fbpx

БЕЗПЛАТЕН УЪРКШОП

Сбъдни едно желнание с метода Нейрографика​

14–15 октомври – онлайн, на живо

*Не е нужно да имаш специални умения по рисуване! Ще те водя стъпка по стъпка.

Какво е Нейрографика? Методът, който с помощта на прости графични изображения можете да промените живота си.

Нейрографиката е визуален метод за самопомощ, за разрешаване на проблеми, казуси и задачи. Това е метод, в който съзнателното и безсъзнателното работят в екип, и така ще привлечеш това, което искаш да постигнеш. Името Нейрографика събира 2 неща: „нейро“ – са нашите невронни връзки и нашите мисли, а „графика“ е графичното им изображение.

Провежда се ОНЛАЙН с водещ Меглена Костова – инструктор по Нейрографика от 2019 година

КОГА: 14-15 октомври (събота и неделя) ОНЛАЙН НА ЖИВО

ЧАС: от 15:15 до 16:30 часа на LIVE

✍️ РЕГИСТРИРАЙ се сега и попълни формата, за да получиш в имейл с линк към събитието и три кратки видео урока „Първи стъпки в Нейрографиката“

 Уъркшопът ще се проведе във Фейсбук група Мега Нейрографика с Меглена Костова 

✅❗ Безплатен достъп до този уъркшоп ще имаш само 3 дни, а след това ще можеш да го намериш в Клуб Мега Нейрографика, ако станеш негов член. Повече информация за клуба прочети  ТУК

  Ако имаш въпроси, пиши ми тук m.me/megart.bg

До началото остават

Осигури си всички материали, намисли си едно желание и с метода Нейрографикаи, и твоето подсъзнание, ще направим възможно сбъдването му и то в рамките на три дни!

Как да формулираме желанието си? Избери си твоята формула:

 • В рамките на три дни да постигна …….
 • До три дни да намеря отговор на въпроса…
 • Да получа финансово постъпление в рамките на три дни
 • Да получа поръчка в рамките на три дни…
 • Да намеря решение за ….. в рамките на три дни
 • Да получа идеалното предложение за … в рамките на три дни
 • До три дни да намеря време за…
 • Да получа изненадващ подарък в рамките на три дни…

Tози уъркшоп е подходящ за теб: 

 • Ако търсиш новаторски техники и методи за по-успешен живот
 • Ако не се страхуваш да излезеш от зоната си на комфорт и искаш да намериш решение на казусите си
 • Ако искаш да намериш начин САМ да управляваш живота си
 • Ако ти е омръзнал стереотипния начин на живот и търсиш нов път да преследваш мечтите си

Мега и Илиан споделиха своите резултати от метода Нейрографика

Ето един пример, как работи Нейрографиката: това е Илиан, ентусиазиран маркетолог, който ми сподели, че е изпаднал в затруднение. Колкото и усилия да прилага не успяваше да намери нови клиенти за своя бизнес. Предложих му мой авторски уъркшоп по Нейрографика за привличане на пари. По времето на рисуването, той заложи в рисунката си растеж на клиенти и финанси. Следва стриктно моите напътствия и откри къде се крият проблемите, появиха се и нови идеи. Започна да работи в тази посока и така се отвориха неочаквани възможности, и за период от 2-3 месеца постигна своите цели. Сега бизнесът му привлича нови клиенти и те се радват на успех от неговите знания и професионални умения. Уверявам ви, защото и аз съм една от тях! 

Ето и един мой любим нейрографичен резултат, за който често разказвам: Преди пет години се срещнах с метода Нейрографика. Тогава имах лятна Академия за творчески занимания с деца и едва успявах да си позволя една седмица почивка. Аз самата и семейството ми имахме нужда от повече време, което да прекараме заедно и да почиваме. Реших да работя с метода Нейрографика за това мое желание и смело нарисувах мечтата си - поне четири летни почивки. Нарисувах още няколко рисунки на тази тема. Нямах никаква идея, как ще се осъществи желанието ми! Но следващото лято, просто нещата се пренаредиха и желанието ми се сбъдна, всичко стана възможно, защото бизнеса ми се промени!!! И сега, вече трета година имам време за почивки, които аз ги наричам творчески ваканции. Защото вече имам прекрасната възможност да съм на почивка с моето семейство и да продължавам да водя своите курсове, и уъркшопи, онлайн с моите клубници и курсисти.

Над 3000 човека са сбъдвали желанията си с тази авторски техника по Нейрографика.  Винаги се радвам когато споделяте своите рисунки и разказват въодушевено за своите резултати. Ето малка част от моята колекция от вашите нейрографични рисунки.

Как работи метода Нейрографика?

 

Преди да ти кажа, как ще постигнеш това и какво ще получиш, искам да обясня какво точно представлява Нейрографиката и защо този метод е толкова ефективен и толкова много хора го ползват за да разрешават проблемите си!

 

Нейрографиката е новаторски метод за самопомощ и управление на живота чрез рисуване. 

Човекът е съвкупност от впечатления, модели на мислене и поведение. Невропластичността е свойството на човешкия мозък да се променя под въздействието на опита, желанията или под осъзнатото влияние, като нейрографичното рисуване.

 

Рисувайки мислите си, ти можеш да ги трансформираш в желана от теб посока или резултат, да генерираш нови чувства, иновативни решения, да заредиш нова програма в живота си, да минеш в състояние на вдъхновение и енергия.

 

Един път научиш ли какво е Нейрографика и как да работиш с този метод – ще спечелиш знание и умение, което може да практикуваш цял живот.

За да рисуваш Нейрографика, НЕ се изискват специални умения или опит в рисуването.
Нейрографиката се разбира лесно и няма възрастова граница

Отзиви от тези, които се осмелиха да опитат

Рисувам нейрографика, защото е много увлекателно и приятно за мен. Аз също попаднах НЕслучайно на един от безплатните уоркшопи на Меги, реших да се включа от интерес и наистина се увлякох ... Вече имам 9 нейрографики. Аз съм творец и винаги съм се интересувал от влиянието на собствените мисли върху собствения ни живот ... Нейрографика е естественото продължение на това 🙂
Павлина Аладжова
Толкова живи и разнородни! Напоследък се събуди потребността ми да работя с метода и интензивно рисувам за различните си цели. Интересно ми е да наблюдавам преживяванията си по време на раждането на всяка рисунка и индикациите, които тя ми дава по конкретния казус. По моите наблюдения методът е задълбочен и спомага за постигането на трайни резултати като част от цялостен подход за лична промяна. Мега, много ти благодаря, че ме научи 🙂
Надя Атанасова
Първоначално ме привлече красотата на картините, които видях. Дори не подозирах какво означават те и какво се случва с нас рисувайки. Но още след първите изречения в уоркшопа бях сигурна, че това идва при мен в точния момент. ❤️❤️❤️
Teddy Lisheva
Здравей Мега, казвам се Поля и ти пиша, за да ти кажа „Благодаря ти, желанието ми се сбъдна 💜„. Участвах в безплатния уъркшоп – Сбъдни едно свое желание за 3 дни. Нарисувах неврографиката, качих я в папката, която направи във Фейсбук (моята е втората снимка) и когато разглеждате рисунките на другите хора разбрах, че има нещо нередно. Всички имаха 3 кръга около желанието, само аз имах 2. Разрових се веднага във Фейса (между другото за мен фейса е „тъмна Индия“) и не знам как гледам и съм го направила, но докато другите хора са гледали лайфа, аз съм имала твое видео от ноември миналата година. На другия ден въоръжена с маркер и моливи направих нова неврографика (изпращам я като прикачен файл). Преди около месец намерих изоставено куче, ловджийска порода Гонче. Беше кожа и кости и не знаеш къде се намира. Прибрах я и се грижа за нея. От разходките и храната тя направо се трансформира, прекрасно куче, красавица. Не мога да я задържа, защото имам и други животинки и искам да дам на някой, който ще се грижи за нея и ще я обича. Точно това беше желанието за което нарисувах неврографиката. Когато пускате линиите за това откъде може да дойде помощ за най-много линии нарисувах за Ангелите и Архангелите, защото имам абсолютна вяра, че те ще организират нещо по най-добрия начин 🤩 Първите два дни имах „случвания“, но на третия ден по неведоми пътищата се озовах с човек, който познавам и който се казва „Ангел“💜 Той ми каза, че има приятел, който търси такова куче и ме увери, че ще се грижи за нея по най-добър начин. Днес взех кучето и джипа продължи точно в 15:55 часа. Ангелите много често ни говорят чрез числата, а Петицата означава „ново начало“, „нов живот“. Разбрах, че този човек ще и бъде добър стопанин 💜 Писмото ми е малко дълго, но искам да напиша всичко, защото нещо се случи като по учебник🥰 Още веднъж ти благодаря от сърце и ти изпращам Любов и Светлина 💜💜💜
Polia Vaklinova

Защо да ми се довериш

Аз съм Меглена Костова,

Инструктор по Нейрографика от 2019 година

Повече от 1000 мои курсисти вече знаят как сами да управляват живота си с маркер в ръка

Преподавам 9 сертифицирани курса по Нейрографиката и над 100 авторски уъркшопа, които са в помощ, за да преминеш през трудни ситуации, да програмираш своя успех, да се заредиш с вдъхновение и усетиш хармонията.

Като художник и изследовател на творческите възможности на човешкия ум, моята мисия е да ти помогна да отключиш творческата си същност и енергия, a това може да промени всяко твое решение оттук нататък…

КАК ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ уъркшопа „Сбъдни едно желание с помощта на метода Нейрогафика?“
с Меглена Костова – инструктор по Нейрографика

📅 1 ден – 14 октомври (събота) ОНЛАЙН LIVE – 75 минути ще ти показвам стъпка по стъпка, как да нарисуваш и как да сбъднеш едно свое желание.
📅 2 ден – 15 октомври (неделя) ОНЛАЙН LIVE – 60 минути среща за анализ на десет, по случаен избор,  Нейрографики рисувани в уъркшопа и ще отговарям на вашите въпроси.
🕗 Започваме точно в 15:15 часа LIVE 

✍️Осигури си МАТЕРИАЛИТЕ: цветни моливи, две дебелини черни перманентни маркери, бели листове хартия. 

✍️Не се изисква да имате умения по рисуване.

Ще получиш актуална инфорамция за предстоящото събитие на имейла си.

Ако имаш затруднения - пиши ми тук: m.me/megart.bg