fbpx

Видео урок 3- АСО 2

Задачи, над които ще работим

В третия урок от Основния курс Ползвател работим с АСО – 2,  вторият алгоритъм за премахване на ограниченията.

Важно! Ново! Вече се изисква навсякъде да се окръгля в Нейографичната рисунка!
Важно! Ново! Вече се изисква навсякъде да се окръгля в Нейографичната рисунка!

Ще е страхотно да споделите вашите нейрографични  рисунки в нашата Facebook група Мега 🎨 Нейрографика с Меглена Костова.

Предаване на задание към урока

За да получите супервизия и да преминете този урок трябва да представите вашата рисунка придружена с описание, стъпка по стъпка от базовият алгоритъм с  наблюденията ви по четирите точки на вниманието.

  • Стъпка 1: Натиснете бутон (преглед) и избери рисунката. 
  • Стъпка 2: Натиснете бутон (качи) за да я добавите в платформата.
  • Стъпка 3:  Натиснете бутон (коментари) и в новоотвореното сиво поле добавете вашето описание. Може да копирате шаблона от тук.

!!! В цената на този сертифициран курс са включени 4 супервизии, по една във всеки урок. В случай когато супервзията е с конкретни инструкции и препоръки да довършите/дорисувате своята рисунка – трябва да я качите отново и не доплащате. 

Ако желаете допълнителна индивидуална супервизия на още рисунки, може  да си закупите от зеления бутон. След това качете новата рисунка  и описанието. Вашият инструктор ще е получила вече информацията за вашата покупка и в седемдневен срок ще получите допълнителната си супервизия.

Допълнителна супервизия можете да качвате под видеото на всеки урок в който се обучавате, както и в специално създадения за това място за достъп Допълнителна супервизия