fbpx
Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
59.00

#47 – Да засилим връзката с вътрешния ни водач​

Какво представлява Вътрешния Водач? Вътрешния водач може да е ангел, Бог, нашето Аз, отгласа на хора, които сме срещнали и са повлияли на посоката ни в живота, нашите по-дълбоки аспекти на душата…

Връзката с вътрешния ни водач е начин

  • да тъсим отговори,
  • да си задаваме въпроси,
  • да изкристализираме мислите си,
  • да придобием увереност,
  • да се заредим с енергия,
  • да открием вдъхновение
  • да върнем мира и хармонията в душата си.

Понякога в живота си се чувстваме объркани, безпомощни, депресирани, сякаш нищо няма смисъл. Може да се появи усещане, че не сме си на мястото си в работата, или в семейството или в личните отношения. Тогава ние търсим помощ и инстинктивно се насочваме към вътрешния с глас.

Заедно ще направим тези връзки, през които да потече енергия, информация, сила. С Нейрографиката ще развиете способността си да чувате вътрешните си напътствия и да искате отговори на всякакви въпроси ще засилите връзката с вътрешния си водач .

Така живота ни става по-лесен, по-уверен, по-успешен, по-хармоничен и щастлив. Естествено този процес изисква време и усилия, но ни прави по-осъзнати и в следващите ни нейрографични рисунки можем да продължим да работим над нашата тема и търсенето на стабилна вътрешна сила.

Нейрографиката среща психологията с визуалното творчество и е средство за самопомощ, себеоткриване и съзидателно моделиране на мечтите и целите.

➡️ Да рисуваш Нейрографика е интересно и лесно! Не се изискват специални умения по рисуване. 

Аз съм Меглена Костова, вашият инструктор

Дипломиран инструктор и специалист по Нейрографика в Института по психология на творчеството - Русия. Художник, изследовател, създател на МегАрт Център за творческо развитие, невероятните курсовe "Отключи худoжника в теб за 4 дни" и метода "Рисувай с две ръце".​

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този новаторски метод, както в личния живот, така и във вашия бизнес.

🌈 Научете повече за Нейрографиката – www.megart.bg/nevrografika/
✍️ Курсове по Нейрографика в МегАрт Център – https://courses.megart.bg

Уъркшопа е от ПОРЕДИЦА ОНЛАЙН УЪРКШОП авторска Нейрографика

НОВОТО ДНК – рисувай с Мега Нейрографика! Трансформирай себе си!

Поредицата Новото ДНК ни учи как да подобрим нашата микросреда и да програмираме спокойствие и стабилност в своята вселенa. Нека да програмираме и настроим нашето ново ДНК с помощта на този удивителен метод Нейрографиката за здраве, просперитет, успех, спокойствие и благополучие. Предлагам ви онлайн, стъпка по стъпка да рисуваме заедно в режим “Гледай какво правя и повтаряй след мен”.

Видео уъркшопите от Проекта “Нарисувай новотo си ДНК с МЕГА Нейрографика” можете да намерите тук:  https://courses.megart.bg/workshops/

За да има методът успешен и траен ефект при работа с вашите казуси можете да преминте обучение  в метода Нейрографика –  9те алгоритъма на Нейрогафиката ви дават методика за подход и решение за всички житейски ситуации – научете повече

Стани творец на живота си с Нейрографика.

Как влизаме в Профила си и уъркшопа

КЪДЕ: ОНЛАЙН – влезте в Профила си и следвайте описаните стъпки. Ако сте вече в Профила си – отидете най-долу на тази страница и влезте в ъуркшопа (картинка 5 и 6)

Влез в Уъркшопа!