fbpx

За автора на метода

За автора на метода

Павел Пискарьов e

Ректор на Института по психология на творчеството. Основател е на Института за аналитичен коучинг, Член-кореспондент на Международната академия на психологическите науки, Магистър по ориенталски хуманитарни технологии. Автор на методите Нейрографика и Пирамида на развитието. Ръководител на програмата Пътя на героя. Автор на уникaлни програми за самоусъвършенстване и социални проекти. 25 години психологическа практика, групови обучения и индивидуални консултации. Бизнес треньор, архитект и художник.

Наистина обичам работата си. Предметът на моята работа най-вече е изобретяването на инструменти за развитие и организиране на програми и събития, при които човек е в състояние да направи качествени промени в съзнанието, гъвкаво да коригира своите качества, да моделира стратегии и да развива нови умения. Лично верую – всичко е възможно!“

Павел Пискарьов

Нейрографиката и как да работите с нея

Защо учим с инструктор

Нейрографическата теория и практика има строги правила. Има много хора, които се преструват на  инструктори по Нейрография, които ви обещават нереалистични ефекти. Бъдете изключително внимателни!

Вземете обучение или работете само със сертифицирани инструктори и специалисти по Нейрографика. Можете да се свържете с нашия Институт по всяко време и ние ще отговорим дали съответния инструктор е преминал цялото необходимо обучение или  просто се крие зад красивата дума „нейрографика“.

Кое е наистина важно

Има риск, чисто технически, ако сами сте се заели с обучението си. Информация и видеа има, но първо, вие трябва да научите основните принципи на работа, така, че ефективноста от Нейрографиката да са добри, и ясно да разберете как работи и какво да очаквате от нея. Нейрографиката не е чудо, а съпровождане на вашите лични промени и постигане на цели. И за да бъде тази подкрепа ефективна, всичко трябва да бъде технически правилно. Следователно, като минимум, вземете основния курс „Ползвател“, за да сте сигурни, че правите всичко както трябва.

изпратате ми лично съобщение

присъединете се към група Нейрографика Ползвател (за обучаващи се в курсове с Меглена Костова)

следвайте нашите събития в социалните мрежи

абонирайте се за канала на Мега Нейрографика

пишете ми