fbpx

Февруарска луна

“Лунната диета с Нейрографика” едно предизвикателство на Мега и Креми

Четири задачи

в четирите лунни фази,

за възнамеряване, усилване, активиране, освобождаване

Астрологът Кремена Радулова разказва за Февруарската луна.

Предлагаме ви, да изслушате видеозаписа на първият ден на новолуние, когато започва новият лунен месец. Тогава оцветявате първото ниво от мандалата за хармонизиране на намеренията ви.

Мандалата на февруарската луна “Свободата на избора” 

Подгответе си предварително всички необходими материали за този лунен месец:

  • Разпечатани на по плътна хартия от 1 до 4 броя  Мандали
  • черен тънкописец за контурите на Мандалата
  • цветни маркери за оцветяване на Мандалата
  • черни маркери две дебелини за Нейрографиката
  • цветни моливи за оцветяване на Нейрографиката
  • бял картон А4 за рисуване на Нейрографиката

Изтеглете мандалата, като кликнете върху нея. 

Кога е пълнолуние в моя град

горе вдяно изберете смяна на града (в момента е София) и вижте в колко часа лунните фази започват в твоя град

Какво правим в този лунен месец

Всеки лунен месец имаме четири фази на луната и четири предизвикателства към нас. На всеки Лунен цикъл оцветяваме по един пласт на мандалата.

11 февруари 2021 – 21:08 часа: новолуние – самостоятелна работа с мандалата. 

Новолунието има специално значение в астрологията. На този ден се актуализира следващият енергиен цикъл и можете самостоятелно да зададете посоката за близкото бъдеще. 

В астрологията и езотериката моментът на Новолунието се счита за не по-малко значим от пълнолунието, известно с мощната си енергия. Това е така, защото именно в първия лунен ден всички видове ритуали работят най-добре, за да привлекат в живота ни това, което искаме. В края на краищата, пред нас се отваря някаква нова страница, на която можем да пишем каквото искаме. С Мандалата на “Свободата на избора” можем да усилим и хармонизираме нашите желания и намерения.

На Новолиние в близък и удобен за вас час изслушайте първото видео с Мега и Креми. Докато слушате, през това време, първо с черният тънкописец минете по всички сиви контури на мандалата. След това оцветете първото ниво на мандалата със следната мисъл: Аз знам какво искам и съм наясно със своите намерения. 

19 февруари 2021 – 20:48 часа – първа четвърт – самостоятелна работа:

Между Първа четвърт и пълнолуние е време за вземане на трудни решения и смели действия, време за натрупване на увереност и сила.

Оцветете второто ниво на мандалата със следните мисли: Оцветявам този кръг на мандалата и с помощта на нейната енергия усилвам многократно своите намерения.199

Пълнолуние - рисуваме Нейрографика

27 февруари 2021 – 10:17 часа – пълнолуние в Риби – самостоятелна работа: 

Пълната Луна е онази специална фаза, в която всичко излиза на повърхността. Тя е като узрял плод, изпълнен с жизнени сили. От Пълнолуние до Четвърта четвърт активността намалява, жизнената и психическа сила отслабват. Настроенията се сменят по-често и вече се виждат първите резултати от положените усилия до момента.

Препоръчваме разтоварващ ден според вашия хранителен режим.

Оцветете третото ниво на мандалата със следните мисли: Аз действам за постигането на своите намерения!

 06 март 2021- 03:29 последна четвъртина – самостоятелна работа:

От последна четвърт до Новолуние е време меко, спокойно, дори малко пасивно. Енергията намалява, време е за приключване и почивка. Никакво бързане, само медитация, релаксация и леки разходки.

Оцветете четвъртото ниво на мандалата със следните мисли: Аз пускам контрола върху моите намерения. Освобождавам се от всички ограничения и тежести. Аз се приемам такава каквато съм. Аз си давам почивка от моите мисли, искания и намерения.