fbpx
Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
59.00 лв

#51 Мандала на приемането и как да простим

Не приемайки хора или ситуации Вие изразходвате много сили, енергия и време срещу тези обстоятелствата. Преповтаряте в съзнанието си случки  всеки път се тревожите.  Това е вид самоунищожение емоционално и физически.

Как да общуваме пълноценно и да живеем в хармония със себе си и света около нас.

Да си силен и успял не значи да можеш да правиш всичко. Искате ли да живеете отдавайки силите и енергията си на значими за вас неща, да не се притеснявате за мнението на другите, но и да имате хармония и мир със заобикалящата ви среда.
Има неща които не можете да промените, дразнят ви, но не зависят от вас и се усещате да буксувате и да не можете да продължите напред.
Може би има начин да управлявате тези процеси. Позволете си с метода Нейрографика да опитате да намерите решение. Отговорът може да е различен от това, коеот сте си представяли, но със сигурност ще ви донесе хармонията, която търсите. Така работи този уникален метод, променя ообстоятелствата и нагласите ви и виждате път, така където до ското не го е имало.
Какво е приемането?
  • Да не слагаме оценка
  • Да не търсим очакван резултат
  • Нещата просто да се случват
  • Прошката е да приемеш човека такъв какъвто е, да не го обвиняваш
  • Да простиш това е да го приемеш.

➡️ Да рисуваш Нейрографика е интересно и лесно! Не се изискват специални умения по рисуване. 

Аз съм Меглена Костова, вашият инструктор

Дипломиран инструктор и специалист по Нейрографика в Института по психология на творчеството - Русия. Художник, изследовател, създател на МегАрт Център за творческо развитие, невероятните курсовe "Отключи худoжника в теб за 4 дни" и метода "Рисувай с две ръце".​

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този новаторски метод, както в личния живот, така и във вашия бизнес.

🌈 Научете повече за Нейрографиката – www.megart.bg/nevrografika/
✍️ Курсове по Нейрографика в МегАрт Център – https://courses.megart.bg

Уъркшопа е от ПОРЕДИЦА ОНЛАЙН УЪРКШОП авторска Нейрографика

НОВОТО ДНК – рисувай с Мега Нейрографика! Трансформирай себе си!

Поредицата Новото ДНК ни учи как да подобрим нашата микросреда и да програмираме спокойствие и стабилност в своята вселенa. Нека да програмираме и настроим нашето ново ДНК с помощта на този удивителен метод Нейрографиката за здраве, просперитет, успех, спокойствие и благополучие. Предлагам ви онлайн, стъпка по стъпка да рисуваме заедно в режим “Гледай какво правя и повтаряй след мен”.

Видео уъркшопите от Проекта “Нарисувай новотo си ДНК с МЕГА Нейрографика” можете да намерите тук:  https://courses.megart.bg/workshops/

За да има методът успешен и траен ефект при работа с вашите казуси можете да преминте обучение  в метода Нейрографика –  9-те алгоритъма на Нейрогафиката ви дават методика за подход и решение за всички житейски ситуации – научете повече

Стани творец на живота си с Нейрографика.

Как влизаме в Профила си и уъркшопа

КЪДЕ: ОНЛАЙН – влезте в Профила си в уъркшопа “Освобождаване от блокажи с Нейрографика” и в Съдържание курс е самият уъркшоп – ще видите линк към онлайн среща. Ако сте в профила си слезте най долу на тази страница и влезте в ъуркшопа (картинка 5 и 6) 

Влез в Уъркшопа!