fbpx

Задания – обратна връзка – супервизия – сертификат

📢 Уроците ви в личния ви профил ще се отварят последователно!!!

1. След като се запознаеш със съдържанието на въвеждащия урок и за да преминете към следващия, трябва вие сам/а да натиснете бутон “Маркирай завършено”, който се намира в горния десен ъгъл или най-долу на урока.

2. Само учебните Видео уроци се одобряват от Мега Костова. Одобрението става след като сте изпълнили всички указания от супервизиите и сте изпратили отново рисунка или описание ако е необходимо.

3.След одобрението ще можете да преминете към следващия урок.

4. За да получите сертификата, вие трябва да маркирате също последния си урок “Тест за самостоятелна проверка на знанията ви” или “Поздравления, че стигнахте до тук”

5. Сертификата ще си получите по мейла, а файла се съхранява в личния ви профил, раздел сертификати 

Какво е супервизия

Супервизия е обратната връзка от вашия инструктор, който следи дали изискванията на автора на метода са спазени: дали са усвоени стъпките на алгоритъма, правилно ли е формулирана тема, има ли наблюдение в трите точки на вниманието, усвоена ли е техниката на рисуване на нейрографичната рисунка. 

Супервизията е за отговори на вашите въпроси с коментари, напътствия и препоръки за вашата рисунка и описания. Не се притеснявайте – това е положителен метод и няма оценъчен характер. Аз, вашият инструктор Меглена Костова, съм тук, за да ви помогна да разберете, усвоите и приложите всички знания и да продължите сами да прилагате метода в своя живот и за собствени нужди. 

И отново напомням, без право на преподаване! Как да станете инструктор – продължете да се обучавате. 

Ако ви харесва методът и силно желаете да го споделите, тогава разкажете за своите резултати,  станете посланици на Нейрографиката и препоръчайте моите курсове! 

Как се предава домашното задание за да получите моята обратна връзка – супервизия:

Копирайте файла на вашата рисунка. На коментар копирайте текста от шаблона. Попълнете вашите наблюдения. 

Всяка нейрографична рисунка е придружена с описание в осемте стъпки на базовия алгоритъм и във всяка точка наблюдение в четерите фокуса на внимание

ШАБЛОН

Името на алгоритъма:                    

1. Тема 0.1 и  брой думи на активацията:

2. Композиция:
3. Слепване с окръгляне:
4. Интеграция:
4.1. Фигура и фон:
4.2. Архетипиране:
5. Линиите на полето:
6. Фиксация:
7. Стилизация:
8. Обобщения:
8.1. Тема 0.2 и броя думи във втората активация:
8.2. Събития и резултати:

В описанието можете да добавите накрая и вашите въпроси!

Припомням четири точки на вниманиетo:

1. Наблюдавате промяната на това което виждате в рисунката.
2. Наблюдавате промяната на чувствата и емоциите, които изпитвате.
3. Наблюдавате промяната на физическите усещания и какви сигнали ви дава тялото.
4. Наблюдавате промяната на смисъла на темата, какво осъзнавате в процеса и изводите.

Сертифициране

 • След успешно преминаване на 4-те урока, усвояване на знанията и обратната връзка –  супервизия ще получите и своя дигитален сертификат от Института по психология на творчеството за успешно взет Алгоритъм на Нейрографиката
 • Името, което ще се изпише на вашия сертификат, е потребителското ви име в платформата за обучение на Мегарт Център. Ако желаете може да го промените в профила си.

СЕРТИФИКАТ

Сертификатът за алгоритъм  на Нейрографиката се издава от Института по психология на творчеството чрез вашия инструктор. 

Материалите, представени онлайн каналите по Нейрографика, са защитени с патент и авторски права. Видеата са с информационна цел, не отразяват целия обем на темата и не могат да бъдат използвани за преподаване на други хора на метода. Този курс може да се ползва само за себе си за личностни промени, за следващо ниво Специалист и Инструктор Нейрографика продължете обучението си. 
Бъдете внимателни, качествено обучение по Нейрографика може да бъде осигурено само от официалните инструктори на Института по психология на творчеството.

Срещи в ZOOM - ще бъда винаги до вас.

Ежеседмично има срещи с Меглена Костова за всички въпроси, помощ, възможност за показване на конкретна рисунка, коментари и обратна връзка. Следете Фейсбук страницата Мега Нейрографика или последвайте линка https://us02web.zoom.us/j/2097012998

Продължете да учите

Във вашия профил може да прибавяте още курсове и Алгоритми на Нейрографиката, като ще ползвате специални цени като вече сертифициран  ползвател
https://megart.bg/course-nevrografika/

ВАЖНО

За успешно завършване на целия курс и получаване на Сертификат трябва да сте маркирали бутон “Маркирай завършено” за всеки раздел в курса и от въвеждащи статии. А по време на видеоуроците ще получите одобрение от инструктора за завършен урок след супервизията ви.

Във вашия профил можете да видите всички етапи на вашия курс и да се върнете, да маркирате, за да получите 100% завършено” и да получите сертификата си.

ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА!!!! Какво ОЩЕ трябва дa знаете за обучението Ви в МегАрт Център

За успешно завършване на всеки курс, да усвоите всички знания, които са ви необходими за да рисувате за свои нужди по ваши актуални теми и казуси и за да получите сертификат, трябва да знаете:

 1. Всеки КУРС в началото има ВЪВЕЖДАЩИ УРОЦИ и трябва да да се запознаете с информацията в тях и ръчно да отбележите всички от тях с бутон “ЗАВЪРШЕНО” (маркирате завършено).  
 2. Същинското обучение във всеки курс са ВИДЕО УРОЦИТЕ.
  • Видеоуроците са записани предварително: На база опита и работа в курсове “на живо” най-често срещаните коментари са: “Не ми стигна времето да си довърша рабоата”, “не чух… не разбрах какво да правя..”… а.. групата курсисти не може да изчаква и преповтаря. А в онлайн курс с видеоуроци имате възможността да преглеждате отново материала, да връщате, да спирате, да рисувате в удобно за вас време и сутиация, да премисляте или да довършите дори и в друг ден вашата рисунка. Имате комфорт, че времето не ви притиска и спокойно самостоятелно можете да практикувате в удобно за вас време и колкото пъти желаете. Всяка нейрографика е различна и можете да рисувате по една техника неограничен брой теми.
  • Достъп: Всеки сертифициран курс е с достъп  от 365 дни – повече практика, повече обратна връзка, повече време. Всеки курс без сертификат има достъп от 2 месеца. Авторски уъркшопи Нейрографика имат достъп от 6 месеца. Всеки абонамет осигурява достъп според абонаментния план избран при плащане. Менторска програма с Мега Костова и метода Нейрографика има неограничен достъп до индивидуалната си програма в Личния профил
  • Oбратна връзка – всеки обучаващ се има възможност обратна връзка със своя инструктор. Обратната връзка и работата с инструктор ви застрахова срещу грешки и предоставя чудесна възможност да подобрите работата си. 1) Супервизията – на края на всеки урок предавате една рисунка и получавате обратна връзка с видеосупервизия; 2) онлайн срещите с инструктор Меглена Костова; 3) messenger чат за обучаващите в МегАрт Център
 3. Супервизия. Уроците съдържат практически задачи. Те обикновено трябва да бъдат попълнени, за да завършите успешно и да вземете сертификат.
  • Във един сертифициран курс  предайте по 4 рисунки! за супервизия. В рамките на седем дни вие ще получите по имейл видео обратната връзка – инструкторът коментира изпълнените задачи, посочва грешки, одобрява или иска да преработите/довършите работата си. Ако не е одобрено вашето задание, обърнете внимание на препоръките от супервизията отново изпратете преработената рисунка за успешно преминаване на урока.
  • Всяка рисунка трябва да е придружена с описание на процеса (виж указания за предаване на задание и шаблона който можете да ползвате)
  • Вашите въпроси, свързани с урока можете да зададете и с описанието на предаденото задание за супервизия, или се включете е ZOOM срещите ни (имате урок Среща в ZOOM), където на живо се срещаме всяка седмица.
 4. Допълнителни супервизии на останалите техники от курса или други ваши рисунки можете да си поръчате допълнителна супервизия.
 5. Мега КЛУБ по Нейрографика. Ако желаете регулярно да рисувате Нейрографика по интересни и актуални теми, може да се абонирате в Мега КЛУБ по Нейрографика,   в който всеки месец рисуваме по избрана от вас тема, а библиотеката в самия курс ви дава възможност да изберете ит множество теми и  да работите над важен за вас казус или цел.
 6. Лична консултация. Има случаи, в които имате нужда от лична консултация, например за формулиране на темата, по която ще рисувате или определяне на точния алгоритъм за даден казус, който искате да разрешите. Тогава можете да си поръчате лична консултация.
 7. Личен алгоритъм. Ако темата, по която искате да постигнете резултати, е много важна и специална за вас, може да ви се изготви ЛИЧЕН АЛГОРИТЪМ по конкретен ваш казус. Пишете тук http://m.me/megart.bg
 8. Менторска програма с Мега Костова и метода Нейрографика. Това е за теб, ако си готов да инвестираш в себе си, за да изследваш своята вътрешна вселена, интереси и амбиции. И с моята помощ да структурираме план за реализацията на своите цели. Научи повече тук>>