fbpx
Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
120.00 лв.

АКТИВИРАЙ ЖЕНСКАТА СИ ЕНЕРГИЯ

#70 авторскa Програма на Мега Костова от поредицата “Нарисувай си новото ДНК”

Четири техники как да АКТИВИРАМЕ ЖЕНСКАТА СИ ЕНЕРГИЯ с метода Нейрографика

Тази програма е идеална за Теб, ако …

  •  искаш да привлечеш мечтания си партньор със скритата ни сила на женската ти енергия 
  • или партньора до теб да забележи твоята сияйна женственост
  • търсиш техники да повишиш самочувствието си 
  • искаш да забравиш чувството на вина, гняв и неудовлетвореност
  • готова си да отвориш вратата на вселенската енергия 

Какво ще получиш след като преминеш през тази програма

Много често, погълнати от кариерите и домашните задължения, ние забравяме за нашата женственост. Но как да засилим нашата женска енергия?

Отговорът на този въпрос можете да намерите в моя уъркшоп – Четири техники, как да активираме ЖЕНСТВЕНОСТТА и ЖЕНСКАТА си ЕНЕРГИЯ с помощта на метода Нейрографика. Метода с които можете да препрограмираме реалността си с помощта на абстрактни рисунки от прости графични изображения. 

Първата техника е за БАЛАНСА! Във всяка от нас съществуват както женска, така и мъжка енергия.  Женската енергия е по-хаотична, мъжката – по-структурна. Балансът между мъжката и женска енергия ни помага на нас жените да останем по фокусирани и събрани, постигащи резултати на поставените цели.

Втората техника е за ТВОРЧЕСКАТА, СЪЗИДАТЕЛНА енергия. Тя е енергията, която гради, привлича вниманието на мъжете, любов, изобилие, възможности и е извор на вътрешен мир и спокойствие. Жена, която е изпълнена с женска енергия е сияйна, усмихната, „пълна“ с любов, енергичност, магнетизъм.

С третата техника ще активираме ЗАКРИЛЯЩАТА, ПОДКРЕПЯЩА женска майчина енергия. 

В четвъртата техника заедно ще нарисуваме, как ще разцъфне цветето на ЖЕНСТВЕНОСТТА и ЛЮБОВТА.

Как ще го получиш

С метода Нейрографиката можете съзидателно и осъзнато да моделирате живота си. Заедно ще нарисуваме тези четири мини нейрографични техники, с които да препрограмирате  своята  ЖЕНСКА ЕНЕРГИЯ

❤️ за БАЛАНС на мъжката и женската енергия
❤️ за активиране на ТВОРЧЕСКАТА, СЪЗИДАТЕЛНА енергия
❤️ за засилване на ЗАКРИЛЯЩАТА, ПОДКРЕПЯЩА женска майчина енергия
❤️ да разцъфне цветето на ЖЕНСТВЕНОСТТА и ЛЮБОВТА
❤️ ще знаеш техники с които ще станеш по-успешна и удовлетворена

Искате ли да превърнете мечтите си в реалност? Да вземете съдбата си в свои ръце?

Защо този метод работи наистина

С помощта на метода Нейрографика това е възможно! Този уникален метод ви помага да влияете и да оформите житейски ситуации, взаимоотношения и успешни цели. Чрез тези абстрактни рисунки Нейрографиката използва визуализиращи техники, които ще ви помогнат:

  • да навигирате мислите си от миналото, настоящето и развитието им в бъдещето
  • ще моделирате по необичаен начин мислите си. Като материя, която може да огъвате, увеличавате, променяте заряда и чувствата, които поражда у вас
  • ще откриете, че можете да взаимодействате и общувате с вашите мисли, да ги настройвате, за ефективно постигане на цели

Нейрографиката е метод за самопомощ ! Човекът разполага с изумителната способност да предвижда и прекроява собствената си съдба и бъдещи събития. Стани творец на живота си. 

Условия и начин на провеждане:

Получавате четири видео урока по 30 минути на четири отдели мини практики по метода Нейрографика. Всеки урок можете да го прегледате предварително и сутрин да си го рисувате с кафето.

Повече за Нейрогрфиката можете да научите ТУК>>

Материали, които трябва да си подготвиш за уъркшопа Нейрографика: бели листове хартия А4, няколко дебелини черни перманентни маркери (поне 1-2): дебел, среден и тънкописец. Цветни моливи или флумастери за оцветяване.

Упражнения: Тези няколко кратки видеоклипа целят да са винаги в твоя подкрепа и ще ти обяснят нещо, което може да ти се изплъзне от първия път. Можеш да се връщаш понякога тук, за да си припомниш и да опресниш важните първи стъпки в неврографиката. В Нейрографиката има основни принципи и техники, които трябва да се усвоят, за да работи методът ефикасно за теб.

Казвам се Меглена Костова, на кратко Мега

Инструктор по Нейрографика в Института по психология на творчеството – Русия. Художник, изследовател, създател на МегАрт Център за творческо развитие, невероятните курсовe “Отключи худoжника в теб” и метода “Рисувай с две ръце”.

Имаш проблем? Нарисувай си решението!

С Метода Нейрографика аз уча хората как с рисунки да сбъдват желанията си!

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този новаторски метод, както в личния живот, така и във вашия бизнес.

Повече за Нейрогрфиката можете да научите ТУК>>

◊ Ако искаш да освободиш потенциала на жената в теб
◊ Ако искаш да бъдеш по-успешна и удовлетворена
◊ Aко искаш да балансираш с лекота между удоволстването и житейските задължения​

⬇️Това е линка към видео урока на уъркшопа. След като се регистрирате и заплатите, ще получите достъпа. Приятно и трансформиращо рисуване!