fbpx
Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
120.00 лв.

АКТИВИРАЙ ЖЕНСКАТА СИ ЕНЕРГИЯ

#70 авторскa Програма на Мега Костова от поредицата “Нарисувай си новото ДНК”

Четири техники как да АКТИВИРАМЕ ЖЕНСКАТА СИ ЕНЕРГИЯ с метода Нейрографика

Тази програма е идеална за Теб, ако …

 •  искаш да привлечеш мечтания си партньор със скритата ни сила на женската ти енергия 
 • или партньора до теб да забележи твоята сияйна женственост
 • търсиш техники да повишиш самочувствието си 
 • искаш да забравиш чувството на вина, гняв и неудовлетвореност
 • готова си да отвориш вратата на вселенската енергия 

Какво ще получиш в тази програма

Много често, погълнати от кариерите и домашните задължения, ние забравяме за нашата женственост. Но как да засилим нашата женска енергия?

Отговорът на този въпрос можете да намерите в моя уъркшоп – Четири техники, как да активираме ЖЕНСТВЕНОСТТА и ЖЕНСКАТА си ЕНЕРГИЯ с помощта на метода Нейрографика. Метода с които можете да препрограмираме реалността си с помощта на абстрактни рисунки от прости графични изображения. 

✅ Първата техника е за БАЛАНСА! Във всяка от нас съществуват както женска, така и мъжка енергия.  Женската енергия е по-хаотична, мъжката – по-структурна. Балансът между мъжката и женска енергия ни помага на нас жените да останем по фокусирани и събрани, постигащи резултати на поставените цели.

✅ Втората техника е за ТВОРЧЕСКАТА, СЪЗИДАТЕЛНА енергия. Тя е енергията, която гради, привлича вниманието на мъжете, любов, изобилие, възможности и е извор на вътрешен мир и спокойствие. Жена, която е изпълнена с женска енергия е сияйна, усмихната, „пълна“ с любов, енергичност, магнетизъм.

✅ С третата техника ще активираме ЗАКРИЛЯЩАТА, ПОДКРЕПЯЩА женска майчина енергия. 

✅ В четвъртата техника заедно ще нарисуваме, как ще разцъфне цветето на ЖЕНСТВЕНОСТТА и ЛЮБОВТА.

Как ще го получиш

С метода Нейрографиката можете съзидателно и осъзнато да моделирате живота си. Заедно ще нарисуваме тези четири мини нейрографични техники, с които да препрограмирате  своята  ЖЕНСКА ЕНЕРГИЯ

❤️ за БАЛАНС на мъжката и женската енергия
❤️ за активиране на ТВОРЧЕСКАТА, СЪЗИДАТЕЛНА енергия
❤️ за засилване на ЗАКРИЛЯЩАТА, ПОДКРЕПЯЩА женска майчина енергия
❤️ да разцъфне цветето на ЖЕНСТВЕНОСТТА и ЛЮБОВТА
❤️ ще знаеш техники с които ще станеш по-успешна и удовлетворена

Искате ли да превърнете мечтите си в реалност? Да вземете съдбата си в свои ръце?

Защо този метод работи наистина

С помощта на метода Нейрографика това е възможно! Този уникален метод ви помага да влияете и да оформите житейски ситуации, взаимоотношения и успешни цели. Чрез тези абстрактни рисунки Нейрографиката използва визуализиращи техники, които ще ви помогнат:

 • да навигирате мислите си от миналото, настоящето и развитието им в бъдещето
 • ще моделирате по необичаен начин мислите си. Като материя, която може да огъвате, увеличавате, променяте заряда и чувствата, които поражда у вас
 • ще откриете, че можете да взаимодействате и общувате с вашите мисли, да ги настройвате, за ефективно постигане на цели

Нейрографиката е метод за самопомощ ! Човекът разполага с изумителната способност да предвижда и прекроява собствената си съдба и бъдещи събития. Стани творец на живота си. 

Условия и начин на провеждане:

Получавате четири видео урока по 30 минути на четири отдели мини практики по метода Нейрографика. Всеки урок можете да го прегледате предварително и сутрин да си го рисувате с кафето.

Аз съм Мега Костова,

инструктор съм и преподавам Нейрографика. Вече няколко години помагам на много хора да променят живота си с тези красиви абстрактни рисунки. С метода можеш да намериш решение за всяка една област от живота си.

⭐ Нейрографиката е метод за самопомощ ⭐ Работи се лесно и приятно ⭐ Не е необходимо да имаш специални умения по рисуване ⭐ Ще работим стъпка по стъпка заедно онлайн  ⭐Опитай с мен.  

 • водещ – Меглена Костова инструктор по Нейрографика; 
 • получавате личен профил в моята платформа за обучение;
 • видео урок в режима “прави като мен”;
 • можете веднага да започнете да рисувате в удобно за теб време и място;
 • необходими материали: А4 бели листа, черни маркери или флумастери и цветни моливи;
 • да рисуваш Нейрографика е лесно и приятно;
 • не се изискват специални умения по рисуване;
 • имаш 365 дни достъп до уъркшопите;
 • всяка тема може многократно да се рисува за постигане на по-добри резултати;
 • не ти е необходима видеокамера;
 • как работи платформата за обучения вижте ТУК.

Нейрографиката е визуален метод за работа с подсъзнанието и ефективен начин да промениш живота си към по-добро.

Да се рисува Нейрографика е достъпно за всички, нямаш нужда от каквито и да е умения по рисуване. Нейрографиката има своя графична азбука – кръг, триъгълник, квадрат и линия. Революционното в тази азбука е нейролинията (патентована като Линията на Пискарьов). Тя има много интересна характеристика и копира живата природа, където всичко е уникално и бионично.

В За разлика от академичното рисуване и от многобройни училища и методи за саморазвитие, тук, в Нейрографиката, ние рисуваме живота си, семейството, работата, приятелите си, пътуванията, ежедневните и глобални цели, мечтите, преживяванията. Нейрографичното рисуване не е обектно рисуване, а абстрактно, през подсъзнанието.

В основата на Нейрографика е невропластичността, свойството на човешкия мозък да се променя под въздействието на опита, повторението, визуализацията, себесъзнателното моделиране. Създаваме и засилаваме своите невронни връзки, свързани с нещата към които се стремим.

Методът и техниките на Нейрографика позволяват да генерирате нови мисли и чувства, иновативни решения, да създавате свой път,  да заредите нова програма в живота си, да минете в състояние на вдъхновение и енергия и можете да прилагате към всеки аспект от живота си. Методът се основава на научните принципи на социологията, психологията, философията, емоционалната интелигентност, личностната мотивация.

С метода Нейрографика нещата се случват сами, след като трансформираме проекцията на себе си в по-добра проекция.

Повече за метода Нейрографика >>

Kак работи платформата за обучения вижте ТУК.

◊ Ако искаш да освободиш потенциала на жената в теб
◊ Ако искаш да бъдеш по-успешна и удовлетворена
◊ Aко искаш да балансираш с лекота между удоволстването и житейските задължения​

⬇️Това е линка към видео урока на уъркшопа. След като се регистрирате и заплатите, ще получите достъпа. Приятно и трансформиращо рисуване!