fbpx

#6 - Не ти достига времето! Нарисувай си го!

Често искаме да направим неща, имаме планове… но времето не ни достига и докато отметнем задължения и преборим някои обстоятелства и …ни застигат нови. 

Как да спечелим врмеме за себе си, как да отделяме време за важни планове и цели, как да намерим време за медитация, четене, дори за сън или лежерно бездействие или време за да рисувате нейрографика и да решите свой проблем?.. 

 Използвайте метода Нейрографика и нарисувайте за себе си време и то ще се появи във вашето ежедневие, защото вие сте господар на живота си и подреждането на елементите, приоритетите и желанията в живота е ваше дело. С Нейрографикта работим за резултати – промени на чувства, ситуации и дори отговор на нуждата от време. 

Имаш проблем? Нарисувай си решението!

Аз да те науча как с рисунки на прости графични изображения , с правилата на метода Нейрографиката, да сбъдваш желанията си и да подобриш живота си.

Ако искаш:

  • да структурираш, хармонизираш и подреждаш вътрешния си свят
  • да откриеш нови хоризонти
  • да развиеш силните си страни и отвориш път за кариерното си развитие или своя талант
  • да откриеш силата на родословното си дърво
  • и много други лични и глобални теми, които да променят света

Аз съм Меглена Костова, вашият инструктор

Дипломиран инструктор  по Нейрографика в Института по психология на творчеството. Художник, изследовател, създател на МегАрт Център за творческо развитие, невероятните курсовe “Отключи худoжника в теб за 4 дни” и метода “Рисувай с две ръце”.

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този новаторски метод, както в личния живот, така и във вашия бизнес.

🖌️ Виж Курсове Нейрографика 
🌈 Влез в Клуб Мега Нейрографика

Да рисуваме!