fbpx

Основен присъствен курс за начинаещи по метода Нейрографиката

28 и 29 януари 2023 – София

25 и 26 февруари 2023 – София

с ​Меглена Костова – инструктор по Нейрографика​

Една от моите история на успех е излизането ми пред камера. Силно исках да го направя, но изпитвах ужас, притеснявах се как изглеждам, какво да кажа, думите се губеха и не идваха, не можех да дишам.

Вече знаех, че моята мисия е с помощта на метода Нейрографика да науча хората, който искат сами да постигат промени в живота си. Затова присъствието ми в онлайн пространството за мене беше много важно.

Още повече, имам прекрасен инструмент, Нейрогрфиката която многократно ми е помагала да разрешавам проблемите си и да постигам целите си! Рисувах, не една нейрографична рисунка. Премахвах едно по едно притесненията и ограничаващите ми вярвания, “че не мога”, “че не е за мен”, “че не съм достатъчно добра”… Сега може всеки да види разликата, как с лекота и удоволствие излизам на екран, обучавам, споделям, говоря пред камера с всички вас, обичам да го правя 🙂

Впечатляващото в метода Нейрографиката е, че ако имаш проблем, може да си нарисуваш решението! Това е уникален метод с който можеш да промениш качеството на живота си. Трябва ти ясна цел, рисуваш с прости графични изображения какво искаш да ти се случи за постигането на тази цел. Така препрограмираме нашето подсъзнание, а то ще помогне всичко това да се случи, и то по най добрия и лесен начин за теб. Решите ли да го изучите този метод, очаква ви удивително пътешествие на себепознание във вътрешния ви свят!

⭐ За да рисуваш Нейрографика, не се изискват специални умения или опит в рисуването. Само ти трябват два черни маркера и най обикновени цветни моливи. 

😀 Нейрографиката се разбира лесно. През цялото време ще ти показвам стъпка по стъпка. 

Адреса на ателието Мега Нейрографика: София, ул. Вежен 14  (карта)
📅 на28 и 29  януaри 2023 от oт 10:00 до 17:00 часа. 

📅 24 и 25 февруари 2023  т 10:00 до 17:00 часа. 

Какво включва ПРИСЪСТВЕНИЯ КУРС:
✅ 2 дни интензивно рисуване в група и с инструктор Мега Костова 
✅ възможност за непосредствено общуване и задаване на въпроси по време на практиките 
✅ Запознаване с четири алгоритъма, едни от най използваните в метода Нейрографика 
✅ Запознаване с всички правила и принципи, които правят метода работещ
✅ Още в първата рисунка ще работите за разрешаване на свои каузи или проблем
✅ Всички материали са осигурени
✅ Както обичам да казвам – Елате с ръце в джобовете и си тръгнете със знания и умения за цял живот 🙂
✅ В процеса на работа веднага получавате обратна връзка с препоръки за действия в посока разрешаване на вашия казус. 
✅ Получавате достъп и до онлайн курса и може да го гледате многократно 
✅ След успешното завършване на курса получавате сертификат за Ползвател на метода Нейрографика

 

ЦЕНА НА ПРИСЪСТВЕН КУРС: 370 лв

Местата са ограничени, запази си място с капаро от 50 лв.

⭐ Специален Бонус за всеки, който заяви участие на присъствения Основен курс по Нейрографика! Бонус един безплатен авторски уъркшоп.

Как работи Нейрографиката:

В името на метода Нейрографика, може да го срещнете и като Неврографиката, са включени две думи: нейро/невро – мозъка и невроните връзки и графика – графични изображения. Това е метод който с помощта на абстрактни рисунки ние създаваме нови неврони връзки по зададена предварително тема или казуса които искаме да разрешим с помощта на този метод. 

Това позволява да генерирате нови мисли и чувства, иновативни решения, да създавате свой път, да заредите нова програма в живота си, да минете в състояние на вдъхновение и енергия.

За разлика от академичното рисуване, ние тук работим за саморазвитие. В нейрографините рисунки, ние рисуваме живота си, семейството, работата, пътуванията, ежедневните и глобални цели.

 

mega-l

Да се рисува Нейрографика е достъпно за всички. Аз съм Меглена Костова и ще се радвам да стана твоя инструктор по Нейрографика!

По образование съм художник и преподавател, педагог и методист.   Създател съм на МегАрт Център за творчески занимания, курса “Отключи художника в теб” в които откривам скрития творец в нас и Развивам метода “Рисувай с две ръце” в която балансираме логичното и творческо мислене. Така се превърнах в изследовател на творческия ни потенциал, което също е заложено в метода Нейрографика.  

Обичам да творя и знам, че мисията ми е да помогна на всеки, които е забравил да прави това. 

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този уникален метод както в личния живот, така и във вашия бизнес.

Какво казват за Нейрографиката с Мега

Здравй Мега 🌸 Днеска приключих първия ми курс "НИВО ПОЗВАТЕЛ" при теб на живо в ателие , реално беше 2 дена, но имах чувството че мина за 2 часа ⏱ Толкова интензивно, че дори не се сетих за ядене. Друго е да е на живо, на мен лично много хубави неща се сбъднаха като присъствам при теб 🍀⬆️. Винаги има събития и резултати. Ще продължавам и другите курсове с теб Благодаря ти много 💖🤩 Горещо го препоръчвам курса при Мега 🥰👍 после ще кача и рисунките !!
Hadef Alabadi
" Препоръчвам с две ръце присъствения курс базово ниво! Ще получите море от допълнителна ценна информация от Мега на живо. Съвети, примери, идеи, и още много полезно знание."
Мега Нейрографика
В.В.
Първоначално ме привлече красотата на картините, които видях. Дори не подозирах какво означават те и какво се случва с нас рисувайки. Но още след първите изречения в уоркшопа бях сигурна, че това идва при мен в точния момент. ❤️❤️❤️
Teddy Lisheva
Рисувам нейрографика, защото е много увлекателно и приятно за мен. Аз също попаднах НЕслучайно на един от безплатните уоркшопи на Меги, реших да се включа от интерес и наистина се увлякох ... Вече имам 9 нейрографики. Аз съм творец и винаги съм се интересувал от влиянието на собствените мисли в/у собствения ни живот ... Нейрографика е естественото продължение на това 🙂
Павлина Аладжова
Преди време бих казала съвсем случайно, но днес съм сигурна,че няма нищо случайно в този свят и метода е дошъл в живота ми точно, когато е трябвало. Разбрах за него от една колежка, тя ме "Зариби", за което съм и много благодарна! Благодаря и на Вас, че правите възможно да се докоснем до чудесата на Нейрографиката!😊
Nikolina Takvorian