fbpx

Уъркшоп 10 юли – Новолуние в Рак и мандала с Креми и Мега

Най добро време за писане на желания е от 10 юли до 12 юли. Преди това трябва да си разпечатате мандалата, която вече е качена в сайта по долу и да помислите върху желанията си. 
Във видео уъркшопа, астрологът Кремена Радулова ще ни разкаже за Новолунието в Рак и как да работим със силата на този знак. Рака е свързан с усещане за сигурност, с майката, със
стабилност с която можем да започнем да развиваме себе си, да даем растеж на емоциите вътре в нас, да бработим за разгръщане на лични качества, които впоследствие ще ни помогнат да осъществим нашите планове впоследствие.
 

Желанията в знака на РАК са свързани с 

  • сигурност
  • чувства
  • семейство
  • грижа
  • защита

Мандалата, която заедно ще оцветяваме е петстепенна за всяка посока на желанията.

Tрябва да си отпечататe мандалата. Този месец новолунието е на 10 юли от в 4:17 часа. Най-добре е оцветяването на мандалата и писането на желания да стане до два дни след този час. Най-добро време за писане на желания е от 10 юли до 12 юли. Преди това трябва да си разпечатате мандалата!!!! по-долу тук.

Необходими материали

🖨️ разпечатайте си мандалата от уъркшопа 🖌 пригответе си цветни маркери или моливи ❕ Не ви е необходима видеокамера

Изтеглете мандалата, като кликнете върху нея.
Светлата е ако имате желание да повторите черния контур индивидуално. Разпечатайте си я за да е готова за Новолунието и уъркшопа с Мега и Креми

Видео уъркшопа в който Мега и Креми ще ви водят в това Новолуние, ще бъде активен след 9 юли

Има ли значение как и какво си пожелаваме на Новолуние?

12 стъпки за формулиране на желанията, които да напишем на Новолуние