fbpx
Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
59.00 лв

#51 Мандала на приемането и как да простим

Не приемайки хора или ситуации Вие изразходвате много сили, енергия и време срещу тези обстоятелствата. Преповтаряте в съзнанието си случки  всеки път се тревожите.  Това е вид самоунищожение емоционално и физически.

Как да общуваме пълноценно и да живеем в хармония със себе си и света около нас.

Да си силен и успял не значи да можеш да правиш всичко. Искате ли да живеете отдавайки силите и енергията си на значими за вас неща, да не се притеснявате за мнението на другите, но и да имате хармония и мир със заобикалящата ви среда.
Има неща които не можете да промените, дразнят ви, но не зависят от вас и се усещате да буксувате и да не можете да продължите напред.
Може би има начин да управлявате тези процеси. Позволете си с метода Нейрографика да опитате да намерите решение. Отговорът може да е различен от това, коеот сте си представяли, но със сигурност ще ви донесе хармонията, която търсите. Така работи този уникален метод, променя ообстоятелствата и нагласите ви и виждате път, така където до ското не го е имало.
Какво е приемането?
 • Да не слагаме оценка
 • Да не търсим очакван резултат
 • Нещата просто да се случват
 • Прошката е да приемеш човека такъв какъвто е, да не го обвиняваш
 • Да простиш това е да го приемеш.

Аз съм Мега Костова,

инструктор съм и преподавам Нейрографика. Вече няколко години помагам на много хора да променят живота си с тези красиви абстрактни рисунки. С метода можеш да намериш решение за всяка една област от живота си.

⭐ Нейрографиката е метод за самопомощ ⭐ Работи се лесно и приятно ⭐ Не е необходимо да имаш специални умения по рисуване ⭐ Ще работим стъпка по стъпка заедно онлайн  ⭐Опитай с мен.  

 • водещ – Меглена Костова инструктор по Нейрографика; 
 • получавате личен профил в моята платформа за обучение;
 • видео урок в режима “прави като мен”;
 • можете веднага да започнете да рисувате в удобно за теб време и място;
 • необходими материали: А4 бели листа, черни маркери или флумастери и цветни моливи;
 • да рисуваш Нейрографика е лесно и приятно;
 • не се изискват специални умения по рисуване;
 • имаш 365 дни достъп до уъркшопите;
 • всяка тема може многократно да се рисува за постигане на по-добри резултати;
 • не ти е необходима видеокамера;
 • как работи платформата за обучения вижте ТУК.

Нейрографиката е визуален метод за работа с подсъзнанието и ефективен начин да промениш живота си към по-добро.

Да се рисува Нейрографика е достъпно за всички, нямаш нужда от каквито и да е умения по рисуване. Нейрографиката има своя графична азбука – кръг, триъгълник, квадрат и линия. Революционното в тази азбука е нейролинията (патентована като Линията на Пискарьов). Тя има много интересна характеристика и копира живата природа, където всичко е уникално и бионично.

За разлика от академичното рисуване и от многобройни училища и методи за саморазвитие, тук, в Нейрографиката, ние рисуваме живота си, семейството, работата, приятелите си, пътуванията, ежедневните и глобални цели, мечтите, преживяванията. Нейрографичното рисуване не е обектно рисуване, а абстрактно, през подсъзнанието.

В основата на Нейрографиката е невропластичността, свойството на човешкия мозък да се променя под въздействието на опита, повторението, визуализацията, себесъзнателното моделиране. Създаваме и засилаваме своите невронни връзки, свързани с нещата към които се стремим.

Методът и техниките на Нейрографиката позволяват да генерирате нови мисли и чувства, иновативни решения, да създавате свой път,  да заредите нова програма в живота си, да минете в състояние на вдъхновение и енергия и можете да прилагате към всеки аспект от живота си. Методът се основава на научните принципи на социологията, психологията, философията, емоционалната интелигентност, личностната мотивация.

В Нейрографиката нещата се случват сами, след като трансформираме проекцията на себе си в по-добра проекция.

  Kак работи платформата за обучения вижте ТУК.

Как влизаме в Профила си и уъркшопа

КЪДЕ: ОНЛАЙН – влезте в Профила си в уъркшопа “Освобождаване от блокажи с Нейрографика” и в Съдържание курс е самият уъркшоп – ще видите линк към онлайн среща. Ако сте в профила си слезте най долу на тази страница и влезте в ъуркшопа (картинка 5 и 6) 

Влез в Уъркшопа!