fbpx

Уъркшоп 10 юни – Новолуние в Близнаци и мандала с Креми и Мега

Най добро време за писане на желания е от 10 юни до 12 юни. Преди това трябва да си разпечатате мандалата, която вече е качена в сайта по долу и да помислите върху желанията си. Имаме 12 важни стъпки в този процес на формулиране на желанията
Във видео уъркшопа, астрологът Кремена Радулова ще ни разкаже за Новолунието в Близнаци и с какво ние можем да работим над себе си, какви са благоприятните аспекти за нашите планове. 
 

Желанията в знака на Близнаци са свързани с получаване на нова информация, излизаме от вътрешния си свят и го пренасяме, общуваме с външния, намиране на пътя и действаме с малки но важни стъпки, интеракции. Затова помислете в тези три посоки на вашите желания: 

  • Получаване на нова информация, записване на обучителен курс, да намерим нова и интересна книга, стях по лесно се свързваме с вътрешните си желания и как ще ги развием като идея.

  • Решения за пътувания 

  • Общуванеразбираме как можем да споделяме със света нашата енергия, способности

Мандалата, която заедно ще оцветяваме с Мега също ще е тристепенна за всяка посока на желанията, 

Tрябва да си отпечатаte мандалата. Този месец новолунието е на 10 юни от в 13:54 часа. Най добре е оцветяването на мандалата и писането на желания да стане до два дни след този час. Най-добро време за писане на желания е от 10 юни до 12 юни. Преди това трябва да си разпечатате мандалата!!!! по-долу тук.

Необходими материали

🖨️ разпечатайте си мандалата от уъркшопа 🖌 пригответе си цветни маркери или моливи ❕ Не ви е необходима видеокамера

Изтеглете мандалата, като кликнете върху нея.
Светлата е ако имате желание да повторите черния контур индивидуално. Разпечатайте си я за да е готова за Новолунието и уъркшопа с Мега и Креми

Видео уъркшопа в който Мега и Креми ще ви водят в това Новолуние, ще бъде активен след 10 юни 20:15 часа

Има ли значение как и какво си пожелаваме на Новолуние?

12 стъпки за формулиране на желанията, които да напишем на Новолуние