fbpx

За автора на метода

За автора на метода

Павел Пискарьов e

Ректор на Института по психология на творчеството. Основател е на Института за аналитичен коучинг, Член-кореспондент на Международната академия на психологическите науки, Магистър по ориенталски хуманитарни технологии. Автор на методите Нейрографика и Пирамида на развитието. Ръководител на програмата Пътя на героя. Автор на уникaлни програми за самоусъвършенстване и социални проекти. 25 години психологическа практика, групови обучения и индивидуални консултации. Бизнес треньор, архитект и художник.

Наистина обичам работата си. Предметът на моята работа най-вече е изобретяването на инструменти за развитие и организиране на програми и събития, при които човек е в състояние да направи качествени промени в съзнанието, гъвкаво да коригира своите качества, да моделира стратегии и да развива нови умения. Лично верую – всичко е възможно!“

Павел Пискарьов

Нейрографиката и как да работите с нея

Защо учим с инструктор

Нейрографическата теория и практика има строги правила. Има много хора, които се преструват на  инструктори по Нейрография, които ви обещават нереалистични ефекти. Бъдете изключително внимателни!

Вземете обучение или работете само със сертифицирани инструктори и специалисти по Нейрографика. Можете да се свържете с нашия Институт по всяко време и ние ще отговорим дали съответния инструктор е преминал цялото необходимо обучение или  просто се крие зад красивата дума „нейрографика“.

Кое е наистина важно

Има риск, чисто технически, ако сами сте се заели с обучението си. Информация и видеа има, но първо, вие трябва да научите основните принципи на работа, така, че ефективноста от Нейрографиката да са добри, и ясно да разберете как работи и какво да очаквате от нея. Нейрографиката не е чудо, а съпровождане на вашите лични промени и постигане на цели. И за да бъде тази подкрепа ефективна, всичко трябва да бъде технически правилно. Следователно, като минимум, вземете основния курс „Ползвател“, за да сте сигурни, че правите всичко както трябва.

Вашият инструктор Меглена Костова​

Официален инструктор по Нейрографика, специалист и супервайзър за България в Института по психология на творчеството. Художник, изследовател, създател на МегАрт Център за творческо развитие, невероятните курсовe Отключи худoжника в теб за 4 дни, методът Рисувай с две ръце, като използваш дясното полукълбо на мозъка си.

изпратате ми лично съобщение

присъединете се към група Нейрографика Ползвател (за обучаващи се в курсове с Меглена Костова)

следвайте нашите събития в социалните мрежи

абонирайте се за канала на Мега Нейрографика

пишете ми