fbpx
Настоящ статус
Не е записан
Цена
270 лв.

НейроКомуникации - Алгоритъм 7 в Нейрографиката

По време на обучението ще се научим как да моделираме взаимоотношенията, от които се нуждаем в живота си.

НейроКомуникации е един от девете сертифицирани курса в Нейрографиката. Курсът се преподава и накрая получавате сертификат на ниво Позвател за разрешаване на лични промени и е без право на преподаване.

Нейрографиката/Неврографиката на взаимоотношенията се отнася за всичко – за близки хора, за партньори, за родители, околната среда, парите, колегите, работата и т.н.  Алгоритъм НейроКомуникации е подход към въпросите на отношенията между нас и света, чрез графично представяне, визуализация. Този Алгоритъм е много ефективен за разрешаване на междуличностни проблеми.

Всички общуваме с други хора – и всички го правим по различни начини. Всяка комуникация (влизането в контакт с някого или нещо) се осъществява в съответствие с моделите, изградени от ума. Всеки от нас има набор от формирани вярвания за отношенията и определени преживявания, на база на които предполага и създава свои нагласи и има формирани решения. Нейрографиката ни позволява да работим със система от взаимоотношения чрез моделиране на невронните връзки по такъв начин, че да формират необходимите условия за бъдеща добра комуникация.  Тук ще видите нов път към връзките, взаимоотношенията и средата, в която живеете.

Нейрографиката е модерен, креативен и ефективен метод за разпознаване на вътрешното ви състояние, премахване на ограниченията и отключване на потенциала ви. Използвайки най-простите форми и линии, ние общуваме директно с подсъзнанието си. Преобразуваме лесно и естествено връзката си с външния свят.

За кого е този курс

 • За тези, които се интересуват от намиране на нови партньорства и изграждане на ново качество на комуникациите
 • За тези, които искат да разплетат заплитането от минали връзки
 • За тези, които се стремят към хармония на вътрешния свят и външните прояви

В този курс ще научите:

 • как да създавате позитивни сценарии във взаимоотношенията
 • как да се развивате и да получавате връзката/взаимоотношенията, към които се стремите
 • кой кой е в общуването
 • как можете да формирате образ на желаните партньори
 • как да управлвявате конфликти от А до Я
 • как да повишите качеството на общуването си
 • как да влияете на разрешаване на дисбаланси във взаимоотношенията
 • какви комуникационни структури има

След курса ще можете самостоятелно:

 • да анализирате и моделирате обичайните модели в отношенията
 • да разработвате продуктивни стратегии във взаимоотношенията
 • да хармонизирате намеренията и поведението си

Меглена Костова – вашият инструктор по Нейрографика

Художник, дипломиран инструктор по Нейрографика, изследовател, създател на МегАрт Център, курса “Отключи художника в теб” и метода “Рисувай с две ръце”.

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този уникален метод както в личния живот, така и във вашия  бизнес.

Деветте алгоритъма в Нейрографиката

Курсът е част от цялостна програма за изучаване на този метод.

Програмата включва 9 алгоритъма, изучавани в Нейрографиката, в които са включени 48 техники.  Усвояването им ви дава дълбока личностна трансформационна практика и техники и инструменти за управление на живота ви. 

Алгоритмите на Нейрографиката  са свързани с решаването на стратегически проблеми, с решаването на комуникационни казуси, с техники за моделиране на личността, с концепция и реализиране на целите, с решаването на казуси и постигане на резултати, с освобождаването от ограничения, с хармонизиране на личността и психологическия комфорт, със свързване с енергията вътре в нас и с вселенските ресурси.

Алгоритъм №1 Базов алгоритъм – Ползвател
Алгоритъм №2 Базов алгоритъм – НейроКомпозиция
Алгоритъм №3 Базов алгоритъм – НейроЦвят
Алгоритъм №4 НейроСкици
Алгоритъм №5 НейроМандали
Алгоритъм №6 НейроЧовек
Алгоритъм №7 НейроКомуникация
Алгоритъм №8 НейроЦел
Алгоритъм №9 НейроВреме

Да рисуваме!