fbpx

Ако вече си закупил своя сертифициран курс
СЕГА СИ ИЗБЕРИ 3 🎁  подаръка.

Авторските уъркшопи Нейрографика с Мега Костова са създадени да работиш за успешен, щастлив и удовлетворяш живот. Ще ти помогна с нейрграфичното рисуване стъпка по стъпка да  моделирате всеки казус.

пиши ни тук: http://m.me/megart.bg

Ако вече си закупил своя сертифициран курс
СЕГА СИ ИЗБЕРИ 3 🎁  подаръка.

Авторските уъркшопи Нейрографика с Мега са създадени да работиш за успешен, щастлив и удовлетворяш живот. Ще ти помогна с нейрграфичното рисуване стъпка по стъпка да  моделирате всеки казус.

пиши ни тук: http://m.me/megart.bg

АВТОРСКИ УЪРКШОП

Как да създаваме и ценим своите щастливи моменти. Как да намерим нашето вдъхновение, какво ни прави истински щастливи. С Нейрографика ще проправим път на важните неща, които ни правят щастливи и живота изпълнен със смисъл. Има няколко неща които правят безусловно щастлив всеки човек:
⭐ Взаимоотношенията с другите когато са удовлетворяващи, има пълноценно общуване, споделяне, доверие и обич. ⭐ По-щастливи са хората, които ценят времето, свободата, малките жестове и усещат живота по-реален и значим.
⭐ Благосъстоянието и благоденствие, комфорт Хората, които забавят ход, са по-щастливи
⭐ Вдъхновяващи преживявания, които освежават ума и емоциите ⭐ Хората, които практикуват медитация, се чувстват щастливи.

Как да изскочим, да загърбим черните дупки и безсилието и да създадем повече щастливи и спокойни моменти. Ще научим да благодарим и благодарността ще превърнем в енергиен източник, който ще ви изважда от трудни ситуации или черни дупки, в които изпадате. Ще се научим как да намерим увереност в сърцето и ума си за стъпките, които искаме да направим. Ще се уверите сами, че до няколко дни бъдещето ви ще бъде доста по-обвързано с реалните ви изживявания и ще усещате, че вече сте взели контрола над вашите ситуации.​

Искате ли да превърнете мечтите си в реалност? Да вземете съдата си в свои ръце?

С помоща на Нейрограгиката това е възможно! Този уникален метод предлага възможността да оформите бъдещето си със своите мисли. Чрез рисуване Нейрпграгиката използва визиолзаращи техники, които ще ви помогнат: ➡️ да навигирате вашите битови задачки
да визуализирате вашите намерения и цели
да се настройте ефективно към постигане на целите си ➡️ да навигирате отношениета между вас и васющето обкръжение (семейство, пруятели, колеги и др.).
Ако можете да си го помислите, можете да го постигнете!!! ​

Този уъркшоп е за Теб, ако… ⭐ търсиш финансова свобода и независимост ⭐ искащ да водиш по-добър и спокоен начин на живот ⭐ търсиш средства да осъществиш бизнес-проекта си ⭐ търсиш финансиране на мечтаното  обучение ⭐ задаваш си въпроса – Как се привличат щастливи пари? ⭐ не си чувал какво са щастливи пари ⭐ искаш да ти стигат парите ⭐ търсиш финанси за дългоочакваната почивка ⭐ крайно време е да направиш ремонт на дома си ⭐ искаш свободата да избираш, как да живееш живота си.

Има мисли и ситуации, които бихте искали да ги е нямало или да сте постъпили по друг начин. С Нейрографиката може да промените дори миналото си, начина по който се отнасяте или мислите за някое събитие или сте се отнесли къ самите себе си. Ще опредeлим моментите или чувствата, които искаме да променим. Какво ще ни накара да се чувстваме щастливи, кой положителни акпекти искаме да вложим в нашето настояще и бъдеще.

Знаете ли, че имате повече влияние върху случващото се около вас отколкото мислите? Но как?

Много просто! – Вашето име носи вибрация. Подобно явление може да наблюдаваме при човешкия глас, където вибрациите на човешкия глас могат да бъде измерени и обозначени. По гласа можем да разберем какво се случва с човек в даден момент и как се чувства той, защото вибрациите на гласа му се променят спрем състоянието му. Както знаете човек може да контролира гласа си по същия начин чрез нейрографиката ние можем да контролираме вибрациите на името си. ⭐ ще разберете какво е това вибрация на името ⭐ ще използваме Нейрографичен метод да моделираме вибрациите на нашето име за постигане на свои цели ⭐ ще откриете вашата потенциална сила​

Всички знаете, че Земята е място за учене, за придобиване на опит и път на усъвършенстване.
С методът Нейрографика ще изследваме аспектите на нашият живот и къде и какво можем да активираме.
➡️ Тревожат ли ви мисли , че животът ви не е пълен ➡️ Чудите ли се как ще прекарате живота си ➡️ Дали имате мисия или отговорност е да създадете семейство ➡️ Страхувате ли се дали ще бъдете здрави ➡️ Мислите ли дали ще имате достатъчно средства и време да постигнете нещо ➡️ Открили ли сте своята сила, своя талант ➡️ Kак да се научите да живеете щастливо ➡️ Усещате ли, че все изпускате възможности
Нейрографиката е метод за самопомощ – опитай.
Човекът разполага с изумителната способност да предвижда и прекроява собствената си съдба и бъдещи събития.

Като жена, майка, бизнес дама, приятелка и домакиня, погълната от кариерата си и по-малко от домашните си задължения, забравям за мощната енергия и силата, която се крие в женствеността ми. Силата, скрита в нежността и красотата, в меката майчина обич и силната страстна любов, в чувствата и многоцветните женски емоции, които могат да ни заредят и засилят нашата съзидателна женствена енергия.

Принципът на Изобилието гласи, че във Вселената има всичко и тя е неизчерпаем източник на блага и енергия, както и нашето вътрешно аз. Това голямо изобилие е достъпно за всички нас през цялото време. Нашите нагласи, очаквания и ограничения (страх, незнание, чувство на вина, безсилие и умора например), липсата на вяра, често ни пречат да живеем пълноценно.

Заедно с Нейрографика ще препрограмираме съзнанието си и ще стартираме програмата на изобилието. Ще изберем няколко акпекта на изобилието които да привлечем в живота си – духовни и материални. Ще мотивираме себе си и да създадем потоци на изобилие и ще ги насочим в тази сфера в нашия живот където имаме нужда.

Питали ли сте как да промените събития, планове, възможности и да претворите живота си? ❤️ Ако искате да разберете как да планирате 😟 Ако усещате несигурностт и искате да знае какво ви предстои 👌 Ако искате да създаде своето бъдеще, което ще ви направи щастливи 🗝️ Да отключите нови промени, които отдавна сте отлагали
👌 Ще поемете контрол над обстоятелствата в живота си 😊 Започнете с мечтите си и с помоща на метода нейрографика ще ги превъзнем в идеи за реализиране

*уъркшопа е част от пакета #18-19-20 Превърни мечтата в цели, а целта в резултати

Направи позитивна промяна в твоя живот с метода Нейрографика!
В уъркшопа:
➡️ ще получите практични знания за метода Нейрографика и как с рисуване може да промените начина, по който се живота ви “се случва” ➡️ ще разберете как да трансформирате и визуализирате мечтите, да промените отношението си към тях и да насочвате пътя им ➡️ ще видите по-реални и по-конкретни измерения на вашите мечти ➡️ ще ги заредите и ще ги подпомогнете да растат ➡️ ще възстановите или създадете вътрешната си хармония

*уъркшопа е част от пакета #18-19-20 Превърни мечтата в цели, а целта в резултати

Можеш привлечеш енергия, ресурси, да вдигнеш собствената си вибраця за всяка сфера на живота си: семейство, взаимоотношения, здраве, бизнес, работа, професия, творчество, финанси, пътувания, обучения, хоби и свободни занимания или приключения.

Как работи метода Нейрографика? Човекът е съвкупност от впечатления и модели на мислене и поведение. Невропластичността е свойството на човешкия мозък да се променя под въздействието на опита, желанията или под осъзнатото влияние като нейрографското рисуване. С помощта на абстрактни рисунки Нейрографиката работи с нашето подсъзнание и ни помага да излезем от програмирания свят, дава ни свободата и правото на избор как да живеем.

*уъркшопа е част от пакета #18-19-20 Превърни мечтата в цели, а целта в резултати

С метода Нейрографиката ще погледнем с необременен поглед на конфликтни взаимоотношения. Ще намерим начин да сглобим счупеното и забравим непростимото дори в в изглеждащи безнадеждни ситуации. Ще си върнем доверието и да преоткрием хората, които са ни скъпи и важни за нас.

Искаш ли да излезеш от рутинирания си живот, да откриеш вътре в теб, онова което да те изведе извън познатите ти граници?
Какво е приемането и как ще промени живота ти? ✔️  Да не слагаш оценка ✔️  Да не търсим очакван резултат ✔️  Нещата просто да се случват ✔️  Прошката е да приемеш човека такъв какъвто е, да не го обвиняваш ✔️  Да простиш – това е да го приемеш.
С метода Нейрографиката можеш да отключиш своя потенциал, чрез абстрактни рисунки, спазвайки редица правила и строга последователност. Ще ти помогне да се фокусираш в целта, да намерим сили и ресурси за постигане на тази цел. Нейрографиката има за цел да подобри резултатите ти и се фокусираш върху „тук и сега“, а не върху далечното минало или бъдеще.

Всеки притежава талант или страст, кретивна градивност, която кипи в него и нашата мисия е да открием талантите, които притежаваме. Погледнете вътре във вас, опитвайте различни неща, отворете вратата и оставете вашата творческа личност да добие смелост и излезе… това може да преобърне възгледите ви и може наистина да се изненадате какви качества притежавате. Постепенно или съвсем неочаквано един ден може да откриете, че искате да правите неща, които са били табу за вас – да танцувате, да излезете от логичния си подход за вземане на решния или да напишете книга, да покорите връх или да се влюбите отново в любимия си човек.

Или просто да откриете себе си в цялост и да заживеете със съзнателното оценяване на тази ваша творческа личност.

 

Какво казват за Нейрографиката с Мега

Здравй Мега 🌸 Днеска приключих първия ми курс "НИВО ПОЗВАТЕЛ" при теб на живо в ателие , реално беше 2 дена, но имах чувството че мина за 2 часа ⏱ Толкова интензивно, че дори не се сетих за ядене. Друго е да е на живо, на мен лично много хубави неща се сбъднаха като присъствам при теб 🍀⬆️. Винаги има събития и резултати. Ще продължавам и другите курсове с теб Благодаря ти много 💖🤩 Горещо го препоръчвам курса при Мега 🥰👍 после ще кача и рисунките !!
Hadef Alabadi
" Препоръчвам с две ръце присъствения курс базово ниво! Ще получите море от допълнителна ценна информация от Мега на живо. Съвети, примери, идеи, и още много полезно знание."
Мега Нейрографика
В.В.
Първоначално ме привлече красотата на картините, които видях. Дори не подозирах какво означават те и какво се случва с нас рисувайки. Но още след първите изречения в уоркшопа бях сигурна, че това идва при мен в точния момент. ❤️❤️❤️
Teddy Lisheva
Рисувам нейрографика, защото е много увлекателно и приятно за мен. Аз също попаднах НЕслучайно на един от безплатните уоркшопи на Меги, реших да се включа от интерес и наистина се увлякох ... Вече имам 9 нейрографики. Аз съм творец и винаги съм се интересувал от влиянието на собствените мисли в/у собствения ни живот ... Нейрографика е естественото продължение на това 🙂
Павлина Аладжова
Преди време бих казала съвсем случайно, но днес съм сигурна,че няма нищо случайно в този свят и метода е дошъл в живота ми точно, когато е трябвало. Разбрах за него от една колежка, тя ме "Зариби", за което съм и много благодарна! Благодаря и на Вас, че правите възможно да се докоснем до чудесата на Нейрографиката!😊
Nikolina Takvorian

Нейрографиката и как да работите с нея. Кое е наистина Важно!

Tехнически умения

Ако сте решили сами да изучавате метода, първо трябва да научите основните принципи и техники , така че Нейрографиката да е ефективна за Вас, и ясно да разберете как работи и какво да очаквате от нея. Нейрографиката не е чудо, а съпътстваща практика на вашите лични промени и постигане на цели. И за да бъде тази подкрепа ефективна, всичко трябва да бъде подходено и направено правилно. Стартирайте своето обучение с „Основен курс Алгоритъм 1. Ползвател на Нейрографиката“, където се изучават основите на метода.

Защо да учим с инструктор

Бъдете изключително внимателни за да избегнете нереалистични очаквания и резултати. Вземете обучение или работете само със сертифицирани инструктори и специалисти по Нейрографика, които имат отговорността и умението да ви предадат правилно и да ви помогнат в усвояване на знанията. Можете да се свържете с Института по психология на творчеството по всяко време и ние ще отговорим на дали конкретен инструктор наистина е преминал цялото необходимо обучение.