fbpx
Настоящ статус
Не е записан
Цена
щ.д.59.00 лв.

#53 – Моите мисли определят бъдещето ми

Искате ли да превърнете мечтите си в реалност? Да вземете съдбата си в свои ръце?

С помощта на Нейрограгиката това е възможно! Този уникален метод предлага възможността да оформите бъдещето си със своите мисли. Чрез рисуване Нейрографиката използва визуалиращи техники, които ще ви помогнат:

  •  да навигирате мислите си от миналото, настоящето и развитието им в бъдещето
  • ще моделираме по необичаен начин мислите си, като с материя, която се поддава на огъване, увеличаване, промяна на заряда и чувствата, които поражда в нас
  • ще откриете, че можете да взаимодействате и общувате с вашите мисли, да ги настройвате за ефективно постигане на целите си

Ако можете да си го помислите, можете да го постигнете!!!

С методът Нейрографика ще изследваме аспектите на нашият живот и къде и какво можем да активираме

Нейрографиката е метод за самопомощ – опитайте с нас! Ще се научим как да намерим увереност в сърцето и ума си за стъпките, които искаме да направим. Човекът разполага с изумителната способност да предвижда и прекроява собствената си съдба и бъдещи събития. С Нейрографика ние можем да бъдем творци на живота си.

Имаш проблем? Нарисувай си решението!

Аз ще ви покажа как с помощта на метода Нейрографика можете да подобрите живота си.
Един нов, красив и интересен метод, с който можете да промените, моделирате и трансформирате реалността си в желана от вас посока с помощта на прости графични изображения. С други думи, аз уча хората как с рисунки да сбъдват желанията си!

Аз съм Меглена Костова, вашият инструктор​

Дипломиран инструктор и специалист по Нейрографика в Института по психология на творчеството – Русия. Художник, изследовател, създател на МегАрт Център за творческо развитие, невероятните курсовe “Отключи худoжника в теб за 4 дни” и метода “Рисувай с две ръце”.

🌈 Научете повече за Нейрографиката – www.megart.bg/nevrografika/

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този новаторски метод, както в личния живот, така и във вашия бизнес.

Как влизаме в Профила си и уъркшопа

КЪДЕ: ОНЛАЙН – влезте в Профила си и следвайте описаните стъпки. Ако сте вече в Профила си – отидете най-долу на тази страница и влезте в ъуркшопа (картинка 5 и 6)

Влез в Уъркшопа!