fbpx
Настоящ статус
Не е записан
Цена
щ.д.270 лв.

НейроМандали - Алгоритъм 5 в Нейрографиката

В този алгоритъм  ще научим за енергията на мандалите в съчетание с Нейрографиката – едно удивително знание, чрез което можем да заредим с мощна енергия реалността си!

За да изучавате НейроМандали, препоръчително е да сте преминали трите базови курса - Алготиритъм 1, 2 и 3 на Нйрографиката! Курсът се преподава на ниво Позвател за разрешаване на лични промени и е без право на преподаване.

Курсът НейроМандали е петият алгоритъм в Нейрографиката. Тук изучавате основни принципи и закони при рисуването на 7 -степенната мандала, с която правим мощна хармонизация по актуални за вас теми.

Ще научите как да създадете НейроМандала – уникална индивидуална работа, която не може да се повтори, тъй като ще бъде изградена върху уникалността и характеристиките на вашата личност, душа и вашия житейски опит. Ние хармонизираме себе си, хармонизираме отношенията си със света. Активираме нови невронни връзки, за да създадем пълноценен и изобилен живот.

Ще откриете мощната вътреша енергия и потенциал за развитие и в допълнение ще получите невероятно красива картина, която ще работи във вашия дом, апартамент, офис за вас и вашата среда чрез активиране на огледални невронни връзки. И мандалата на изобилието може да бъде създадена като подарък за вашите близки или приятели. Можете да работите чрез този уникален алгоритъм всеки път, когато ви е нужна сила, увереност и хармония. Стартирайте изобилие в живота си!

Нейрографическата мандала – това е много фин, усърден процес на създаване на смисъл, благоденствие и хармония в живота.

Този курс е за всеки:

  • който обича да рисува и в същото време да облича със смисъл и енергия своите творения
  • който иска да разбере защо мандлата е енергийна рисунка
  • който иска да овладее нов метод за познание и трансформация на себе си и света
  • който иска да открие нови възможности и ресурси в живота си, създавайки нови невронни връзки

Какво ще научим в курса:

  • ще  открием  7 нива на съзнание и как да ги използваме в 7-степенната мандала
  • ще заредим мандалата със необходимите сили, като визуализираме източника на ресурсите на нашата родова памет
  • варианти и взаимодействия на мандали
  • ще съчетаем ресурсите и потенциала ни, променяйки реалността на съзнанието
  • ще създаваме композиции от мандали в съответствие с обстоятелствата, свързвайки ги в един образ на субективната реалност

Деветте алгоритъма в Нейрографиката

Курсът е част от цялостна програма за изучаване на този метод.

Програмата включва 9 алгоритъма, изучавани в Нейрографиката, в които са включени 48 техники.  Усвояването им ви дава дълбока личностна трансформационна практика и техники и инструменти за управление на живота ви. 

Алгоритмите на Нейрографиката  са свързани с решаването на стратегически проблеми, с решаването на комуникационни казуси, с техники за моделиране на личността, с концепция и реализиране на целите, с решаването на казуси и постигане на резултати, с освобождаването от ограничения, с хармонизиране на личността и психологическия комфорт, със свързване с енергията вътре в нас и с вселенските ресурси.

Алгоритъм №1 Базов алгоритъм – Ползвател
Алгоритъм №2 Базов алгоритъм – НейроКомпозиция
Алгоритъм №3 Базов алгоритъм – НейроЦвят
Алгоритъм №4 НейроСкици
Алгоритъм №5 НейроМандали
Алгоритъм №6 НейроЧовек
Алгоритъм №7 НейроКомуникация
Алгоритъм №8 НейроЦел
Алгоритъм №9 НейроВреме

Да рисуваме!