fbpx

Мини уроци – нещо полезо, нещо забавно

Тук е мястото, където ще намерите миниуроци и упражнения, свързани с Нейрографиката или да научите нещо ново и инетересно.

В Нейрографиката има основни принципи и техники, които трябва да усвоите, за да работи методът ефикасно за вас.

Какво е нейролиния

Това е линия, която не се повтаря в нито един участък в своя път и ни води там, където не очакваме да я видим.

Как да рисуваме нейролиния - упражнение

Смисълът на рисуването на Линията на Пискарьов е да се създаде такъв живот, в който да има изненада. И въпреки това да проправи пътя, по който се движи личността, като остава осъзната и отива там, където трябва.

Когато тренираме Линията на Пискарьов, начертаваме маршрута, по който да се движат нашите планове, идеи, взаимоотношения. И когато начертаем маршрута и когато ние го видим, нарисуван на листа, несигурността ни намалява. Имаме среща с непознатото, виждаме завоя към непознатото и това е мистичният момент, в който съзнаваме, че ние създаваме този маршрут. И така животът ни се превръща в наше творение.

Линията на Пискарьов е линия, която не се повтаря в нито един участък от своето  движение и я водим там, където не предполагаме, че ще бъде. Важно е да се отбележи, че това не е спонтанна линия, а ние я водим-рисуваме волево и осъзнато. Рисуването на Линията на Пискарьов ни извежда от стереотипите и състоянието на програмиран живот. 

Мнозина живеят с илюзията, че животът ни се повтаря всеки нов ден. Но ако сте внимателни и ако сте наясно, че не е така,, тогава ще забележите, че неделята е различна от предишната неделя, всеки изгрев е различен от предишния изгрев. Слънцето никога не се повтаря и животът никога не се повтаря.