fbpx

Отвори четирите врати на Любовта ❤️
с метода Нейрографика

Авторски уъркшоп, които ще се проведе в АТЕЛИЕТО на МегАрт Център

водещ Меглена Костова – инструктор по Нейрографика

Ако се обърнеш към любовта, да я приемеш, зареждаш и използваш – можеш да промениш света, в който живееш. Любовта присъства навсякъде – във взаимоотношенията, в работата, в нашите мисли и дела.
Тя не е свързана с условности, тя тече свободно от и около и през теб. Да обичаш и да даваш е начин да живеем истински щастлив.
С Нейрографиката можеш да активираш най-големия си потенциал – любовта, която откликва във всяка житейска ситуация. Така ще станеш творец на собствената си съдба, ще се освободиш емоционлана и физическка болка, ще можеш да живеем в хармония със себе си и света.
С метода Нейрографиката можеш съзидателно и осъзнато да моделираш живота си.

Този уъркшоп е за теб ако искаш

❤️  Да отвориш сърцето си за Любов
❤️  Да увеличиш силата на вибрациите, които излъчваш
❤️  Да дадеш на сърцето и ума си повече свобода
❤️  Да се научиш как да живееш в настоящия момент и да го изпълниш с щастие
❤️  Да се освободиш от страха и чувството за самота
❤️  Да се погрижиш за Любовта, като за дърво и да й позволиш да израсте с грижа
❤️  Да се свържеш с Вселенската любов
❤️  Да намериш път към Любовта

Заедно ще нарисуваме 4 мини нейрографични техники, с които да препрограмираш ежедневието си, за да си помогнеш да откриеш и усилиш енергията на любовта.

Направи тази крачка за своята любов.

📅 Кога: 6 февруари (понеделник)
🕗 Час: 18:00 часа В АТЕЛИЕТО, София ул. Вежен 14
💰 Цена 65 лв. в цената са включени всички материали

**всички активни членове на КЛУБ Мега Нейрографика имат – 20% отстъпка, пиши ни тук – m.me/megart.bg

Месечния абонамент в Клуб Мега Нейрографика ви дава с пълен достъп до уъркшопа “Как да си привлечем пари” и до огромна библиотека с авторски уъркшопи на Мега Костова, инструктор по Нейрографика, с много теми за личностно развитие, взаимоотношения, успех и разрешаване на проблеми.

Казвам се Меглена Костова​, на кратко Мега

Инструктор по Нейрографика,  художник, изследовател, създател на МегАрт Център за творческо развитие и създател на метода “Рисувай с две ръце”.

Имаш ли проблем? Нарисувай си решението!

С помощта на метода Нейрографика аз уча хората как с абстрактни рисунки и своето подсъзнание да могат да сбъдват желанията си!

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този новаторски метод, както в личния живот, така и във вашия бизнес.

🌈 Научете повече за Нейрографиката – www.megart.bg/nevrografika/

Как работи Нейрографиката:

В името на метода Нейрографика, може да го срещнете и като Неврографиката, са включени две думи: нейро/невро – мозъка и невроните връзки и графика – графични изображения. Това е метод, който с помощта на прости графични изображения ние създаваме нови неврони връзки по зададена предварително тема или казуса който искаме да разрешим с помощта на този метод. 

Това позволява да генерираш нови мисли и чувства, иновативни решения, да създадеш свой път, да заредиш нова програма в живота си, да минеш в състояние на вдъхновение и енергия.

За разлика от академичното рисуване, ние тук работим за саморазвитие. В нейрографичните рисунки, с нейролинии ние рисуваме живота си, семейството, работата, пътуванията, ежедневните и глобални цели.

Какво казват за Нейрографиката с Мега

Първоначално ме привлече красотата на картините, които видях. Дори не подозирах какво означават те и какво се случва с нас рисувайки. Но още след първите изречения в уъркшопа бях сигурна, че това идва при мен в точния момент. ❤️❤️❤️
Teddy Lisheva
Преди време бих казала съвсем случайно, но днес съм сигурна,че няма нищо случайно в този свят и метода е дошъл в живота ми точно, когато е трябвало. Разбрах за него от една колежка, тя ме "Зариби", за което съм и много благодарна! Благодаря и на Вас, че правите възможно да се докоснем до чудесата на Нейрографиката!😊
Nikolina Takvorian

Месечния абонамент в Клуб Мега Нейрографика ви дава с пълен достъп до уъркшопа “Как да си привлечем пари” и до огромна библиотека с авторски уъркшопи на Мега Костова инструктор по Нейрографика с много теми за личностно развитие, взаимоотношения, успех и разрешаване на проблеми.