fbpx
Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
Безплатен

#65 Елхата на съкровените ви желания

С Нейрографиката ще се научим как да програмираме и сбъднем нашите съкровенни желания.
Ще нарисуваме 7 нива на нашите желания.

Това е една ефективна техника за изпълнение на желанията, обединяваща в себе си принципите на съзидателно моделиране на живота,  позитивното мислене  и визуализирането на наши желания и мечти.

Създавайки тази Елха на желанията, ние насочваме мислите си в нужното направление – ние не просто мечтаем, а концентрираме енергията си целенасочено. Визуализираме желанията, а нашето подсъзнание поема тази информация и веднага се задейства механизмът за последва и подхрани поставените цели.

Имаш проблем? Нарисувай си решението!

Аз ще ви покажа как с помощта на метода Нейрографика можете да подобрите живота си.
Един нов, красив и интересен метод, с който можете да промените, моделирате и трансформирате реалността си в желана от вас посока с помощта на прости графични изображения. С други думи, аз уча хората как с рисунки да сбъдват желанията си!

Аз съм Меглена Костова, вашият инструктор​

Дипломиран инструктор и специалист по Нейрографика в Института по психология на творчеството – Русия. Художник, изследовател, създател на МегАрт Център за творческо развитие, невероятните курсовe “Отключи худoжника в теб за 4 дни” и метода “Рисувай с две ръце”.

🌈 Научете повече за Нейрографиката – www.megart.bg/nevrografika/

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този новаторски метод, както в личния живот, така и във вашия бизнес.

Как влизаме в Профила си и уъркшопа

КЪДЕ: ОНЛАЙН – влезте в Профила си и следвайте описаните стъпки. Ако сте вече в Профила си – отидете най-долу на тази страница и влезте в ъуркшопа (картинка 5 и 6)

Влез в Уъркшопа!