fbpx

Основен курс Ползвател. Алгоритъм №1 в Нейрографиката

Какво е Нейрографиката? Имаш проблем? Нарисувай си решението! С този уникален метод можете да промените в положителна посока живота си, чрез рисунки на прости графични изображения. Очакват ви основните знания и умения в Нейрографиката и едно удивително пътешествие във вътрешния ви свят!

⭐ За да рисувате Нейрографика, не се изискват специални умения или опит в рисуването.

😀 Нейрографиката се разбира лесно и няма възрастова граница.

Стартирайте ОНЛАЙН курс Основи на  Нейрографика с Мега 

В Основния курс по Нейрографика получаваш най-важните правила и принципи за да може метода да работи ефикасно за теб за разрешаването на твои лични казуси и проблеми.

Курса се провежда в онлайн платформа и включва:
✅ Създаване на ваш Личен профил в платформата, където се съхраняват видео уроците, заданията и супервизите.
✅ Курса включва четири видео урока, всеки по два часа
✅ Можете да ги гледате в удобно за вас време и ваше темпо
✅ Първия урок е онлайн на живо
✅ На всяко предадено задание имате обратна връзка с препоръки
✅ След завършването получавате сертификат от Института по психология на творчеството.

 

ЦЕНА НА ОНЛАЙН КУРС: 270 лв

СТАРТИРАМЕ НА 11 май 2022
Основен сертифициран курс Ползвател по Нейрографиката на живо – ПРИСЪСТВЕН с Меглена Костова. Курса ще се проведе в Мегарт център на ул. Вежен 14 
на 14  и  15  май от oт 10:00 до 17:00 часа. 
Ще имате невероятната възможност за двудневно гмурване в Нейрографикта, рисуване и общуване в група заедно с Мега, инструктор – на един поглед растояние!

Курса се провежда в ПРИСЪСТВЕНО и включва:
✅ 2 дни интензивно рисуване в група и с инструктор – невероятно изживяване и възможност за непоседствено общуване 
✅ В курса ще научите и приложите алгоритми и техники по метода Нейрографика
✅ Още в първата рисунка ще работите за разрешаване на свои каузи
✅ Елате с ръце в джобовете и си тръгнете с знания и умения за цял живот
✅ Веднага получите супервизия – обратна връзка с препоръки за вашите рисунки
✅ В края на втория ден получавате сертификат за Ползвател на Нейрографика от Института по психология на творчеството.

ЦЕНА НА ПРИСЪСТВЕН КУРС: 310 лв

Специален Бонус за всеки, който заяви участие на присъствения Основен курс по Нейрографика! Един безплатен месец в КЛУБ Мега Нейрографика и достъп до записите на първия курс.

(запазете си място с капаро от 50 лв. и остатъка от сумата 260 лв може да платите на място на 14 май 2022)

Във връзка с ковид обстановката местата са силно ограничени.

Как работи Нейрографиката:

Методът и техниките на Неврографиката позволяват да генерирате нови мисли и чувства, иновативни решения, да създавате свой път, да заредите нова програма в живота си, да минете в състояние на вдъхновение и енергия и накрая да откриете удоволствие и удовлетворение, откривайки таланта на художника в себе си.

 

За разлика от академичното рисуване и от многобройни училища и методи за саморазвитие, тук, в Неврографиката, ние рисуваме живота си, семейството, работата, приятелите си, пътуванията, ежедневните и глобални цели, мечтите, преживяванията.

 

Нейрографиката е метод, който ви позволява лесно да взимате решения, да генерирате здраве, успех, сила, себе си, лични качества и отношения. Нейрографиката е начин за разширяване на хоризонтите и премахване на границите, които обстоятелствата, обществото и самите ние си налагаме. Нейрографиката е и вид арт терапия, свързана със стреса, болката, тревогата и други ограничения в живота. Нейрографиката е перфектен терапевтичен инструмент за всеки, който се интересува от личностно и професионално израстване, както и за управление на бизнес проекти, цели или задачи. С този уникален метод можете да промените в положителна посока живота си. Трансформацията се осъществява на нивото на невронните връзки по красив и естетичен начин.

Да се рисува Нейрографика е достъпно за всички. Нейрографиката има своя графична азбука – кръг, триъгълник, квадрат и линия. Революционното в тази азбука е нейролинията (патентована от П. Пискарьов като Линията на Писарьов). Тя има много интересна характеристика и копира живата природа, където всичко е уникално и бионично.

Цел на курса:

Курс Ползвател е първият алгоритъм, с който започва изучаването на метода Нейрографика. Ще научите най-важните правила на базовия алгоритъм в Нейрографиката. Ще излезете от програмирания си свят и ще направите първи стъпки да управлявате живота си сам. 
 

Ключови теми, включени в основен курс Нейрографика:

  • Историята на метода
  • Как и къде можете да прилагате този метод
  • Основните фигури и нейрографичната линия
  • 7 основни стъпки в нейрографичната рисунка
  • 10 основни принципа в нейрографиката
  • Алгоритъм „Разкриване на намерението“
  • Алгоритъм за премахване на ограничения (три варианта)
  • Пътят за по-нататъшно изучаване на метода

Основен курс Ползвател е първият от всичките девет сертифицирани курса в Нейрографиката! Сертификатът се дава на ниво Ползвател и е предназначен за разрешаване на лични проблеми без право на преподаване.

mega-l

Меглена Костова - вашият инструктор по Нейрографика

Художник, дипломиран инструктор по Нейрографика, изследовател, създател на МегАрт Център, курса “Отключи художника в теб” и метода “Рисувай с две ръце”.

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този уникален метод както в личния живот, така и във вашия бизнес.