fbpx
Настоящ статус
Не е записан
Цена
щ.д.270 лв.

НейроЦели - Алгоритъм 8 в Нейрографиката

Овладейте най-мощния алгоритъм за моделиране на вашия живот, на ваши реални цели и  постижения.

За да участвате в този курс, препоръчително е да сте преминали трите базови курса - Алготиритъм 1, 2 и 3 на Нйрографиката! НейроЦели е един от деветте сертифицирани курса в Нейрографиката. Получавате сертификат на ниво Позвател за разрешаване на лични промени и е без право на преподаване.

!!! В цената на този сертифициран курс са включени 4 супервизии, по една във всеки урок. В случай когато супервзията е с конкретни инструкции и препоръки да довършите/дорисувате своята рисунка – трябва да я качите отново и не доплащате.  Ако имате нужда от  Допълнителна супервизия последвайте този линк

Трябва сами да определите бъдещето си, в противен случай други ще го направят вместо вас. Описвайте чрез изображения, впечатлявайте, вдъхновете се, предвидете и създайте. Уникален авторски курс за овладяване на Нейрографиката на експертно ниво. Техники, за които никога не сте предполагали, че съществуват. Всеки има цели независимо в каква възраст или ситуация е, но не всеки има резултати.

Този курс е за всеки, който:

 • не се води по течението, а организира живота си с планове, поставя си цели и работи за реализацията им, следва начертания си план и знае какви резултати да очаква
 • иска да достигне качествено ново ниво на живот
 • иска да повиши личната си ефективност
 • се стреми към хармония на вътрешния и външния си свят
 • иска да мотивира себе си да изпълнява всякакви задачи
 • иска да се научи да формира визуално целите си и тяхното постигане
 • иска да се справи със страховете и съмненията си
 • е готов да свърже ресурсите на подсъзнанието за ефективен резултат

Това е най-мотивиращият алгоритъм в Нейрографиката. Той учи как правилно да формулирате цел. И най-важното – как да начертаете цел, така че тя да подтиква и вдъхновява. Алгоритъмът се използва активно от треньори, психолози и коучове.

Той е може би вторият по значимост в Нейрографиката след Алгоритъм за премахване на ограниченията. НейроЦел отваря напълно различен свят за нас: светът на желанията. 
Затворете очи и покажете с ръка къде е вашата цел. Някой показва, че е отстрани или отзад.. Някой показва, че целта е директно напред. Ако покажете с ръка, че целта ви е напред, това означава, че все още не сте готови да постигнете целта си. Все още трябва да стигнете до нея. Целта трябва да бъде във вас и само във вас. А онова, което е напред и предстои, е Резултатът! 

Да поставиш цел е просто, екзистенциално знание. Това е интегративен, геометрически способ на мислене, който различава какво е цел и резултат. Целта е това, което ни концентрира и мотивира, а Резултатът е това, което ни прави удовлетворени, щастливи. Постижението е линията, по която развитието на контекста се движи към Резултата.

Цел, постижения и резултат са напълно различни неща и имат различно графично изображение. Когато казваме думата „цел“, всъщност казваме: „Това ме мотивира!“ За повечето хора това, което ги мотивира в началото, е много различно от това, което получават в края. Защо? Тъй като в процеса на постигане се появяват толкова много фактори, които влияят на резултата, че е практически невъзможно да се предвиди какъв ще бъде този резултат в крайна сметка. Целта е това, което мотивира и въодушевява човек. Почувствайте и нарисувайте всички възможни стъпки, за да постигнете най-добре целта си.

В процеса на обучение ще се научите: 

 • как да създадете визуални образи, които са заредени и водят до успех и постижения
 • как да се доближите до желания резултат
 • как да визуализирате далечното, така че да мотивира съзнанието и да ви дърпа напред
 • как да зададете мащаба на амбициозна цел
 • с какви техники може да моделирате целия процес от поставяне на цел до получаване на резултат
 • как да повишите личната ефективност и мотивация
 • как да неутрализирате ограничения във вашите стъпки към целите ви
 • как да премахнете вътрешния си стрес, свързан с взимане на решения
 • как да синхронизирате целите и ценностите си
 • как да имате положителна промяна и взаимодействия с околния свят
 • как да формирате нови естетически умения и знания

 

Меглена Костова - вашият инструктор по Нейрографика

Художник, дипломиран инструктор по Нейрографика, изследовател, създател на МегАрт Център, курса “Отключи художника в теб” и метода “Рисувай с две ръце”.

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този уникален метод както в личния живот, така и вэв вашия бизнес.

Деветте алгоритъма в Нейрографиката

Курсът е част от цялостна програма за изучаване на този метод.

Програмата включва 9 алгоритъма,  изучавани в Нейрографиката, в които са включени 48 техники.  Усвояването им ви дава дълбока личностна трансформационна практика и техники и инструменти за управление на живота ви. 

Алгоритмите на Нейрографиката  са свързани с решаването на стратегически проблеми, с решаването на комуникационни казуси, с техники за моделиране на личността, с концепция и реализиране на целите, с решаването на казуси и постигане на резултати, с освобождаването от ограничения, с хармонизиране на личността и психологическия комфорт, със свързване с енергията вътре в нас и с вселенските ресурси.

Алгоритъм №1 Базов алгоритъм – Ползвател
Алгоритъм №2 Базов алгоритъм – НейроКомпозиция
Алгоритъм №3 Базов алгоритъм – НейроЦвят
Алгоритъм №4 НейроСкици
Алгоритъм №5 НейроМандали
Алгоритъм №6 НейроЧовек
Алгоритъм №7 НейроКомуникация
Алгоритъм №8 НейроЦел
Алгоритъм №9 НейроВреме

Да рисуваме!