fbpx
Настоящ статус
Не е записан
Цена
щ.д.59.00 лв

#64 Уъркшоп Нейрографика за благоденствие и изобилие – чудесата на Свети Никола

В много страни празненствата и приготовленията за Коледа започват от този ден. научи повече как Свети Николас се е превърнал в известният Дядо коледа тук.

…Разказва се, че Св. Николай помогнал на много хора и тайно се промъквал, пускал монети и други дарове през комините на къщите. Той дарил цялото си богатство на бедните и онеправданите. В памет на неговата щедрост е останала традицията хората да си разменят подаръци.

Холандските преселници в Америка запазват легендата и започват да го почитат ежегодно на 6 декември със сбирки и размяна на подаръци. Името Синтер Клаас еволюира от нидерландския начин на изговаряне на свети Никола в Санта Клаус – произнесен на разговорен английски. Този начин на празнуване и идеята за посланието благодарност и размяна на подаръци започва бързо да се разпространява от началото на 19 век.
Колкото по-популярен ставал Санта, толкова повече се разширявало и въображението на хората, когато го описвали. Те си го представяли добродушен, вълшебник, магичен, с весели облекла дори се появили елени и джуджета.

В този уъркшоп ще минем по тази добродетелен път, да открием и заредим нашия живот със неговата сила и привлечем чудесата и чистотата му.

Имате ли нужда да видите чудеса няоколо

Отново заедно ще изпълним дните до коледа със събития

  • Ще отворим сърцата си за щедрост и съпричастност към хора, които се нуждаят
  • Ще открием и създадем собствени коледни събития и подаръци
  • Ще открием радостта и 100 причини да се усмихваме
  • Ще намерим време за своите близки
    Ще създадем Коледно настроение наоколо

Имаш проблем? Нарисувай си решението!

Аз ще ви покажа как с помощта на метода Нейрографика можете да подобрите живота си.
Един нов, красив и интересен метод, с който можете да промените, моделирате и трансформирате реалността си в желана от вас посока с помощта на прости графични изображения. С други думи, аз уча хората как с рисунки да сбъдват желанията си!

Аз съм Меглена Костова, вашият инструктор​

Дипломиран инструктор и специалист по Нейрографика в Института по психология на творчеството – Русия. Художник, изследовател, създател на МегАрт Център за творческо развитие, невероятните курсовe “Отключи худoжника в теб за 4 дни” и метода “Рисувай с две ръце”.

🌈 Научете повече за Нейрографиката – www.megart.bg/nevrografika/

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този новаторски метод, както в личния живот, така и във вашия бизнес.

Как влизаме в Профила си и уъркшопа

КЪДЕ: ОНЛАЙН – влезте в Профила си и следвайте описаните стъпки. Ако сте вече в Профила си – отидете най-долу на тази страница и влезте в ъуркшопа (картинка 5 и 6)

Влез в Уъркшопа!