fbpx

17-19 декември Уъркшоп Нейрографика преди Пълнолуние. Освободи се с Мега и Креми

Астрологът Кремена Радулова разказва за ПЪЛНОЛУНИЕТО

всичко важно за Пълнолунието в конкретния зодиакален знак и ще даде практични съвети как да подходим правилно и да плануваме нашия живот. Как влияе Пълнолунието в конкретния зодиакален знак на нашите решения и действия, какви могат да бъдат приоритетите ни и какво да не ни изненадва.

Кога е пълнолуние в моя град

горе вдяно изберете смяна на града (в момента е София) и вижте в колко часа лунните фази започват в твоя град

преди ПЪЛНОЛУНИЕ - рисуваме Нейрографика с Меглена Костова, инструктор

Какво е Нейрографика

Нейрографиката е психологично, осъзнато рисуване, в което вие намирате отговори на своите въпроси и решения на своите задачи. Този метод можете да го прилагате в различни области на вашият живот – здраве, отношения, бизнес проекти.  Нейрографиката е ефективен начин да промените живота си към по-добро. 

✍️ Рисувайте и сами ще видите резултатите.

Необходими материали за да рисуваме заедно

🖌 листове бяла хартия, няколко дебелини черни маркери и цветни моливи ❕ Не ви е необходима видеокамера

Нейрографика – активиране преди пълнолуние в Близнаци – уъркшоп и астрология – превърни информацията в мъдрост.  

Периодът е пълнолуние и с помощта на метода на Нейрографика ние ще създадем силен енергиен инструмент за освобождаване от ненужни товари , ограничения, за фокусиране и реализиране на поети решения. С Пълнолунието в Телец ще помогне да разбираме и изразяваме себе си, да се чувстваме цялостни, да се освободим от ограниченията, които ние или светът си поставяме, от нетърпение и липса на постоянство по пътя към целите си, ще ни помогне да управляваме своята упоритост и да се доверяваме на себе си и другите по-лесно.

Видеоурокът ще бъде наличен ТУК от 17 декември (Пълнолунието е на 19 декември 2021 – 06:37 часа )

Можете в удобно за вас време да започнете.

Нейрографика за освобождаване се рисува преди датата на Пълнолунието, което е на 19 декевмри 06:37 часа, защото нейрографиката работи с подсъзнанието и подркепя вашите желния и усилва ефекта на лунният цикъл.

Вие решавате кога в тези два дни е най-удобното време в което заедно с Мега да рисуваме Нейрографика и Креми да ни разкаже астрологичната страна на събитието – как и с какво новото пълнолуние ще ни помогне да премахнем излишните ни товари, емоции и всяко нещо от което искате да се освободите. В това пълнолуние луната влиза в знака на Овена и ще научите всичко важно и любопитно в нашия уъркшоп