fbpx
Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
59.00 лв.

#44 Как да активираме твореца в себе си

Поредица Новото ДНК

Тук ще намерите уъркшопи с важни лични и емоционални теми.
Ще ви помогна да преминете през трудни, мечтани или неизяснени лични ситуации. С Нейрографична техника можете да моделирате всеки аспект от реалния си живот. Нарисувай картината на своя живот!

Творческата страна във всеки човек е различна, и има различнии проявления и не е задължитлено да е свързано с известните  изкуства да създава картини,  кино, да пее или свири на даден инструмент.

Твореския подход и сетивност  е освен собствения почерк да изразим себе си, но и универсална съзидателна енергия, която е която търси, усеща, чувства.

Можем да я наречем и спонтанно проявление на вътрешното ни „аз“, което определя начина, по който се обличаме или общуваме с хората. Изборът на музика, който харесваме също може да е израз на тровеца в нас.

Всеки притежава талант или страст, кретивна градивност, която кипи в него и нашата мисия е да открием талантите, които притежаваме. Погледнете вътре във вас, опитвайте различни неща, отворете вратата и оставете  вашата творческа личност да добие смелост и излезе… това може да преобърне възгледите ви и  може наистина да се изненадате какви качества притежавате. Постепенно или съвсем неочаквано един ден може да откриете, че искате да правите неща, които са били табу за вас – да танцувате, да излезете от логичния си подход за вземане на решния или да напишете книга, да покорите връх или да се влюбите отново в любимия си човек. 

Или просто да откриете себе си в цялост и да заживеете със съзнателното оценяване на тази ваша творческа личност. 

Погледнете с други очи на света и на себе си

➡️ Да рисуваш Нейрографика е интересно и лесно! Не се изискват специални умения по рисуване. 

Аз съм Меглена Костова, вашият инструктор

Дипломиран инструктор и специалист по Нейрографика в Института по психология на творчеството - Русия. Художник, изследовател, създател на МегАрт Център за творческо развитие, невероятните курсовe "Отключи худoжника в теб за 4 дни" и метода "Рисувай с две ръце".​

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този новаторски метод, както в личния живот, така и във вашия бизнес.

🌈 Научете повече за Нейрографиката – www.megart.bg/nevrografika/
✍️ Курсове по Нейрографика в МегАрт Център – https://courses.megart.bg

Уъркшопа е от ПОРЕДИЦА ОНЛАЙН УЪРКШОП авторска Нейрографика

НОВОТО ДНК – рисувай с Мега Нейрографика! Трансформирай себе си!

Поредицата Новото ДНК ни учи как да подобрим нашата микросреда и да програмираме спокойствие и стабилност в своята вселенa. Нека да програмираме и настроим нашето ново ДНК с помощта на този удивителен метод Нейрографиката за здраве, просперитет, успех, спокойствие и благополучие. Предлагам ви онлайн, стъпка по стъпка да рисуваме заедно в режим “Гледай какво правя и повтаряй след мен”.

Видео уъркшопите от Проекта “Нарисувай новотo си ДНК с МЕГА Нейрографика” можете да намерите тук:  https://courses.megart.bg/workshops/

За да има методът успешен и траен ефект при работа с вашите казуси можете да преминте обучение  в метода Нейрографика –  9-те алгоритъма на Нейрогафиката ви дават методика за подход и решение за всички житейски ситуации – научете повече

Стани творец на живота си с Нейрографика.