fbpx

#26 – Как да се простим с любим човек, когато си отиде от тази земя

Необходими материали, за да рисуваме заедно: 🖌 лист бяла хартия А4 или какъвто имате, черни маркери или черни флумастери, цветни моливи.  Не ви е необходима видеокамера

След емоционален шок или травма, загуба на близък, любим, домашен любимец, дори, се изисква време да се осъзнаете и да се справите с емоционалното опустошение. Не съществува универсална формула за справяне със скръбта, а се приема, че всеки минава през различни етапи – от приемането на загубата, справяне с болката от скръбта, придвижвайки се към възстаняване на енергията на любовта.

Ние не просто преживяваме болката, ние трябва да се учим как да променим отношението си към нея. Когато загубим някого или нещо, и свързаността помежду ни трябва да се промени. Ние се идентифицираме отчасти чрез своите привързаности и всяка загуба затваря и активна част от нас. Ние можем да преобразим нашата реалност, изправени пред необходимостта да трансформираме силите на непознатото (смърт и загуба)  в друго.

В този уъркшоп ще научите Нейрографски техники, които могат да спомогнат процеса на справяне с болката от загубата, ще намерите освобождаване и ще започнете възстановяване на вътрешната си хармония.

Среща на живо в ZOOM

всеки първи понеделник - клубната среща 20:00 часа за новостите в нейрографиката

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ към затворена група клуб 🌏 Мега Нейрографика 

Как да си направите личен албум в групата КЛУБ Мега Нейрографика:  вижте видеото тук 

чат за нейрографици

актуална информация и комуникация за Клуба може да откриете във  FACEBOOK чата на обучаващите се - само попитайте​