Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
65.00 лв

Свържи се с Дървото на Рода си и неговата сила

#32 Авторски уъркшоп на Мега Костова – инструктор по Нейрографика ОНЛАЙН

Този уъркшоп

е за нас и рода ни,

за неговото изключително значение за нашата самоидентификация и формиране като личности.

Родът ни носи в себе си традиции, ценности и обичаи, които се предават от поколение на поколение.

Те представляват основа, върху която изграждаме своите ценности и морални убеждения. 

През призмата на рода си разбираме от къде идваме, как сме свързани с предците си и какво е нашето място в тази богата мозайка от идентичности.

В процеса на рисуване:

 

  • Ще ви разкажа за Нейрографика и въздействието й върху нашия мозък и полезността й при сътворяването на желания от нас живот;

 

  • Ще следвате моите указания, аз ще ви водя стъпка по стъпка;

 

  • Ще изградим от корените до върха нашето дърво на рода и семейството ни, проследявайки поколенията;

 

  • Ще поискаме прошка от родителите си и ще им благодарим;

 

  • Ще изследваме нашите чувства и мисли към рода ни и ще ги хармонизираме, за да се помирим, ако е нужно и да почерпим от силата на нашето Дърво на рода.

Човекът е като дърво, живо растение, което има нужда от слънце, въздух и вода. То расте, ако има здрави корени. Всеки човек има своите си корени. Не ги избираме, но можем да изберем да ги разбираме и приемем. 

Нашите корени са родът, от който произхождаме. Това е нашето семейство, нашите предци и техните идеи, живот, битие, поколения назад във времето. А клоните, които порастват, са бъдещите поколения. 

Ако коренът боледува, и дървото страда, не расте и не се развива, защото всичко е свързано. Чували ли сте израза “Дърво  без корен умира”, то е неспособно да устои на връхлитащите бури. Същото се случва и с човека, ако няма корени, ако няма принадлежност.

Човекът без корен не стъпва върху здрави устои и всичко около него не е стабилно и може лесно да се разруши, пометено от бурите на живота. Сам е в чужда земя. Трябва да знаем и помним своите предци, благодарение на които сме на тази земя. Не бива никога да ги забравяме, колкото и далеч да сме от своята родина. Ние сме част от тях, както те са част от нас. 

Дървото, пуснало здрави корени дълбоко в земята, е силно и носи своята корона от листа и клони и в най-страшната буря и тя не може да го разклати, нито да го сломи. 

Връзката ни с нашите корени, родът ни, влияе върху нашите взаимоотношения – лични, приятелски, професионални и др., както на успеха ни, самоуважението, вярата в себе си, кариерата ни, финансите, благоденствието, физическото и психическото здраве  и други.

90% от успелите и богатите хора знаят и почитат рода си до най-малко 7 поколения назад.

Трябва да познаваме своя род,  да почерпим сила от тази връзка, от нейната енергия, да приемем с радост и благодарност сила от тях и да постигнем каквото желаем с лекота.

Включи се и разбери как да засилиш връзката си с твоя род!

📢 Какво получаваш:⭐️ Уъркшоп и много повече!

Да се рисува Нейрографика е лесно и достъпно за всички

Получаваш личен профил в платформата за обучения

След заплащане, можеш веднага да започнеш уъркшопа

В тази авторска техника, аз, Меглена Костова, ще те водя стъпка по стъпка в процеса

Рисуваш със собствено темпо и в удобно за теб време

Видео уъркшопа включва авторски техники с времетраене между 1 и 2 часа

Необходими материали -  две дебелини черни маркери, цветни моливи или флумастери и бели листове хартия

Имаш неограничен достъп до видео уъркшопа, можете да повтаряш техниката, колкото пъти имаш нужда

Получаваш обратна връзка, ако се включиш в Клуба. Всеки четвъртък среща с Мега в ZOOM - 60 минути за въпроси и отговори за Нейрографика - следете FB месинджър

Присъедини се към Фейсбук група Мега Нейрографика с над 10000 последователи - нашата общност за споделяне.

Аз съм Меглена Костова - дипломиран инструктор по Нейрографика,  художник, изследовател, създател на невероятните курсовe Сакрална геометрия, Отключи худoжника в теб за 4 дни и методът Рисувай с две ръце. 👉 научи повече за мен >> 

Нейрографика е визуален метод за работа с подсъзнанието и ефективен начин да промениш живота си към по-добро. С метода Нейрографика рисуваме и подобряваваме взаимоотошения, работата, приятелите си, пътуванията, ежедневните и глобални цели, мечтите, емоциите си. Научи за метода Нейрографика >>

➡️ Курс за обучение в метода Нейрографика Основен курс >>> 

➡️ Kак работи платформата за обучения вижте ТУК.

Този авторски уъркшоп е от поредицата

Нарисувай си НОВОТО ДНК с Мега Нейрографика!
Трансформирай с помощта на рисунки живота си!

В поредицата “Новото ДНК”, ще намериш над 100 авторски уъркшопа, с които подобрявайки своята микросреда  да намериш спокойствие и стабилност в своята вселенa. С помощта на този удивителен метод и тези красиви абстрактни рисунки, ще препрограмираш и настроиш Новото си ДНК за успех, просперитет, здраве, хармония, спокойствие и благополучие. Всички уъркшопи са с водещ Мега Костова и се водят в режим “Стъпка по стъпка, гледай какво правя и повтаряй след мен”.

⭐ Ако искаш да имаш резултати, рисувай! 🙂 Виж тук защо>>

⭐ Всички видео уъркшопи от поредицата можеш да намерите тук:  https://courses.megart.bg/workshops/

⭐Ако искаш да те науча, как сам/а да решаваш своите проблеми и да намираш отговори за всякакви житейски ситуации с помощта на метода Нейрографика, запиши се Основен курс за начинаещи Ползвател на Нейрографика – Алгоритъм 1 >>> 

Какво казват за курсовете и уъркшопите с Мега

* За всички активни членове на КЛУБ Мега Нейрографика, уъркшопът е достъпен в каталога на клуба

** Присъедини се към нашата Facebook група Мега 🎨 Нейрографика с Меглена Костова , общност от хора, които с помощта на рисунки управляват реалността си! 

*** За въпроси, не се колебай, пиши ни тук – m.me/megart.bg или се свържи с нас по телефона 0896 71 71 72