fbpx
Настоящ статус
Не е записан
Цена
Безплатен

#66 Погледни бъдещето и виж своите 7 чудеса през 2022

Да открием и планираме хубавите случвания през 2022

Всяка година в навечерието на новогодишните празници, мечтаем следващата година да е по-добра, по-успешна, по-ползотворна от изминалата. Съзнателно или не, правим нови планове и очакваме повече радостни събития. Всеки поне веднъж е пожелавал да може да погледне в бъдещето и да разбере какво го очаква. Точно това ще направим в този уъркшоп!! 

  • Искате ли да видите 2022 изпълнена с позитивни събития
  • Търсите ли потвърждение, че ви очаква добра година
  • Питали ли сте се има ли как да повлияете на бъдещи събития
  • Имате ли нужда от увереност и смелост за да действате
  • Искате ли да надникнете в бъдещето

С метода Нейрографика ще направим времева карта 2022 година и ще видим кога да очакваме ключови моменти или събития. Това ще засили вярата ни в бъдещето, ще ни направи по-подготвени да действаме.

Нарисувайте своята картина на дванайсете месеца на новата година. Узнайте кога ще имате 7 важни събития в живота си.

Визуализирайте и трансформирайте живота си с метода Нейрографика

Имаш проблем? Нарисувай си решението!

Аз ще ви покажа как с помощта на метода Нейрографика можете да подобрите живота си.
Един нов, красив и интересен метод, с който можете да промените, моделирате и трансформирате реалността си в желана от вас посока с помощта на прости графични изображения. С други думи, аз уча хората как с рисунки да сбъдват желанията си!

Аз съм Меглена Костова, вашият инструктор​

Дипломиран инструктор и специалист по Нейрографика в Института по психология на творчеството – Русия. Художник, изследовател, създател на МегАрт Център за творческо развитие, невероятните курсовe “Отключи худoжника в теб за 4 дни” и метода “Рисувай с две ръце”.

🌈 Научете повече за Нейрографиката – www.megart.bg/nevrografika/

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този новаторски метод, както в личния живот, така и във вашия бизнес.

Как влизаме в Профила си и уъркшопа

КЪДЕ: ОНЛАЙН – влезте в Профила си и следвайте описаните стъпки. Ако сте вече в Профила си – отидете най-долу на тази страница и влезте в ъуркшопа (картинка 5 и 6)

Влез в Уъркшопа!