fbpx
Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
320 лв.

НейроМандали - Алгоритъм 5 в Нейрографиката

В този алгоритъм  ще научим за енергията на мандалите в съчетание с Нейрографиката – едно удивително знание, чрез което можем да заредим с мощна енергия реалността си!

▶ курса се провежда онлайн и пълен достъп до всички видео уроци
😄 метода е достъпен за всеки, не се изискват специални умения
✏️ необходимо е само да си набавите две дебелини черни маркери и цветни моливи
👉 можете да започнете веднага след като се регистрирате
📌 всеки работи със собствено темпо и в удобно за вас време
▶ курса включва 6 въвеждащи урока и 4 видео урока по 120 минути
📝 получавате 2 супервизии с видео обратна връзка след предаване на задания 
👩 не сте сами в обучението – всеки четвъртък, имате среща с Мега, отговаря на вашите въпроси
🎓 накрая получавате международен сертификат от Института по психологоя на творчеството

За да изучавате НейроМандали, препоръчително е да сте преминали трите базови курса - Алготиритъм 1, 2 и 3 на Нйрографиката! Курсът се преподава на ниво Позвател за разрешаване на лични промени и е без право на преподаване.

Трябва сами да определите бъдещето си, в противен случай други ще го направят вместо вас. Описвайте чрез изображения, впечатлявайте, вдъхновете се, предвидете и създайте.
Уникален авторски курс за овладяване на Нейрографиката на експертно ниво. Техники, за които никога не сте предполагали, че съществуват.

Всеки има цели независимо в каква възраст или ситуация е, но не всеки има резултати.

Курсът НейроМандали е петият алгоритъм в Нейрографиката. Тук изучавате основни принципи и закони при рисуването на 7-степенната мандала, с която правим мощна хармонизация по актуални за вас теми.

Ще научите как да създадете НейроМандала – уникална индивидуална работа, която не може да се повтори, тъй като ще бъде изградена върху уникалността и характеристиките на вашата личност, душа и вашия житейски опит. Ние хармонизираме себе си, хармонизираме отношенията си със света. Активираме нови невронни връзки, за да създадем пълноценен и изобилен живот.

Ще откриете мощната вътреша енергия и потенциал за развитие и в допълнение ще получите невероятно красива картина, която ще работи във вашия дом, апартамент, офис за вас и вашата среда чрез активиране на огледални невронни връзки. И мандалата на изобилието може да бъде създадена като подарък за вашите близки или приятели. Можете да работите чрез този уникален алгоритъм всеки път, когато ви е нужна сила, увереност и хармония. Стартирайте изобилие в живота си!

Нейрографическата мандала – това е много фин, усърден процес на създаване на смисъл, благоденствие и хармония в живота.

Този курс е за всеки:

  • който обича да рисува и в същото време да облича със смисъл и енергия своите творения
  • който иска да разбере защо мандлата е енергийна рисунка
  • който иска да овладее нов метод за познание и трансформация на себе си и света
  • който иска да открие нови възможности и ресурси в живота си, създавайки нови невронни връзки

Какво ще научим в курса:

  • ще  открием  7 нива на съзнание и как да ги използваме в 7-степенната мандала
  • ще заредим мандалата със необходимите сили, като визуализираме източника на ресурсите на нашата родова памет
  • варианти и взаимодействия на мандали
  • ще съчетаем ресурсите и потенциала ни, променяйки реалността на съзнанието
  • ще създаваме композиции от мандали в съответствие с обстоятелствата, свързвайки ги в един образ на субективната реалност
282697029_722551485863415_7799550443724431117_n

Меглена Костова - вашият инструктор по Нейрографика

Художник, дипломиран инструктор по Нейрографика, изследовател, създател на МегАрт Център, курса “Отключи художника в теб” и метода “Рисувай с две ръце”. 

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този уникален метод както в личния живот, така и във вашия бизнес.

Вече няколко години помагам на много хора да променят живота си с този красив и новаторски метод. 🌈 Научете повече за Нейрографиката 

Курсът е част от цялостна програма за изучаване на този метод.
Програмата включва 9 алгоритъма, изучавани в Нейрографиката, в които са включени 48 техники. Усвояването им ви дава дълбока личностна трансформационна практика и техники и инструменти за управление на живота ви.
 
 

Алгоритмите на Нейрографиката са свързани с решаването на стратегически проблеми, с решаването на комуникационни казуси, с техники за моделиране на личността, с концепция и реализиране на целите, с решаването на казуси и постигане на резултати, с освобождаването от ограничения, с хармонизиране на личността и психологическия комфорт, със свързване с енергията вътре в нас и с вселенските ресурси.

 

 

Да рисуваме!