fbpx
Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
59.00 лв

#60 Нейрографика за привличане на пари 2 – Как да направим парите ни щастливи

Темата за парите, доходите, благосъстоянието, тревожи всеки човек. Как да се сприятелим с парите си?

И всеки по свой начин се стреми да реши проблема си. Методът Нейрографика може ефективно и лесно да ти помогнеш да решиш задачата? 

  • Знаеш ли за какво точно искаш да привлечеш енергията на парите? 
  • Задавал ли си си въпроса, как усещаш парите в твоя портфейл?
  • Чувал ли си, че за да получиш трябва и да дадеш?
  • Вярваш ли в себе си, че може да привличаш необходимите ти пари? 

Рисувал ли си Нейрографика и знаеш ли как може да си помогнеш с този метод? 

 

Това е уъркшоп, в който с помощта на абстрактни рисунки и методът Нейрографика, само за два часа, ще препрограмираш своите мисли за  привличане на  парите, които желаеш. 

 

Аз Меглена Костова, инструктор по Нейрографика, ще те водя стъпка по стъпка, в режим “прави като мен”, онлайн пред екрана. Не е необходимо да имаш умения по рисуване! Само си набави черен маркер и няколко цветни молива или флумастери и заедно ще пренапишем нова програма за да привлечеш финансите, които са ти нужни в момента.   

Като инструктор по Нейрографика, вече две години помагам на много хора да променят живота си. В този уъркшоп ще ви помогна как да привлечем и задържим енергията на парите. 

 

Нейрографиката е една от онези практики, в които променяш отношението и нагласата си към казуса който искаме да разрешим, и така можете да си помогнете за всеки  проблем. Темата за парите не може да бъде решена без да промените мисленето си. Вие можете да привлечете всякакъв вид богатство в живота си. В Нейрографиката това става с помощта на нашето подсъзнание. 

Имаш проблем? Нарисувай си решението!

Аз ще ви покажа как с помощта на метода Нейрографика можете да подобрите живота си.
Един нов, красив и интересен метод, с който можете да промените, моделирате и трансформирате реалността си в желана от вас посока с помощта на прости графични изображения. С други думи, аз уча хората как с рисунки да сбъдват желанията си!

Аз съм Меглена Костова, вашият инструктор​

Дипломиран инструктор и специалист по Нейрографика в Института по психология на творчеството – Русия. Художник, изследовател, създател на МегАрт Център за творческо развитие, невероятните курсовe “Отключи худoжника в теб за 4 дни” и метода “Рисувай с две ръце”.

🌈 Научете повече за Нейрографиката – www.megart.bg/nevrografika/

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този новаторски метод, както в личния живот, така и във вашия бизнес.

Как влизаме в Профила си и уъркшопа

КЪДЕ: ОНЛАЙН – влезте в Профила си и следвайте описаните стъпки. Ако сте вече в Профила си – отидете най-долу на тази страница и влезте в ъуркшопа (картинка 5 и 6)

Влез в Уъркшопа!