fbpx

Присъствени курсове НейроКомпозиция и НейроЦвят

с ​Меглена Костова – инструктор по Нейрографика​

очаквайте нови дати

✅ 6 часа вдъхновяващо рисуване и теория с метода Нейрографика в среда с мотивирани и любопитни нейрографици и съпорт от вашия инструктор Меглена Костова

Курсът НейроKомпозиция е вторият по важност алгоритъм в метода Нейрографика. Тук се изучава азбуката в Нейрографиката и как да моделирате темата в нейрографичната рисунка. Запознавате се с трите основни фигури – кръг, квадрат и триъгълник, и как точно да ги ползвате най ефективно.

Всеки има цели независимо в каква възраст или ситуация е, но не всеки има резултати. 
ще станете по-умели в моделирането на живота

Ключови знания:

 • геометричната азбука и енергиен заряд на фигурите
 • принципи на концептуалното рисуване
 • композиции от емоционални състояния
 • закони и модели на композицията
 • курса е сертифициран от Института по психология на твoрчеството

Нейрографическата теория и практика има строги правила за да може резултатите от Нейрографиката да превърнат живота ви в успешен и щастлив трябва ясно да разберете как работи и какво да очаквате от метода.
Аз, Мега Костова съм тук, като инструктор на Института по психология на творчеството да отворя тази врата за вас и да ви помогна да усвоите необходимите знания.

Методът и техниките на Нейрографиката позволяват да генерирате нови мисли и чувства, иновативни решения, да създавате свой път, да заредите нова програма в живота си, да минете в състояние на вдъхновение и енергия и можете да прилагате към всеки аспект от живота си. Методът се основава на научните принципи на социологията, психологията, философията, емоционалната интелигентност, личностната мотивация.
**За да участвате в този курс, препоръчително е да сте преминали Основен курс Ползвател – Алготиритъм 1 на Нейрографиката.

📅 КОГА: 
🕗 ЧАС: 10:00-17:00 ч. в ателие МегАрт – София, ул Вежен 14
✍️ РЕГИСТРИРАЙ СЕ присъствен 370 лв.  или запази своето място с капаро 50 лв. https://courses.megart.bg/step/kupi-kaparo/
✍️ Материалите са осигурени
🎁 ще получите достъп и до всички видеоуроци Онлайн Курс  НейроКомпозиция

ЦЕНА НА ПРИСЪСТВЕН КУРС: 370 лв

Местата са ограничени, запази си място с капаро от 50 лв.

ВЗЕМИ двата сертифицирани курса за 592 лв вместо за 640 лв. ТУК

Открийте енергията на цветовете и дайте сила и посока на живота си.
Запишете курс Нейроцвят – алгоритъм №3 в Нейрографиката.
НейроЦвят е третият базов курс от сертифицираните 9 алгоритъма на метода в Нейрографиката!
Уникален курс за овладяване на Нейрографиката на експертно ниво. Техники, за които никога не сте предполагали, че съществуват. Аз, Мега Костова съм тук, като инструктор на Института по психология на творчеството да ви въведа в света на цветовете  и  да ви помогна да усвоите необходимите знания.

В курса Нейроцвят:

 • ще разбереш енергията и цветовете на 5-те стихии – огън, земя, метал, вода и дърво и как да ги използваш в метода нейрографика
  ще изследваш микро и макро пространството, човекът и Вселената
 • качествено ще разшириш инструментите в неврографското рисуване
 • ще изследваш събитията от живота си в призмата на модела 5 елемента
 • ще намериш достъп за контрол на състоянието на съзнанието, емоциите, тялото
 • ще стабилизираш личните си пространства като семейство, работа, взаимоотношения
 • ще разбереш как да постигаш на енергиен баланс 
 • със знанията за цветовете ще постигаш яснота, състояние на мир и сила
 • курса е сертифициран от Института по психология на тврчеството

Вселената има своя структура. Предлагам ти среща с модел на цялостно, универсално описание на структурата на Вселената и на целия съществуващ свят и на процесите, които протичат в човешкия живот.

Моделът на 5 елемента ни позволява да прогнозираме и най-малките промени в жизнените процеси – здраве, взаимоотношения, бизнес и предприемачество. Това не е всичко. Използвайки този модел, можем да получим описание на всяка система, нейните свойства, принцип на работа, естеството на вътрешните и външните напрежения и поведението й. Така можем да моделираме нашите ситуации и процеси. Не забравяйте, че вие рисувате истинския живот!

*Препоръчително е да сте преминали Основен курс Ползвател – Алгоритъм 1 и Алгоритъм 2 – НейроКомпозиция на Нейрографиката!

📅 КОГА: 
🕗  ЧАС: 10:00-17:00 ч. в ателие МегАрт – София, ул Вежен 14
✍️  Материалите са осигурени
🎁 ще получите достъп и до всички видеоуроци Онлайн Курс НейроЦвят

ЦЕНА НА ПРИСЪСТВЕН КУРС: 370 лв

Местата са ограничени, запази си място с капаро от 50 лв.

ВЗЕМИ двата сертифицирани курса за 592 лв вместо за 640 лв. ТУК

⭐ Специален Бонус за всеки, който заяви участие на присъствения Основен курс по Нейрографика! Бонус един безплатен авторски уъркшоп.

Какво включва ПРИСЪСТВЕНИЯ КУРС:
✅ 6 часа вдъхновяващо рисуване и теория с метода Нейрографика в среда с мотивирани и любопитни нейрографици и съпорт от вашия инструктор Меглена Костова
✅ Още в първата рисунка ще работите за разрешаване на свои каузи или проблем
✅ Всички материали са осигурени
✅ Както обичам да казвам – Елате с ръце в джобовете и си тръгнете със знания и умения за цял живот 🙂
✅ В процеса на работа веднага получавате обратна връзка с препоръки за действия в посока разрешаване на вашия казус. 
✅ Получавате достъп и до онлайн курса и може да го гледате многократно 
✅ След успешното завършване на курса получавате сертификат за Ползвател на метода Нейрографика

Какво казват за Нейрографиката с Мега

След успешно завършен първи курс () мога да се похваля, че почти всеки ден рисувам Асо Експрес тъй като поводи не липсват и съм изумена как това работи за мен. Сега вече си държа лист и черни маркери до мен на бюрото постоянно и само да усетя, че нещата отиват в посока, която не ми харесва, издрасквам за пет минути нещо и гледам как картината се променя (понякога не чудотворно, аз също има нужда да се понапъна, ама стават нещата!). И бързам да се гмурна във втори курс - НейроКомпозиция. А ето и първата ми композиция с кръгове преди и след супервизия при Мега. Чудна работа! 🌈
Zoya Аtanasova
Здравй Мега 🌸 Днеска приключих първия ми курс "НИВО ПОЗВАТЕЛ" при теб на живо в ателие , реално беше 2 дена, но имах чувството че мина за 2 часа ⏱ Толкова интензивно, че дори не се сетих за ядене. Друго е да е на живо, на мен лично много хубави неща се сбъднаха като присъствам при теб 🍀⬆️. Винаги има събития и резултати. Ще продължавам и другите курсове с теб Благодаря ти много 💖🤩 Горещо го препоръчвам курса при Мега 🥰👍 после ще кача и рисунките !!
Hadef Alabadi
" Препоръчвам с две ръце присъствения курс базово ниво! Ще получите море от допълнителна ценна информация от Мега на живо. Съвети, примери, идеи, и още много полезно знание."
Мега Нейрографика
В.В.