fbpx
Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
320 лв.

НейроКомпозиция - Алгоритъм №2 в Нейрографиката

В този алгоритъм  ще научим азбуката в  Нейрографиката, едно удивително пътешествие с трите геометрични фигури, с които можем да моделираме реалността си!

▶ курса се провежда онлайн и пълен достъп до всички видео уроци
😄 метода е достъпен за всеки, не се изискват специални умения
✏️ необходимо е само да си набавите две дебелини черни маркери и цветни моливи
👉 можете да започнете веднага след като се регистрирате
📌 всеки работи със собствено темпо и в удобно за вас време
▶ курса включва 6 въвеждащи урока и 4 видео урока по 120 минути
📝 получавате 2 супервизии с видео обратна връзка след предаване на задания 
👩 не сте сами в обучението – всеки четвъртък, имате среща с Мега, отговаря на вашите въпроси
🎓 накрая получавате международен сертификат от Института по психологоя на творчеството

За да участвате в този курс, препоръчително е да сте преминали Оснвен курс Ползвател - Алготиритъм 1 на Нейрографиката! Курсът се преподава на ниво Ползвател за разрешаване на лични промени и е без право на преподаване.

Трябва сами да определите бъдещето си, в противен случай други ще го направят вместо вас. Описвайте чрез изображения, впечатлявайте, вдъхновете се, предвидете и създайте.
Уникален авторски курс за овладяване на Нейрографиката на експертно ниво. Техники, за които никога не сте предполагали, че съществуват.

Всеки има цели независимо в каква възраст или ситуация е, но не всеки има резултати.

Запишете курс Нейрокомпозиция – алгоритъм №2 в Нейрографиката, за да получите знания как да моделирате реалността си с помощта на три основни фигури и една линия. След като го завършите, ще получите международен сертификат, умения и лични промени. И ако решите да продължите изучаването на метода в Института по психология на творчеството, тогава участието в този курс ще ви бъде отчетено.

Вече сте усвоили основния нейрографски алгоритъм (Алгоритъм за премахване на ограничения) в основен курс Ползвател на Нейрографиката и е време да преминете към режим на управление на реалността. Затова имаме в арсенала си на метода алгоритъм № 2 – Нейрокомпозиция. Моята препоръка е да преминете последователно първите три алгоритъма, които се явяват базовите знания в Нейрографиката. Следващите алгоритми вече могат да се вземат в произволен ред. Ако искате да преминете през всички алгоритми, трябва да знаете, че има специална пакетна цена, с която спестявате  цената на почтидва курса.

Този курс е за всеки

  • изследовател на Нейрографиката, който иска качествено да разшири инструментите в неврографското рисуване
  • който е готов да превключи съзнанието си към режима на моделиране, управление на реалността си,  да управлява житейски и бизнес ситуации с  композиционни решения
  • да научи базови композиционни принципи като: кривата на Фибоначи, симетрия, схема на третините
  • иска да  използва цветови и структурни модели за всяка от своите теми и по-добър ефект
  • който не се страхува от предизвикателството да научи нови неща
  • е готов да отключи твореца в себе си

Цел на курса:

Курсът Нейрокомпозицията е вторият по важност алгоритъм в този метод. Тук се изучава азбуката в Нейрографиката и как да моделирате темата в нейрографичната рисунка. Запознавате се с трите основни фигури – кръг, квадрат и триъгълник, и как точно да ги ползвате най ефективно.

Ключови знания:

  • геометричната азбука и енергиен заряд на фигурите
  • принципи на концептуалното рисуване
  • композиции от емоционални състояния
  • закони и модели на композицията
282697029_722551485863415_7799550443724431117_n

Меглена Костова - вашият инструктор по Нейрографика

Художник, дипломиран инструктор по Нейрографика, изследовател, създател на МегАрт Център, курса “Отключи художника в теб” и метода “Рисувай с две ръце”. 

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този уникален метод както в личния живот, така и във вашия бизнес.

Вече няколко години помагам на много хора да променят живота си с този красив и новаторски метод. 🌈 Научете повече за Нейрографиката 

Курсът е част от цялостна програма за изучаване на този метод.
Програмата включва 9 алгоритъма, изучавани в Нейрографиката, в които са включени 48 техники. Усвояването им ви дава дълбока личностна трансформационна практика и техники и инструменти за управление на живота ви.
 
 

Алгоритмите на Нейрографиката са свързани с решаването на стратегически проблеми, с решаването на комуникационни казуси, с техники за моделиране на личността, с концепция и реализиране на целите, с решаването на казуси и постигане на резултати, с освобождаването от ограничения, с хармонизиране на личността и психологическия комфорт, със свързване с енергията вътре в нас и с вселенските ресурси.

 

 

Да рисуваме!