За ХОРА, които търсят  ИНОВАТИВНИ МЕТОДИ за СЕБЕПОЗНАНИЕ и САМОПОМОЩ 

БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР

Нейрографика - ключът към Успех и Личностно развитие

как с абстрактни рисунки и твоето подсъзнание да СТАНЕШ успешен 

15 юли – онлайн, на живо, 20:20 часа 

Изживей един трансформиращ уебинар с водещ инструктор по Нейрографика Мега Костова

Метода Нейрографика е най-добрата инвестиция, за която искам да ти разкажа.

Твоят личен потенциал е твоя най-голям капитал!

 

Tози уебинар е за теб ако искаш: 

  • да научиш за иновативна техника за самопомощ и личностно развитие 
  • да направиш крачка към себепознанието
  • ако искаш да трансформираш ограниченията си във възможности
  • да разбереш как подсъзнанието работи с визуализацията и себесъзнателното моделиране
  • да научиш какво е метода Нейрографика и как можеш да препрограмираш своя реален живот в желаната от теб посока

Метода Нейрографика не е просто артистично приключение, а ключ към себепознанието и възможност да изградиш своя по-добър свят.

В уебинара “Нейрогафика – ключът към Успех и личностно развитие”  ще те запозная с една техника на метода и това ще е твоята първа малка рисунка и стъпка в изучаването на Нейрографика.

Рисувай с мен НЕЙРОГРАФИКА за..

КОГА: 15 юли (понеделник) ОНЛАЙН НА ЖИВО, с водещ Мега Костова, инструктор в метода Нейрографика

ЧАС: от 20:20 часа на LIVE

✍️ РЕГИСТРИРАЙ се сега и веднага ще ти изпратя, кратко видео „Първи стъпки в метода Нейрографика“

Уебинарът ще се проведе във Фейсбук група Мега Нейрографика с Меглена Костова 

  Ако имаш въпроси, пиши ми тук m.me/megart.bg

Какво те очаква?

Обучението в метода Нейрографика ще ти открие начин:

✔️ САМ да управляваш живота си – Чрез техники за визуализация, можеш да идентифицираш и реализираш своите цели, подобрявайки самоконтрола и увереността си.

✔️ Да се справиш с гняв, страх, тревожни състояния и стрес – Създавайки абстрактни рисунки, можеш да трансформираш негативните емоции в позитивна енергия и спокойствие.

✔️ Да научиш ефективно да планираш и управляваш времето си – Използвайки Нейрографика, можеш да визуализираш и структурирате задачите си, което води до по-добра организация и продуктивност.

✔️ Да намираш хармония за себе си и в отношенията с другите – Рисуването на нейролинии ти помага да изразиш емоциите си и да създадеш баланс и хармония в личните и професионалните си взаимоотношения.

✔️ Да постигаш целите си – Чрез специални нейрографични техники можеш да превърнеш мечтите си в ясни и постижими цели, които да следваш с увереност.

✔️ Да си върнеш свежестта и удовлетвореността на живота си – Със създаването на красиви и смислени рисунки можеш да откриеш нова перспектива и вдъхновение във всекидневието си.

✔️ Да работиш върху своите качества, потенциал и емоционална интелигентност – Чрез Нейрографика можеш да развиеш своите лични умения и да откриеш нови начини за самоусъвършенстване и израстване.

Важно! Не е нужно да имаш специална подготовка по рисуване!

 

Не би ли било прекрасно да отделиш време за себе си и да започнеш ново приключение за самоусъвършенстване?

До началото остават

Meтодa Нейрографика

Мега Нейрографика

🥰Нейрографика е визуален метод за работа с подсъзнанието, койтон обединява изкуство и психология, за да помага на хората сами да се справят с всяка ситуация в живота си, да откриват нови идеи и да подобряват своята лична и професионална ефективност.

“Нейро” – са нашите невронни връзки, а “графика” е графичното им изображение.

Човекът е съвкупност от впечатления, модели на мислене и поведение. Невропластичността е свойството на човешкия мозък да се променя под въздействието на опита, желанията или под осъзнатото влияние, като нейрографичното рисуване. Рисувайки мислите си, ти можеш да ги трансформираш в желана от теб посока или резултат с този метод.

Научиш ли веднъж какво е Нейрографика и как да работиш с този метод – ще спечелиш знание и умение, което може да практикуваш цял живот.

⭐ Уебинара с Мега Костова ви дава възможност да се запознаете с метода Нейрографика.

 ✍️ За да рисуваш Нейрографика, НЕ се изискват специални умения или опит в рисуването.

>>🙂 Рисуването и метода Нейрографика се разбира лесно и няма възрастова граница 🙂 <<

Отзиви от тези, които се осмелиха да опитат

Рисувам нейрографика, защото е много увлекателно и приятно за мен. Аз също попаднах НЕслучайно на един от безплатните уоркшопи на Меги, реших да се включа от интерес и наистина се увлякох ... Вече имам 9 нейрографики. Аз съм творец и винаги съм се интересувал от влиянието на собствените мисли върху собствения ни живот ... Нейрографика е естественото продължение на това 🙂
Павлина Аладжова
Толкова живи и разнородни! Напоследък се събуди потребността ми да работя с метода и интензивно рисувам за различните си цели. Интересно ми е да наблюдавам преживяванията си по време на раждането на всяка рисунка и индикациите, които тя ми дава по конкретния казус. По моите наблюдения методът е задълбочен и спомага за постигането на трайни резултати като част от цялостен подход за лична промяна. Мега, много ти благодаря, че ме научи 🙂
Надя Атанасова
Това е моята първа нейрографика от първи алгоритъм "Разкриване на намерение ". Имах съпротивления докато рисувах. Различни емоции и картини изскачаха на повърхността. Едва я завърших и определено не ми хареса. Днес получих и първата си супервизия от Мега, където получих много положителна обратна връзка, макар (явно подсъзнателно, според моите чувства и нагласи) да очаквах доста по-критични насоки.Благодаря, Мега 🙏 С радост искам да споделя, че след първата си ( тази ) рисунка открих пречките и блокажите си, продължих да рисувам и към днешна дата самонаблюдавам огромни креативни промени и рисунките ми драстично се промениха, вече ми харесват.❤️
Hadef Alabadi
Здравейте. Споделям две НГ от базово ниво. Първата е по алгоритъм АСО 2, втората е АСО експрес. И двете са на една и съща болезнена за мен тема... Имам случвания и първи стъпки в разрешаването на казуса, по който рисувах. Нейрографиката работи, независимо от това дали вярваме, можем и действаме... Благодаря, Мега. Продължавам смело напред със следващият курс. Рисувайте и вярвайте!
Diana Boneva

Защо да ми се довериш

Меглена Костова

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този уникален метод както в личния живот, така и във вашия бизнес.

Аз съм Меглена Костова,

Инструктор по Нейрографика от 2019 година, Естетически коуч и Специалист по Нейро Педагогика, преподавател и Учебен център Павел Пискарьов, дизайнер, предприемач, художник, методист, педагог, автор на учебници и поредица книги за творчески занимания, създател на МегАрт Център и невероятните курсовe по Сакрална геометрия с Мега, Отключи худoжника в теб и методът Рисувай с две ръце.

Повече от 1000 мои курсисти вече знаят как сами да управляват живота си с маркер в ръка

Преподавам 9 сертифицирани курса по Нейрографиката и над 100 авторски уъркшопа, които са в помощ, за да преминеш през трудни ситуации, да програмираш своя успех, да се заредиш с вдъхновение и усетиш хармонията.

Моята МИСИЯ, като изследовател на творческия потенциал на човешкия ум е да те вдъхновя и да ти помогна да отключиш творческата си същност и енергия. Този процес не само ще промени твоя живот, но и да направят света по-добър място.

КАК ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ безплатния уебинар „Нейрогафика – ключът към Успех?“ с водещ Меглена Костова – инструктор по Нейрографика

📅 КОГА – 15 юли (понеделник)  ОНЛАЙН LIVE – 90 минути уъркшоп

🕗 Започваме точно в 20:20 часа LIVE е фейсбук група Мега Нейрографика

✍️ За да имате пълния ефект и възприятие на метода е необходимо да си набавите  две дебелини черни маркери и цветни моливи или флумастери. Но и лист и химикалка ще са достатъчни за да се рисувате нейрографика и да добиете лични впечатления.

✍️ВАЖНО! Не се изисква да имате умения по рисуване, нито уеб камера.

Ще получиш актуална информация за предстоящото събитие на имейла си.

 за въпроси не се колебай, пиши ни тук – m.me/megart.bg