fbpx
Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
65 лв.

уъркшоп Нейрографика с Меглена Костова

“Практикувай >АЗ СЪМ< вместо <ТРЯБВА ДА БЪДА>” онлайн

Да бъдеш себе си е търсене и желание на всеки, който би искал да има осмислен и стойностен живот. 

Знаеш ли кое е истинското ти Аз? Имаш ли вътрешния мир със себе си и света?

Харесваш ли себе си днес – личност, амбиции, музика, изкуство, комуникация, сътрудничество, начин на живот и дори стил на обличане?… 

 

Или си подчинил доста на външни модели на поведение и авторитети?  Автентичен ли си или си се приучил да влизаш в образ за да си максимално приет и да се справяш с живота по пътя на най-малкото съпротивление?  Някои въпроси може би имат отговор само на подсъзнателно, сетивно ниво, а на други знaеш отговорите и причините.

Начинът по който живееш и целите, които преследваш в синхрон ли са с вътрешните ти потребности и личност?

С мен, Меглена Костова и метода Нейрографика можеш да започнеш едно голямо пътешествие към себе си, вътрешния ти мир и света около теб. Пътешествие, в което ще те науча как да променяш живота си в желана от теб посока с помощта на тези красиви абстрактни рисунки и метода Нейрографика. Ще ти покажа една от най-използваните техники в метода – АСО или Алгоритъм за сваляне на ограниченията – рисунка с която ше може да премахнеш своите ограничаващи вярвания и програми които ти пречат да постигаш желаните резултати.

С този уъркшоп 
✔️ ще намериш именно тази личност, със сила, таланти и вътрешна хармония, която те прави щастлив. 
✔️ Ще намериш и събитията, които не са били инспирирани от личното АЗ, и нещата, които не си направил  “от сърце” и ще  проправиш пътя на избора АЗ СЪМ,
✔️ ще си дадеш сила да живееш СЕГА, 
✔️
ще си дадеш свобода,
✔️ ще започнеш да използваш потенциала си.

Стани твореца АЗ СЪМ и  трансформирай събитията и живота си оттук нататък.

**всички активни членове на КЛУБ Мега Нейрографика САМО Онлайн уъркшопа е достъпен безплатно в Клуба 

**за всички активни членове на КЛУБ Мега Нейрографика САМО Онлайн уъркшопа е достъпен безплатно в клуба 

Какво представлява нашия КЛУБ Мега Нейрографика с нейро библиотека?

 • Имаш достъп до огромна нейро библиотека с над 80 авторски уъркшопа и мини уроци с техники и хитринки в Нейрографиката
 • Имаш безплатен достъп до всички събития на клуба
 • Получаваш отговори на твоите въпроси от Мега Костова в седмичните ни срещи
 • Получаваш запис до новите програми и уъркшопи по Нейрографиа
 • Имаш твоя лична програма за работа, препоръчана конкретно за теб от Мега Костова
 • Обграждаш се с будни и креативни хора, които те теглят нагоре
 • Получаваш помощ и подкрепа от твоите колеги в клуба

Аз съм Мега Костова,

инструктор съм и преподавам Нейрографика. Вече няколко години помагам на много хора да променят живота си с тези красиви абстрактни рисунки. С метода можеш да намериш решение за всяка една област от живота си.

⭐ Нейрографиката е метод за самопомощ ⭐ Работи се лесно и приятно ⭐ Не е необходимо да имаш специални умения по рисуване ⭐ Ще работим стъпка по стъпка заедно онлайн  ⭐Опитай с мен.  

 • водещ – Меглена Костова инструктор по Нейрографика; 
 • получавате личен профил в моята платформа за обучение;
 • видео урок в режима “прави като мен”;
 • можете веднага да започнете да рисувате в удобно за теб време и място;
 • необходими материали: А4 бели листа, черни маркери или флумастери и цветни моливи;
 • да рисуваш Нейрографика е лесно и приятно;
 • не се изискват специални умения по рисуване;
 • имаш 365 дни достъп до уъркшопите;
 • всяка тема може многократно да се рисува за постигане на по-добри резултати;
 • не ти е необходима видеокамера;
 • как работи платформата за обучения вижте ТУК.

Нейрографиката е визуален метод за работа с подсъзнанието и ефективен начин да промениш живота си към по-добро.

Да се рисува Нейрографика е достъпно за всички, нямаш нужда от каквито и да е умения по рисуване. Нейрографиката има своя графична азбука – кръг, триъгълник, квадрат и линия. Революционното в тази азбука е нейролинията (патентована като Линията на Пискарьов). Тя има много интересна характеристика и копира живата природа, където всичко е уникално и бионично.

За разлика от академичното рисуване и от многобройни училища и методи за саморазвитие, тук, в Нейрографиката, ние рисуваме живота си, семейството, работата, приятелите си, пътуванията, ежедневните и глобални цели, мечтите, преживяванията. Нейрографичното рисуване не е обектно рисуване, а абстрактно, през подсъзнанието.

В основата на Нейрографиката е невропластичността, свойството на човешкия мозък да се променя под въздействието на опита, повторението, визуализацията, себесъзнателното моделиране. Създаваме и засилаваме своите невронни връзки, свързани с нещата към които се стремим.

Методът и техниките на Нейрографиката позволяват да генерирате нови мисли и чувства, иновативни решения, да създавате свой път,  да заредите нова програма в живота си, да минете в състояние на вдъхновение и енергия и можете да прилагате към всеки аспект от живота си. Методът се основава на научните принципи на социологията, психологията, философията, емоционалната интелигентност, личностната мотивация.

В Нейрографиката нещата се случват сами, след като трансформираме проекцията на себе си в по-добра проекция.

  Kак работи платформата за обучения вижте ТУК.

Отзиви от нашите курсисти

Преди време бих казала съвсем случайно, но днес съм сигурна,че няма нищо случайно в този свят и метода е дошъл в живота ми точно, когато е трябвало. Разбрах за него от една колежка, тя ме "Зариби", за което съм и много благодарна! Благодаря и на Вас, че правите възможно да се докоснем до чудесата на Нейрографиката!😊
Nikolina Takvorian
Открих групата чрез моя близка, която ме покани. Стана ми любопитно и открих начин да се върна към рисуването, чрез нейрографиката. Привлече ме факта, че може да се окаже перфектната самотерапия, което всъщност се случи в действителност.😊
Svetoslava Ruseva
Било е предопределено да се срещнем с Нейрографиката, нямам никакви съмнения в това - в точното време се появяви проводникът, после и учителят! Ако се бяха наредили по друг начин събитията, надали срещата щеше да се осъществи! Много научих за себе си, много страхове и бариери преборих, още повече имам да преодолявам. Вярвам, че това е най-красивия начин, по който може това да се случи. Творчеството е особена емоция, енергия която хем те държи тук, хем невидимо те свързва с Вселената и нейните сили. А аз се бях отдалечила от творчеството, въпреки че съм художник. Не бях рисувала от 20 години. Нейрографиката ми даде и този стимул, не само да нейрографирам, а и да рисувам... Благодаря на всички замесени в тази магия!
Svilena Leondieva-Parusheva

**всички активни членове на КЛУБ Мега Нейрографика САМО Онлайн уъркшопа е достъпен безплатно в Клуба 

Влез в Уъркшопа!