Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
65.00 лв

Как да привлечем изобилието в нашия живот

#35 Авторски уъркшоп на Мега Костова – инструктор по Нейрографика (видеоуъркшоп)

Всички сме се чудели, има ли начин да бъдем и да се чувстваме успели и щастливи.

 

Какви са измеренията на изобилието и как да привлечем всичко онова, за което мечтаем – успеха, щастието, парите, нужната сила на духа и удовлетворението и как да ги задържим.

 

Увереността, вярата и вътрешната ни хармония са предпоставка лесно да влезем в живот на изобилие. Изобилието е различно за всеки човек – материлани и емоционални блага – пари, храна, радост, добра работа, приятели, здраве, любов и т.н.

 

Принципът на Изобилието гласи, че във Вселената има всичко и тя е неизчерпаем източник на блага и енергия, както и нашето вътрешно аз. Това голямо изобилие е достъпно за всички нас през цялото време. 

 

Нашите нагласи, очаквания и ограничения (страх, незнание, чувство на вина, безсилие и умора например), липсата на вяра, често ни пречат да живеем пълноценно.

Не е ли време и ти да започнеш да сбъдваш своите мечти и да се радваш на благоденствие и щастлив живот?

Как да променим това? Изглежда като трудно начинание.

Заедно с Нейрографика ще препрограмираме съзнанието си и ще стартираме програмата на изобилието. Ще изберем няколко акпекта на изобилието, които да привлечем в живота си – духовни и материални. Ще мотивираме себе си и да създадем потоци на изобилие и ще ги насочим в тази сфера в нашия живот където имаме нужда.

В този уъркшоп с метода Нейрографика ще видите лесен начин да отворите пътя на изобилието, ще отворите очи и сърце, ще вземете в ръце собствената си съдба. Естествено този процес изисква време и усилия, но ни прави по-осъзнати и в следващите ни нейрографични рисунки можем да продължим да работим над нашата тема и търсенето на своето изобилие.

➡️ Да рисуваш Нейрографика е интересно и лесно! Не се изискват специални умения по рисуване. 

📢 Какво получаваш:⭐️ Уъркшоп и много повече!

Да се рисува Нейрографика е лесно и достъпно за всички

Получаваш личен профил в платформата за обучения

След заплащане, можеш веднага да започнеш уъркшопа

В тази авторска техника, аз, Меглена Костова, ще те водя стъпка по стъпка в процеса

Рисуваш със собствено темпо и в удобно за теб време

Видео уъркшопа включва авторски техники с времетраене между 1 и 2 часа

Необходими материали -  две дебелини черни маркери, цветни моливи или флумастери и бели листове хартия

Имаш неограничен достъп до видео уъркшопа, можете да повтаряш техниката, колкото пъти имаш нужда

Получаваш обратна връзка, ако се включиш в Клуба. Всеки четвъртък среща с Мега в ZOOM - 60 минути за въпроси и отговори за Нейрографика - следете FB месинджър

Присъедини се към Фейсбук група Мега Нейрографика с над 10000 последователи - нашата общност за споделяне.

Аз съм Меглена Костова - дипломиран инструктор по Нейрографика,  художник, изследовател, създател на невероятните курсовe Сакрална геометрия, Отключи худoжника в теб за 4 дни и методът Рисувай с две ръце. 👉 научи повече за мен >> 

Нейрографика е визуален метод за работа с подсъзнанието и ефективен начин да промениш живота си към по-добро. С метода Нейрографика рисуваме и подобряваваме взаимоотошения, работата, приятелите си, пътуванията, ежедневните и глобални цели, мечтите, емоциите си. Научи за метода Нейрографика >>

➡️ Курс за обучение в метода Нейрографика Основен курс >>> 

➡️ Kак работи платформата за обучения вижте ТУК.

Този авторски уъркшоп е от поредицата

Нарисувай си НОВОТО ДНК с Мега Нейрографика!
Трансформирай с помощта на рисунки живота си!

В поредицата “Новото ДНК”, ще намериш над 100 авторски уъркшопа, с които подобрявайки своята микросреда  да намериш спокойствие и стабилност в своята вселенa. С помощта на този удивителен метод и тези красиви абстрактни рисунки, ще препрограмираш и настроиш Новото си ДНК за успех, просперитет, здраве, хармония, спокойствие и благополучие. Всички уъркшопи са с водещ Мега Костова и се водят в режим “Стъпка по стъпка, гледай какво правя и повтаряй след мен”.

⭐ Ако искаш да имаш резултати, рисувай! 🙂 Виж тук защо>>

⭐ Всички видео уъркшопи от поредицата можеш да намерите тук:  https://courses.megart.bg/workshops/

⭐Ако искаш да те науча, как сам/а да решаваш своите проблеми и да намираш отговори за всякакви житейски ситуации с помощта на метода Нейрографика, запиши се Основен курс за начинаещи Ползвател на Нейрографика – Алгоритъм 1 >>> 

Какво казват за курсовете и уъркшопите с Мега

* За всички активни членове на КЛУБ Мега Нейрографика, уъркшопът е достъпен в каталога на клуба

** Присъедини се към нашата Facebook група Мега 🎨 Нейрографика с Меглена Костова , общност от хора, които с помощта на рисунки управляват реалността си! 

*** За въпроси, не се колебай, пиши ни тук – m.me/megart.bg или се свържи с нас по телефона 0896 71 71 72