fbpx
Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
59.00 лв

#64 Уъркшоп Нейрографика за благоденствие и изобилие – чудесата на Свети Никола

В много страни празненствата и приготовленията за Коледа започват от този ден. научи повече как Свети Николас се е превърнал в известният Дядо коледа тук.

…Разказва се, че Св. Николай помогнал на много хора и тайно се промъквал, пускал монети и други дарове през комините на къщите. Той дарил цялото си богатство на бедните и онеправданите. В памет на неговата щедрост е останала традицията хората да си разменят подаръци.

Холандските преселници в Америка запазват легендата и започват да го почитат ежегодно на 6 декември със сбирки и размяна на подаръци. Името Синтер Клаас еволюира от нидерландския начин на изговаряне на свети Никола в Санта Клаус – произнесен на разговорен английски. Този начин на празнуване и идеята за посланието благодарност и размяна на подаръци започва бързо да се разпространява от началото на 19 век.
Колкото по-популярен ставал Санта, толкова повече се разширявало и въображението на хората, когато го описвали. Те си го представяли добродушен, вълшебник, магичен, с весели облекла дори се появили елени и джуджета.

В този уъркшоп ще минем по тази добродетелен път, да открием и заредим нашия живот със неговата сила и привлечем чудесата и чистотата му.

Имате ли нужда да видите чудеса няоколо

Отново заедно ще изпълним дните до коледа със събития

 • Ще отворим сърцата си за щедрост и съпричастност към хора, които се нуждаят
 • Ще открием и създадем собствени коледни събития и подаръци
 • Ще открием радостта и 100 причини да се усмихваме
 • Ще намерим време за своите близки
  Ще създадем Коледно настроение наоколо

Аз съм Мега Костова,
инструктор съм и преподавам Нейрографика. Вече няколко години помагам на много хора да променят живота си с тези красиви абстрактни рисунки. С метода можеш да намериш решение за всяка една област от живота си.

 Нейрографиката е метод за самопомощ Работи се лесно и приятно Не е необходимо да имаш специални умения по рисуване Ще работим стъпка по стъпка заедно онлайн  ⭐Опитай с мен.  

 • водещ – Меглена Костова инструктор по Нейрографика; 
 • получавате личен профил в моята платформа за обучение;
 • видео урок в режима “прави като мен”;
 • можете веднага да започнете да рисувате в удобно за теб време и място;
 • необходими материали: А4 бели листа, черни маркери или флумастери и цветни моливи;
 • да рисуваш Нейрографика е лесно и приятно;
 • не се изискват специални умения по рисуване;
 • имаш 365 дни достъп до уъркшопите;
 • всяка тема може многократно да се рисува за постигане на по-добри резултати;
 • не ти е необходима видеокамера;
 • как работи платформата за обучения вижте ТУК.
Нейрографиката е визуален метод за работа с подсъзнанието и ефективен начин да промениш живота си към по-добро. Да се рисува Нейрографика е достъпно за всички, нямаш нужда от каквито и да е умения по рисуване. Нейрографиката има своя графична азбука – кръг, триъгълник, квадрат и линия. Революционното в тази азбука е нейролинията (патентована като Линията на Пискарьов). Тя има много интересна характеристика и копира живата природа, където всичко е уникално и бионично.
За разлика от академичното рисуване и от многобройни училища и методи за саморазвитие, тук, в Нейрографиката, ние рисуваме живота си, семейството, работата, приятелите си, пътуванията, ежедневните и глобални цели, мечтите, преживяванията. Нейрографичното рисуване не е обектно рисуване, а абстрактно, през подсъзнанието. В основата на Нейрографиката е невропластичността, свойството на човешкия мозък да се променя под въздействието на опита, повторението, визуализацията, себесъзнателното моделиране. Създаваме и засилаваме своите невронни връзки, свързани с нещата към които се стремим. Методът и техниките на Нейрографиката позволяват да генерирате нови мисли и чувства, иновативни решения, да създавате свой път, да заредите нова програма в живота си, да минете в състояние на вдъхновение и енергия и можете да прилагате към всеки аспект от живота си. Методът се основава на научните принципи на социологията, психологията, философията, емоционалната интелигентност, личностната мотивация. В Нейрографиката нещата се случват сами, след като трансформираме проекцията на себе си в по-добра проекция.

  Kак работи платформата за обучения вижте ТУК.

Как влизаме в Профила си и уъркшопа

КЪДЕ: ОНЛАЙН – влезте в Профила си и следвайте описаните стъпки. Ако сте вече в Профила си – отидете най-долу на тази страница и влезте в ъуркшопа (картинка 5 и 6)

Влез в Уъркшопа!