fbpx
Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
320 лв.

НейроЧовек. Aлгоритъм 6 на Нейрографиката

Очакват ви основните знания и умения в Нейрографиката и едно удивително пътешествие във вътрешния ви свят!

▶ курса се провежда онлайн и пълен достъп до всички видео уроци
😄 метода е достъпен за всеки, не се изискват специални умения
✏️ необходимо е само да си набавите две дебелини черни маркери и цветни моливи
👉 можете да започнете веднага след като се регистрирате
📌 всеки работи със собствено темпо и в удобно за вас време
▶ курса включва 6 въвеждащи урока и 4 видео урока по 120 минути
📝 получавате 2 супервизии с видео обратна връзка след предаване на задания 
👩 не сте сами в обучението – всеки четвъртък, имате среща с Мега, отговаря на вашите въпроси
🎓 накрая получавате международен сертификат от Института по психологоя на творчеството

За да участвате в този курс, препоръчително е да сте преминали трите базови курса - Алготиритъм 1, 2 и 3 на Нйрографиката! Курсът се преподава на ниво Ползвател за разрешаване на лични промени и е без право на преподаване

Трябва сами да определите бъдещето си, в противен случай други ще го направят вместо вас. Описвайте чрез изображения, впечатлявайте, вдъхновете се, предвидете и създайте.
Уникален авторски курс за овладяване на Нейрографиката на експертно ниво. Техники, за които никога не сте предполагали, че съществуват.

Всеки има цели независимо в каква възраст или ситуация е, но не всеки има резултати.

Цел на курса

Курсът “НейроЧовек на бъдещето” е шестият алгоритъм в Нейрографиката. Тук изучаваме много интересни техники за разширяване на съзнанието и определяме визия и перспективи,  рязко повишаваме нивото на личната мотивация. Техники за трансформиране на желанието, сила на намерението и концентрация на волята.

В курса “НейроЧовек”  (Човек Метамадерн) ние споделяме с вас знания и инструменти за това как да бъдем човек на бъдещето, как да бъдем личност, как да изготвим модел на себе си, така че всеки да има свой собствен потенциал за развитие и структуриране на фина енергия. Всъщност ние създаваме енергиен двойник в нашето бъдеще.

Метамодернът е ерата на щастливия човек. Това е периодът на актуализираната личност, живееща в независимо изграден свят, създавайки свои полюси на социално привличане. Задачата на новия човек е да изгради собствена ценностно-семантична вселена и да разработи свои собствени социални норми. Човекът на метамодерна получава ново ниво на свобода – това е така наречената положителна свобода. Той самостоятелно изгражда своите идентичности, рисува своеобразна карта на идентичностите – културна, национална – както и карта на своите движения. Той не зависи от външните обстоятелства, историческите, социалните, културните условия, той е продукт на собственото си творение, на собствените му избори, на собственото си отношение към живота.

Този курс е за всеки:

  • който иска лесно да се придвижи в бъдещето и е узрял за мощен живот 
  • който иска да се научи и подготви за това бъдеще, което вече е дошло 
  • който иска да започне да живее свободния си живот
  • да може да бъде човек от настоящето,  да бъде истински
  • иска бързо да се адаптира към текущите промени
  • който се интересува от човешката природа и своята същност
  • изследовател на Нейрографиката, който иска качествено да разшири инструментите в нейрографическото рисуване.
  • който не се страхува от предизвикателството да научи нови неща

Metamodern – нова ера на бъдещето​​. Ние потвърждаваме, казва Павел Пискарьов, че са дошли нови времена. Човекът става все по-свободен. Той свободно преминава границите, свободно сменя професиите, свободно избира своя срок на живот, свободно избира духовен живот, който не е обвързан с никакви посредници. Това е нашето бъдеще.

282697029_722551485863415_7799550443724431117_n

Меглена Костова - вашият инструктор по Нейрографика

Художник, дипломиран инструктор по Нейрографика, изследовател, създател на МегАрт Център, курса “Отключи художника в теб” и метода “Рисувай с две ръце”. 

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този уникален метод както в личния живот, така и във вашия бизнес.

Вече няколко години помагам на много хора да променят живота си с този красив и новаторски метод. 🌈 Научете повече за Нейрографиката 

Курсът е част от цялостна програма за изучаване на този метод.
Програмата включва 9 алгоритъма, изучавани в Нейрографиката, в които са включени 48 техники. Усвояването им ви дава дълбока личностна трансформационна практика и техники и инструменти за управление на живота ви.
 
 

Алгоритмите на Нейрографиката са свързани с решаването на стратегически проблеми, с решаването на комуникационни казуси, с техники за моделиране на личността, с концепция и реализиране на целите, с решаването на казуси и постигане на резултати, с освобождаването от ограничения, с хармонизиране на личността и психологическия комфорт, със свързване с енергията вътре в нас и с вселенските ресурси.

 

 

Да рисуваме!