Присъствени курсове сертифицирани курсове Нейрографика

с Меглена Костова – инструктор по Нейрографика

Основен присъствен курс за начинаещи в метода Нейрографиката

25 и 26 май (събота и неделя)

курсът се провежда в два поредни дни – 6 часа вдъхновяващо рисуване и основно обучение в метода, в ателието, с Меглена Костова – инструктор по Нейрографика

Една от моите история на успех е излизането ми пред камера. Силно исках да го направя, но изпитвах ужас, притеснявах се как изглеждам, какво да кажа, думите се губеха и не идваха, не можех да дишам.

Вече знаех, че моята мисия е с помощта на метода Нейрографика да науча хората, който искат сами да постигат промени в живота си. Затова присъствието ми в онлайн пространството за мене беше много важно.

Още повече, имам прекрасен инструмент, метода Нейрогрфика, с който многократно съм си помагала да разрешавам проблемите си и да постигам целите си! Рисувах не една нейрографична рисунка. Премахвах едно по едно притесненията и ограничаващите ми вярвания, “че не мога”, “че не е за мен”, “че не съм достатъчно добра”… Сега може всеки да види разликата, как с лекота и удоволствие излизам на екран, обучавам, споделям, говоря пред камера с всички вас, обичам да го правя 🙂

Впечатляващото в метода Нейрографиката е, че ако имаш проблем, може да си нарисуваш решението! Това е уникален метод с който можеш да промениш качеството на живота си. Трябва ти ясна цел, рисуваш с прости графични изображения какво искаш да ти се случи за постигането на тази цел. Така препрограмираме нашето подсъзнание, а то ще помогне всичко това да се случи, и то по най добрия и лесен начин за теб. Решите ли да го изучите този метод, очаква ви удивително пътешествие на себепознание във вътрешния ви свят!

⭐ За да рисуваш Нейрографика, не се изискват специални умения или опит в рисуването. Само ти трябват два черни маркера и най обикновени цветни моливи. 

😀 Нейрографиката се разбира лесно. През цялото време ще ти показвам стъпка по стъпка. 

Адреса на ателието Мега Нейрографика: София, ул. Вежен 14  (карта)
📅 25 и 26 май (събота и неделя)

Какво включва ПРИСЪСТВЕНИЯ КУРС:
✅ 2 дни интензивно рисуване в група и с инструктор Мега Костова 
✅ възможност за непосредствено общуване и задаване на въпроси по време на практиките 
✅ Запознаване с четири алгоритъма, едни от най използваните в метода Нейрографика 
✅ Запознаване с всички правила и принципи, които правят метода работещ
✅ Още в първата рисунка ще работите за разрешаване на свои каузи или проблем
✅ Всички материали са осигурени
✅ Както обичам да казвам – Елате с ръце в джобовете и си тръгнете със знания и умения за цял живот 🙂
✅ В процеса на работа веднага получавате обратна връзка с препоръки за действия в посока разрешаване на вашия казус. 
✅ Получавате достъп и до онлайн курса и може да го гледате многократно 
✅ След успешното завършване на курса получавате сертификат за Ползвател на метода Нейрографика

 

ЦЕНА НА ПРИСЪСТВЕН КУРС: 370 лв

Местата са ограничени, запази си място с капаро от 50 лв.

⭐ Специален Бонус за всеки, който заяви участие на присъствения Основен курс по Нейрографика! Бонус един безплатен авторски уъркшоп.

Как работи Нейрографиката:

В името на метода Нейрографика, може да го срещнете и като Неврографиката, са включени две думи: нейро/невро – мозъка и невроните връзки и графика – графични изображения. Това е метод който с помощта на абстрактни рисунки ние създаваме нови неврони връзки по зададена предварително тема или казуса които искаме да разрешим с помощта на този метод. 

Това позволява да генерирате нови мисли и чувства, иновативни решения, да създавате свой път, да заредите нова програма в живота си, да минете в състояние на вдъхновение и енергия.

За разлика от академичното рисуване, ние тук работим за саморазвитие. В нейрографините рисунки, ние рисуваме живота си, семейството, работата, пътуванията, ежедневните и глобални цели.

Курс НейроКомпозиция. Алгоритъм 2 на Нейрографиката

очаквайте нови дати

✅ 6 часа вдъхновяващо рисуване и теория с метода Нейрографика в среда с мотивирани и любопитни нейрографици и съпорт от вашия инструктор Меглена Костова

Курсът НейроKомпозиция е вторият по важност алгоритъм в метода Нейрографика. Тук се изучава азбуката в Нейрографиката и как да моделирате темата в нейрографичната рисунка. Запознавате се с трите основни фигури – кръг, квадрат и триъгълник, и как точно да ги ползвате най ефективно.

Всеки има цели независимо в каква възраст или ситуация е, но не всеки има резултати. 

Ключови знания:

 • геометричната азбука и енергиен заряд на фигурите
 • принципи на концептуалното рисуване
 • композиции от емоционални състояния
 • закони и модели на композицията
 • курса е сертифициран от Института по психология на твoрчеството

Нейрографическата теория и практика има строги правила за да може резултатите от Нейрографиката да превърнат живота ви в успешен и щастлив трябва ясно да разберете как работи и какво да очаквате от метода.

Аз, Мега Костова съм тук, като инструктор на Института по психология на творчеството да отворя тази врата за вас и да ви помогна да усвоите необходимите знания.

Методът и техниките на Нейрографиката позволяват да генерирате нови мисли и чувства, иновативни решения, да създавате свой път, да заредите нова програма в живота си, да минете в състояние на вдъхновение и енергия и можете да прилагате към всеки аспект от живота си. Методът се основава на научните принципи на социологията, психологията, философията, емоционалната интелигентност, личностната мотивация.
**За да участвате в този курс, препоръчително е да сте преминали Основен курс Ползвател – Алготиритъм 1 на Нейрографиката.

📅 КОГА: очаквайте нови дати
🕗 ЧАС: 10:00-17:00 ч. в ателие МегАрт – София, ул Вежен 14
✍️ РЕГИСТРИРАЙ СЕ присъствен 370 лв. или запази своето място с капаро 50 лв. https://courses.megart.bg/step/kupi-kaparo/
✍️ Материалите са осигурени
🎁 ще получите достъп и до всички видео уроци от Онлайн Курс НейроКомпозиция

ЦЕНА НА ПРИСЪСТВЕН КУРС: 370 лв

Местата са ограничени, запази си място с капаро от 50 лв.

ВЗЕМИ Двата сертифицирани курса Алгоритъм 2. нейрокомпозиция и Алгоритъм 3. Нейроцвят за 592 лв вместо за 640 лв. ТУК

Курс НейроЦвят. Алгоритъм 2 на Нейрографиката

очаквайте нови дати

✅ 6 часа вдъхновяващо рисуване и теория с метода Нейрографика в среда с мотивирани и любопитни нейрографици и съпорт от вашия инструктор Меглена Костова

Открийте енергията на цветовете и дайте сила и посока на живота си.

НейроЦвят е третият базов курс от сертифицираните 9 алгоритъма на метода в Нейрографиката!
Уникален курс за овладяване на Нейрографиката на експертно ниво. Ще научите техники, за които никога не сте предполагали, че съществуват.

Аз, Мега Костова съм тук, като инструктор на Института по психология на творчеството да ви въведа в света на цветовете  и  да ви помогна да усвоите необходимите знания.

В курса Нейроцвят:

 • ще разбереш енергията и цветовете на 5-те стихии – огън, земя, метал, вода и дърво и как да ги използваш в метода нейрографика
 • ще изследваш микро и макро пространството, човекът и Вселената
 • качествено ще разшириш инструментите в неврографското рисуване
 • ще изследваш събитията от живота си в призмата на модела 5 елемента
 • ще намериш достъп за контрол на състоянието на съзнанието, емоциите, тялото
 • ще стабилизираш личните си пространства като семейство, работа, взаимоотношения
 • ще разбереш как да постигаш на енергиен баланс 
 • със знанията за цветовете ще постигаш яснота, състояние на мир и сила
 • курса е сертифициран от Института по психология на тврчеството

Вселената има своя структура. Предлагам ти среща с модел на цялостно, универсално описание на структурата на Вселената и на целия съществуващ свят и на процесите, които протичат в човешкия живот.

Моделът на 5 елемента ни позволява да прогнозираме и най-малките промени в жизнените процеси – здраве, взаимоотношения, бизнес и предприемачество. Това не е всичко. Използвайки този модел, можем да получим описание на всяка система, нейните свойства, принцип на работа, естеството на вътрешните и външните напрежения и поведението й. Така можем да моделираме нашите ситуации и процеси. Не забравяйте, че вие рисувате истинския живот!

*Препоръчително е да сте преминали Основен курс Ползвател – Алгоритъм 1 и Алгоритъм 2 – НейроКомпозиция на Нейрографиката!

 

📅 КОГА: очаквайте нови дати

🕗  ЧАС: 10:00-17:00 ч. в ателие МегАрт – София, ул Вежен 14
✍️  Материалите са осигурени
🎁  ще получите достъп и до всички видео уроци от Онлайн Курс НейроЦвят

ЦЕНА НА ПРИСЪСТВЕН КУРС: 370 лв

Местата са ограничени, запази си място с капаро от 50 лв.

ВЗЕМИ Двата сертифицирани курса Алгоритъм 2. нейрокомпозиция и Алгоритъм 3. Нейроцвят за 592 лв вместо за 640 лв. ТУК

Изучаването на метода Нейрографика винаги започва от първия курс за начинаещи – Основен Курс Ползвател – Алгоритъм 1.

Стартирай сега своята промяна и успех.

За по-обширни знания и умения за справяне с нещата от живота  – може да изберете между Базов пакет от първите 3 курса или МЕГА Пакет от девет курса Нейрографика, в които влиза и Основния курс Алгоритъм 1:

Основен курс Нейрографика за начинаещи. Алгоритъм 1

Метода Нейрографика започва да се изучава от Основен курс – Ползвател на Нейрографиката. Ще научиш техники, правилата и принципите на метода. 

Още от Основния курс  ще можеш да прилагаш метода за желани промени в живота си – постигане на цели, подобряване на взаимоотношения, справяне с емоционални състояния.

Базов Пакет – 3 курса Нейрографика

Може да изберете трите базови курса. с които ще придобиете необходимите базови знания и техники за да решавате почти всички ваши казуси с метода Нейрографика. 

С първи алгоритъм започва изучаването на метода Нейрографика. Ще се запознаете с една техника за разкриване на намерението и три техники за премахване на ограниченията. 

Тук се изучава азбуката в Нейрографиката и как да моделираме темата в нейрографичната рисунка. Запознавате се с трите основни фигури – кръг, квадрат и триъгълник, и как точно да ги ползваме най-ефективно.

Курса НейроЦвят е третият по важност алгоритъм в Нейрографиката. Тук се изучава как да ползвате енергията на цветовете в нейрографичната рисунка и това да допринесе повече и в желаните резултати. отговори, успехи.

МЕГА КУРС – пакет от 9-те курса Нейрографика

Девет  са всички курсове и  Алгоритми в метода Нейрографика  • №1 Основен ПОЛЗВАТЕЛ • №2 НейроКомпозиция • №3 НейроЦвят • №4 НейроСкици • №5 НейроМандали • №6 НейроЧовек • №7 НейроКомуникация • №8 НейроЦели • №9 НейроВреме. 

Всеки курс включва от четири до осем техники и предоставят всякакви инструменти и насоки за решаване на житейски ситуации, взаимоотношения и цели. Всеки преминал успешно 9-те Алгоритъма получава сертификат като Ползвател на метода Нейрографика от Института по Психология на творчеството.
повече за пакета>>

Да се рисува Нейрографика е достъпно за всeки

Аз съм Мега Костова – вашият инструктор по Нейрографика,

Художник, дипломиран инструктор, специалист и естетически коуч по Нейрографика, изследовател, създател на МегАрт Център, курса “Отключи художника в теб” и метода “Рисувай с две ръце”. ⭐ Нейрографика е метод за самопомощ ⭐ Работи се лесно и приятно ⭐ Не е необходимо да имаш специални умения по рисуване ⭐ Стани творец на живота си с метода Нейрографика.  

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този уникален метод както в личния живот, така и във вашия бизнес.

 🌈 Научете повече за Нейрографика

Какво казват за Нейрографика с Мега

Здравй Мега 🌸 Днеска приключих първия ми курс "НИВО ПОЗВАТЕЛ" при теб на живо в ателие , реално беше 2 дена, но имах чувството че мина за 2 часа ⏱ Толкова интензивно, че дори не се сетих за ядене. Друго е да е на живо, на мен лично много хубави неща се сбъднаха като присъствам при теб 🍀⬆️. Винаги има събития и резултати. Ще продължавам и другите курсове с теб Благодаря ти много 💖🤩 Горещо го препоръчвам курса при Мега 🥰👍 после ще кача и рисунките !!
Hadef Alabadi
Препоръчвам с две ръце присъствения курс базово ниво! Ще получите море от допълнителна ценна информация от Мега на живо. Съвети, примери, идеи, и още много полезно знание.
Мега Нейрографика
В.В.
Това е моята първа нейрографика от първи алгоритъм "Разкриване на намерение ". Имах съпротивления докато рисувах. Различни емоции и картини изскачаха на повърхността. Едва я завърших и определено не ми хареса. Днес получих и първата си супервизия от Мега, където получих много положителна обратна връзка, макар (явно подсъзнателно, според моите чувства и нагласи) да очаквах доста по-критични насоки.Благодаря, Мега 🙏 С радост искам да споделя, че след първата си ( тази ) рисунка открих пречките и блокажите си, продължих да рисувам и към днешна дата самонаблюдавам огромни креативни промени и рисунките ми драстично се промениха, вече ми харесват.❤️
Hadef Alabadi
Здравейте. Споделям две НГ от базово ниво. Първата е по алгоритъм АСО 2, втората е АСО експрес. И двете са на една и съща болезнена за мен тема... Имам случвания и първи стъпки в разрешаването на казуса, по който рисувах. Нейрографиката работи, независимо от това дали вярваме, можем и действаме... Благодаря, Мега. Продължавам смело напред със следващият курс. Рисувайте и вярвайте!
Diana Boneva