fbpx
Настоящ статус
Не е записан
Цена
щ.д.120.00 лв.

LIVE Уъркшоп Нейрографика
Ако времето не ти достига, нарисувай си го!

със сутрешното кафе

с Меглена Костова, инструктор по Нейрографика 

Имате ли липса време❓ Бързате ли сутрин за работа и да заведете децата на училище, набързо ли пиете кафето си, правите ли бърз план за задачите и препуска  ли работнния ден неумолимо, а почивката ви дали не е докато отмятате някои домашни задължения❓ 

Ако мислите ви са „Нямам време, искам неща, но няма кога! Чувствам се притиснат от всичко и всички!“, значи имате проблем за решаване.

Затова стартирам тази програма с няколко мнооого бързи техники по Нейрографика. За всички които ми отговарят “Нямам време” Всъщност изразът “Нямам време“ не може и няма как да съществува – може да нямате пари, партньор, работа, апартамент, приятели, кола, вещи… но време? – то просто съществува като величина и ресурс. Затова направих тези нейрографични експресни алгоритми, с които да го създадем, да го разширим, или пък да го стесним, да си вземем колкото ни е необходимо от него. Обещавам, че няма да правим реорганизация на деня ви, няма да ви карам да спазвате безброй правила и да се лишавате от важни за вас неща, нито да пренастройвате приоритетите си.

❤️ Заедно с мен и метода Нейрографик, ще нарисуваме четири бързи практики
✔️ Със сутрешното ни кафе, ще пренапишете в подсъзнанието си, нови програми за времето
🔥 Ще научите как и за какво да използвате всяка практика с която да намирате необходимото ви време
🙂 Ще откриете достъп до безграничните ресурси на Вселената
❤️ Ще почувствате удоволствие и удовлетворение да сте в крак с времето
☯️ Ще създадете усещане за синхроничност с времето
🔥 Накрая ще знаете как да проектирате времето, с метода Нейрографика и
маркер в ръка.

В тази петдневна програма, визуализирайте и трансформирайте живота си с помоща на метода Нейрографика. Човек живее това, което вижда. Нарисувайте и материализирайте вашата собствена картина на света в който искате да живеете.

Аз съм Меглена Костова и съм инструктор по Нейрографика и ще ви водя стъпка по стъпка в това предизвикателство с времето. Програмата е подходяща за начинаещи в Нейрографиката и не изисква специални умения по рисуване.
Провежда се в затворена Фейсбук група в 5 поредни срещи по 45 минути на LIVE в ZOOM. Ще разполагате със запис, за да може колкото пъти ви е нужно да повторите техниката и да започнете да управлявате своето време.

Необходими материали, за да работим с метода Нейрографика и рисуваме заедно:

🖌 лист бяла хартия А4 или какъвто имате, черни маркери или черни флумастери, цветни моливи. 
! Не са необходими умения по рисуване

Казвам се Меглена Костова​, на кратко Мега

Инструктор по Нейрографика в Института по психология на творчеството – Русия. Художник, изследовател, създател на МегАрт Център за творческо развитие, невероятните курсовe “Отключи худoжника в теб за 4 дни” и метода “Рисувай с две ръце”.

Имаш проблем? Нарисувай си решението!

С Метода Нейрографика аз уча хората как с рисунки да сбъдват желанията си!

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този новаторски метод, както в личния живот, така и във вашия бизнес.

🌈 Научете повече за Нейрографиката – www.megart.bg/nevrografika/

Как влизаме в Профила си и уъркшопа

КЪДЕ: ОНЛАЙН – влезте в Профила си и следвайте описаните стъпки. Ако сте вече в Профила си – отидете най-долу на тази страница и влезте в ъуркшопа (картинка 5 и 6)

Влез в Уъркшопа!