fbpx

Да започнем

Добре дошли  в Oсновния курс в Нейрографиката – Ползвател 

Вие сте в точното време и на правилното място, защото днес ще отворим нови хоризонти с най-новия инструмент на самопознанието – Нейрографиката  (Неврографика). Ще ви науча как, използвайки този изключително ефективен метод, можете сами да решите проблемите си, без да прибягвате до помощта на психолог, да следвате трудни правила, стъпки и модели.

Може би днес започвате нова страница в живота.

Достъп до курса ви и Моят Профил - как работи платформата

Курса се провежда в платформа на сайта на МегАрт Център/Обучения. Тук имате ваш Личен профил, на чиято страница-табло  е организирана вашата информация. Във профила ви ще се добавят всички курсове които сте закупили и бонусите към тях.

В Профила може да намерите: 

Курсовете, закупени от вас и на какъв етап са завършени, както и сертификатите, които имате. 
Пълна информация на всички поръчки, които сте направили в сайта ни.
Детайли на профила, където можете да попълните или коригирате вашите лични данни: име, мейл и парола и снимка на профила (изберете и качете лична профилна снимка).
Изход от който можете да излезете от профила.

Когато се обучавате онлайн в МегаАрт Обучения най-лесният път е да влезете в профила си (горе вдясно), да откриете курса, който искате да изучавате и да изберете и влезете в урока, до който сте стигнали. 

След като изгледате курс или информационен модул, моля,  отбележете “завършено”.

„ Ще разполагате със записите 365 дни и можете по всяко време да се връщате и да гледате отново, своите курсове и видеоуроците вътре в тях. 

Аз съм Меглена Костова, вашият инструктор по Нейрографика

Аз съм дипломиран официален инструктор по Нейрографика, специалист и супервайзър за България в Института по психология на творчеството. Художник, изследовател, създател на МегАрт Център за творческо развитие, невероятните курсовe Отключи худoжника в теб за 4 дни и методът Рисувай с две ръце.

Присъединете се към нашата Facebook група Мега 🎨 Нейрографика с Меглена Костова и там споделяйте, коментирайте и общувайте с всички, които имат отношение и интерес към Нейрографиката. Станете част от новото обществото на рисуващите  нейрографика, които имат успешен метод за преминаване през живота.

Първа стъпка към курса

За да преминете по към следващия урок моля, запознайте се с ПРАВАТА които ви дава сертификата на  ПОЛЗВАТЕЛ НА НЕЙРОГРАФИКА.