на светилата, за да повикат успеха в делата си. Слънцето и Луната открай време са като двете стрелки на часовника, които показват кое време за какво е подходящо.

 

Моментът на срещата между Слънцето и Луната се случва всеки месец е време за притихване и обръщане към себе си, време за посяване на онези неща, които човек иска да реализира в живота си, били те материални или духовни. Това е моментът, в който пускаме старото и се подготвяме за новото, което идва.

 

Ние Креми, (Кремена Радулова) – астролог и Мега (Меглена Костова) – инструктор по Нейрографика ви каним в нашия интересен и практичен уъркшоп да рисуваме, да медитираме, да визуализираме, за да открием възможностите, които ни носи всеки лунен цикъл и какви вълнуващите промени протичат в Пълнолуние и Новолуние, как тези аспекти могат да ви помогнат за по-успешен щастлив и удовлетворяващ живот. 

Най доброто време за писане на желанията

Първите два дни след Новолуние са най-доброто време за писане на желанията . Разпечатайте предварително мандалата, В удобен за вас час пуснете видео уъркшопа и следете нашите указания.

Има ли значение как и какво си пожелаваме?​ Вижте видеото:

 Да си напишеш желанията по време на Новолуние е много ценно и то има свои правила и трябва да отделиш време,каквои всяко начинание в живота.

 Във всяко новолуние ние се насочваме към определена тема, която е свързана с мястото, където се намират слънцето и луната в момента и написваме и поемамне отговорност за нещата, които искаме да ни се случат – за онези желания, за които бихме могли да предприемем някакви стъпки, действия.

 

Вижте как да се подготвите в нашите 12 видеа с 12 стъпки за формулиране на желанията, които да напишем по Пълнолуние